Sezatoarea canadiana (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Ica: I-am luat pe rand din Pagini romanesti si care mi-a oferit reducerea, de la aia am luat. Era o agentie pe Queen Mary, dar nu mai stiu numele nici sa ma bati! Pe agent il chema Teodor Tanase.

Un site bun e si www.cheaptickes.com. Eu am cautat pe mai multe site-uri. Data trecuta am gasit pe cheaptickets, acum am gasit pe expedia....

Andy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Ica: I-am luat pe rand din Pagini romanesti si care mi-a oferit reducerea, de la aia am luat. Era o agentie pe Queen Mary, dar nu mai stiu numele nici sa ma bati! Pe agent il chema Teodor Tanase.

Un site bun e si www.cheaptickes.com. Eu am cautat pe mai multe site-uri. Data trecuta am gasit pe cheaptickets, acum am gasit pe expedia....

Andy 37+

Multumesc

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si o alta stire culturala:

Spectacol unic Horatiu Malaele la Montreal

Recital extraordinar SUNT UN ORB

Cu ocazia vizitei sale la Montreal, Horatiu Malaele ofera publicului din comunitatea româneasca;, pe lânga cele trei filme înca o surpriza foarte placuta: un recital extraordinar, realizat de curând în România si prezentat în premiera internatonala. Spectacolul „Sunt un orb” s-a nascut din nevoia lui Horatiu Malaele de a comunica poeziile pe care le-a memorat pâna acum. „De poezii pe care îi recit în acest spectacol ma leaga bucuria de a-i fi cunoscut, pe unii personal, pe altii din cartile bibliotecilor mele. Cu unii dintre ei am legat chiar o prietenie, cum este Emil Brumaru. El a fost un bun prieten. si cu Nichita Stanescu am fost un bun prieten în copilaria mea teatrala si în maturitatea lui artistica. El a murit prea timpuriu. L-am cunoscut bine ai a fost un privilegiu pe care mi l-a oferit viata. L-am cunoscut, mai apoi, pe George Tarnea. Nu sunt mândru de lucrurile astea, dar asa le-a aranjat Dumnezeu”, a declarat actorul.

Reprezentatia unica a spectacolului „Sunt un orb” va avea loc joi, 4 decembrie, ora 19.30, la Amphithéâtre du Gesů, în cocheta sala Auteuil de doar 83 de locuri (1200, rue de Bleury, Metro Place-des-Arts). Locurile fiind limitate, este preferabil sa fie facute rezervari la tel. (514) 861-4036 si (514) 560-2880. Pretul biletului 15 $.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Denisa, multumesc pentru informatiile despre testament, am mai citit despre riscurile implicite cind e vorba de cineva din Romania dar nu am de ales- noi nu avem chiar pe nimeni apropiat in Canada/America, iar in Romania in familia mea am doar un nepot la care i-am lasat tot in grija:asigurari de viata, copilul, etc; nu are cine ataca testamentul, e un singur copil, unic mostenitor, iar familia lui barbatu'meu nu prea ne are grija, nici la bine nici la rau din pacate;

Roxana, pai inseamna ca zburam cu acelasi avion cu mama ta pina la Amsterdam, dumneaei ce directie ia, Bucuresti? noi mergem la Budapesta/Tg.Mures;sper sa ne intilnim la aeroport, daca are nevoie de noi in Amsterdam in aeroport sa-si caute legatura, sa schimbam o vorba, cu placere;
apropo de bilete, noi am platit 4100$ din cite retin pe ruta: Mtl/Amsterdam/Budapesta/TgMures, si acelasi retur dar din Cluj pe 02 ianuarie; am fi gasit cu citeva sute$ mai ieftine pentru Bucuresti, dar ne este mult mai comoda varianta asta;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Mimitete, multumesc pentru aprecierile la adresa "reprezentatiei" de vineri seara, doar ca pentru mine, ca si pentru colegii mei este o modalitate de a se descarca dupa o zi plina la servici sa mai impartasim din experiente )si credeti-ma ca sunt nenumarate.

