Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Buna dimineata

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
`neata,
bianca,cum adica sa-i creasca Astery parul la copil?![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
NEATA gagici
ASTERY ff frumoase in genul asta facem si noi....din carton colorat si lipici cu sclipici
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki `neata, bianca,cum adica sa-i creasca Astery parul la copil? |
Adica nu il mai tunde... asa se spune cand cineva vrea sa aibe parul parul mare si nu mai merge la tuns...ca vrea sa isi creasca parul
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Am vazut si eu pozele noi super frumoase toate.
Giova imi place tare mult si perdeaua si mocheta, e f bine ca viu colorata eu asta reprosez la a lui Alain ca sunt cam sterse culorile. Cand ii vine si patul super va arata camera nu o sa mai iasa Marco din ea
.
Cristina e un super dulce Razvan cum vorbeste asa m-a impresionat, cred ac esti foarte bucuroasa.Felicitarile sunt superbe sa faci si vinzi cat mai multe !
Bianca super frumoase flori ai primit si iti sta foarte bine si noul look imi place.
Giova am uitat sa iti zic ca azi la pranz o sa ma gratulez cu pizza cu ruccola
am gasit la Cora si am luat ruccola e ca si frunza de papadie la aspect sper sa nu fie si amara, o sa intru iar la italieni sa caut o reteta de pizza cu ruccola.
Lui Alain nu ii tace guritza asa e de figura, orie il intrebi iti zice ca nu vrea si-a facut asa un stil e pune nu in fatza la orice si e mortal cum vb bine unele cuvinte si stalcit altele, mi-e imi place asa ca mai simt ca am bb
o sa imi fie dor de perioada asta cand va ceste
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Silvie poti sa faci pizza cum vrei tu iar deasupra pui stuful de ruccola
Vedeam pizzerul cand punea si ma strambam
ca mie nu imi place....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Maraki dar o pui asa cruda sau oparita ? Acum intru sa vad si te site ca nu am apucat.
edit :am vazut ca o pun si cruda la inceput si la sfarsit tot asa cruda, eu cred ca o sa o pun cruda la inceput ![]()
Biancas spune:
Silvi...pofta buna...nu am auzit niciodata ruccola
nu stiu ce e...ai scris tu..ceva frunza
.
Si noi am mancat de amiaza si acum mergem iar la treaba. Am sortat toate jucariile lui Dani, am aruncat 4 saci de gunoi de 60 l plini cu prostii si jucarii rupte si am sortat un sac urias pt gradinita. Plus am pastrat cateva si pt ei. Mai avem vreo ora de munca...trebuie sa mai intram si la Sandra in camera ca si ea are ceva prostii de aruncat.
Cred ca se bucura copiii de la gradi, sunt jucarii si de fetite si de baieti..multe masini, papusi, plusuri...de la Mc` sunt jucarii...cred ca se vor ingrozii educatoarele cat vor avea de strans...haha...le dau de lucru sa nu mai stea atata cu fundu la catedra ![]()
Bianca
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvi_2005 Maraki dar o pui asa cruda sau oparita ? Acum intru sa vad si te site ca nu am apucat. edit :am vazut ca o pun si cruda la inceput si la sfarsit tot asa cruda, eu cred ca o sa o pun cruda la inceput Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006 |
Cruda si se pune la sfarsit cand pui pizza in farfurie...il intrebpe robert cand vine dar eu asa stiu
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Bianca, rucola e o salata, e marunta si ca frunza de papadie la aspect am si gustat un si are un gust aparte, un pic spre amarui
fac poze si o sa le pun cand ii aduc aia leptopul meu.In Italia in vacante tot auzeam de pizza cu rucola dr nu am comandat niciodata din aia, eu luam tot cu jambon si champinioane si branza ca aia imi place.Spor la sortat jucarii.
Maraki merci de inf, acum e in cuptor pizza mea ca eu imi decalez pranzul un pic daca nu mai mananc dupa aia ca m-as urca pe pereti altfel
eu am pus si la cuptor si o sa pun si cand o scot, avand gustul ala usor amarui ma gandeam ca poate coapta si aia e mai buna
lasa ca fac poze sa vezi cum mi-a iesit.