Ange, povestea de la intalnire a fost ca pe jumatate din indieni ii cheama Patel, dar accentul si modul cum dau din cap ... asta nu le pot "reprezenta" in scris. Dar daca ai drum pe la aeroport, iti fac o demonstratie gratis pe un model autentic, ca avem din belsug (cel putin 20 pe zi, numai Patel ca sa nu-i mai pun si pe Singh sau Kumar...)

Carmen77, daca vrei iti trimit pe mail corespondenta mea cu Andra (Try) pe tema "adormit copilul". Stiu ca este oarecum personalizata pe problemele care le-am intampinat eu la momentul respectiv, dar poate te ajuta, asa ca lectura. Eu am pastrat-o ca material didactic pentru urmatorul.

Acum am citit si mesajele fetelor referitor la tema asta, sunt sigura ca nu mai ai nevoie de ce am salvat eu, dar ar fi bine sa iti salvezi si tu ce s-a scris si sa citesti din cand in cand, eu asta am facut cand mi se parea ca am luat-o de la capat.
La mine cu Victor mi se pare ca in problema asta cu somnul, parca sunt intr-un exercitiu "la barna". Asa cum scria si Nelia, un oricat de mic factor perturbator ne face sa reluam exercitiul de la capat. Nu se intampla des si atunci cand o luam de la capat stim foarte bine ce avem de facut, doar ca de multe ori nu luam in considerare ca exercitiul trebuie adaptat copilului, adica el creste, realizeaza mai multe chestii, gandirea lui devine mai complexa si face alte asocieri. De exemplu azi, am incercat ceva ce ne facea mama cand eram copii, dar mai marisori, nu credeam ca el o sa inteleaga si totusi a mers: mi-am pus degetul la gura si apoi i-am spus sa inchida ochiii ca sa-i lipesc, am facut la fel cu maimutoii aia ai lui de prin pat, s-a distrat tare si tot clipea din ochi, semn ca mai voia sa-i lipesc. Am iesit din camera si n-am mai auzit nimic, a adormit singurel fara proteste. Cresc atat de repede si de multe ori am senzatia ca inteleg mai mult decat credem noi. Editez ca sa explic subiectul "noi" Este vorba despre mine si sotul meu, facem totul impreuna in privinta lui V, mai exact unul in prelungirea celuilalt pentru ca momentele in care suntem amandoi cu el sunt destul de putine. (eu zic ca V are doua mame, sotu nu e de acord )
Iar cu trezitul noaptea, de fiecare data cand am zis : "in sfarsit nu se mai trezeste noaptea" de fiecare data o lua de la capat, cateodata doar izolat, alteori o perioada, dar nu pot sa bag mana in foc din ce motiv.
Dar asa cum au scris si fetele, perseverenta si a fi constant in ceea ce faci, la noi a contat mult. Nu stiu cum o sa fac la al doilea copil, de multe ori am tendinta sa-mi spun ca nu voi mai proceda ca la V, ca nu o sa-l mai las sa planga, ca nu o sa-l mai "bag in program" asa de mic, dar apoi vad ca ce am facut cu primul a dat rezultate ...
Oricum, tine-ne la curent cu ce se mai intampla, tema somnului este una din favoritele mele si imi place sa citesc si despre alte experiente.

Acum am ajuns la final cu cititul, deci Ana si Roxana, plecati pe 14, va ratez, sunt in vacanta. Dar din experienta cu KLM-ul, verificati de dimineata in ziua plecarii ce face KL671, daca pleaca la timp de la Amsterdam, ca sa nu aveti surprize de vreun delay/anulare. Si apoi aveti grija sa ajungeti devreme la check-in (zborul e la 18.50, check-inul deschide in jur de 15.00 si se termina cu o ora inainte 17.50) ca in perioada asta se face mult overbooking si se merge dupa principiul "primul venit, primul servit" si nu stiu de ce, dar mereu printre ultimii veniti care raman fara loc sunt si romani no offence.

OanaGabriela, propun urmatoarea intalnire la aeroport, o sa avem show-ul pe gratis (in schimb parcarea costa cam scump

Bebitzu, si mie imi pare rau ca nu am ajuns sa vorbim, eu m-am uitat un pic insistent la tine la inceput, voiam sa iti impartasesc experienta HEC-ului, bine, experienta de inceput, dar am vazut ca nu ma recunosti, sau ca esti absorbita de conversatie. Nu-i nimic, recuperam data viitoare, daca nu mai ma tund iar 0 sau mai stiu eu ce mai fac sa nu ma cunoasca lumea

Andy08, cursurile mele la HEC au debutat abia vara trecuta si inainteaza greu pentru ca lucrez timp plin. Deocamdata nu m-au ajutat la nimic, in ceea ce lucrez nu am nici o legatura (sau aproape) dar sper ca atunci cand le voi termina (astia de la HEC mi-au dat 4 ani, dar eu tot fac calcule si nu stiu daca voi reusi in ritmul de acum) sa ma ajute sa-mi schimb orientarea. Stiu ca va fi greu, dar trebuie sa fac pasul pentru ca job-ul actual nu este pentru cineva cu familie. Dar din toate persoanele cu care am vorbit, si care au terminat cel putin un certificat la HEC, le-a prins bine in gasirea unui job.

Asa, deci am raspuns pe unde am stiut si nu v-am zis nimic de noi. Pai GASTRO a scris pe toata familia incepand de luni, eu abia m-am tinut pe picioare zilele astea, Victor a fost binisor, dar bazait si tot cu kk moale. Sotu a facut cura de Immodium ca a trebuit sa mearga la serviciu, vai de el.
La capitolul vesti bune, AVEM DOCTOR DE FAMILIE !!!!! incepand de ieri, si ai mei vin pe la noi pentru 10 zile la sfarsitul lui februarie-inceputul lui martie ca mama nu mai poate de dorul lui V.

Apropo de bilete, eu zic sa mai asteptati pentru niste preturi mai bune pana in ianuarie-februarie, pricing-ul inca nu a scos grilele pentru sezonul de vara si acum nu gasiti decat preturile "publicate", nu promotii sau ceva mai ieftin. Daca cunoasteti pe cineva la o agentie de voyage, puteti sa-i rugati sa va faca deja o rezervare in cea mai ieftina clasa de rezervare si sa v-o tina pana apare noua grila de tarife, asa macar aveti locul blocat.

Gata ca s-a facut tarziu si maine o iau de la capat. Ma motiveaza doar gandul ca am sambata si duminica liber asta daca nu se lasa iar cu vreun virus cules de "mon fils" in cele doua zile cand va merge la gradi

Noapte buna !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Diana, tu lucrezi la aeroport? cool
cat despre indieni, cei pe care ii stiu eu, ori ii cheama panjib, ori vijay, ori sanjay. Nu foarte creativi!
si noi vrem sa le luam bilete alor mei sa vina in vara incoace, asa ca sunt cu urechile ciulite la preturi si la reduceri, oferte, orice. Ba mai mult, ma bate gandul sa iau la unul din ei bilet cu insotitor, ca sa nu se piarda!

mqqm, sorry

nu-i fair de loc, la Kitchener ninge pe rupte, la Toronto e curat! asta e curata nedreptate! am zis!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Diana: Lucrezi la aeroport? Mie tare imi place munca de aeroport (am lucrat in Ro)...dar, cum zici, nu e munca pt. femeie cu familie. Ce faci? Ticketing? handling? In Ro era f. bine platita munca asta (comparativ cu alte domenii), aici am impresia ca nu e asa....

Andy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Andy-cum te mai simti,ce face puiutzul,cand ar treb sa iasa afara?
Diana-multumim de info legate de bilete.
Katrinelu',Daiopri si Simona-ce mai zicetzi?

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,sa-ti traiasca baiatul,sa creasca mare si sanatos!la multi ani!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nelia- LA MULTZI ANI CU SANATATE SI NOROC!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput