Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

revin mai tarziu...acum ii zic doar lui Silvia despre ruccolla.
eu am mancat-o pe pizza pusa la sf., adica cruda. cand e gata pizza o pui peste ea.
de obicei eu am mancat pizza primavera: pizza e facuta numai cu mozzarella, fara sos de rosii si rosii dintr=alea mici cherry, taiate in jumate. e mai buna daca faci pizza doar cu mozzarela, la sf. pui rosiile si ruccola pe de-asupra.
sau in salate am mai mancat ruccolla.
sau cu un gratar de vita, tot cu rosii cherry pe deasupra si ruccolla. ambele crude, nu fierte sau bagate la cuptor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie, cred ca s.a uscat ruccola in cuptor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor va spun ca pizza mea cu ruccola a iesit mortala Maraki ai dreptat aia de o pusesem dej si la cuptor s-a copt pe jumate dar am pus si peste ea cand am scos-o a iesit bestiala, pe pizza chiar are gust aparte ca asa cand o mananci goala nu zici ca e ceva deosebit, lasa ca il intreb pe Jean cand se trezeste daca gasete vreo gaura unde sa pot baga cablu de la poze ca laptopul asta e din 1900 toamna.
Giova super retetele ce zici tu, o sa iau tomate cerise si fac si asa de obicei iau mereu dar acum chiar eram fara, eu am pus azi mozzarela, cateva felii doar de jambon taiate lungi si subtiri si champinioane mari taiate transversal si ruccola
Deci v-ati dat seama ca vorbesc ca o manechina ce bea doar apa plata cu lamaie mor de ras cand ma citesc si eu. Baietii mei dorm inca dusi, ce bine e cu liniste in casa .
Aici e iarna in toata regula, eu sunt in extaz ca si in copilarie,ninge cu viscol si e zapada peste tot si pe strazi, daca nu e noapte cand se trezesc baietii iesim la imbulgareala....sau macar la o plimbare de 5 min ca Alain e inca racit.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Va pun cea mai romantica melodie romaneasca de iarna, parerea mea...cand lucram in Radio o puneam mereu ca power play in prima zi din iarna in care ningea si parca ma facea sa ma intorc in timp, la iernile din tinerete cand eram mereu iremediabil indragostita si nostalgica
http://www.youtube.com/watch?v=3AY6gUapWOY

Mergi la inceput

sILVIA VEZI CA POTI PUNE DIRECT VIDEOCLIPUL IN POSTARE, SI SA-L ASCULTAM PE dC.
scuzati majusculele, nu am mai corectat. se vede ca a fost clau la comp.

fac o incercare, sper sa reusesc.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

yes am reusit.
eu stau cu un pahar de vin rosu in fata si ascult colinde.
La noi a nins vreo 5 minute....spre bucuria noastra si spre dezamagirea lui marco cand a vazut ca s-a oprit. si-a cautat costumul de zapada, cizmele sa iesim afara, dar nu avem la ce. tare dezamagit e piciul.

_

Mergi la inceput

Mira frumoase poze, frumoasa e sarbatorita si frumos tort. am vazut si poza de acum 4 ani, of...cred ca te-a luat nostalgia.
Ati fost la zapada?
Bianca de stiam mai repede iti ziceam sa pui si un set de chilotei. lasa, ca tot voi gasi eu mai ieftini decat la noi.
maraki asa deci...avem mocheta la fel. tot asa de repede se desira si a ta? sau e mai buna, doar e din germania.
Perdeaua am luat-o de la un mag., e plin la noi, cu astea din Disney. m-a costat 45 lei, dar trebuia sa iau macar cu 60 cm mai mult. M-a prostit vanzatoarea aia, ca nu trebuie sa fie prea creata ca sa se vada modelul, si mie nu-mi prea place, dar......
Bianca sunt mai multe modele de mocheta. asta ne-a placut ca si culori, si ca si tematica. la marco la gradi are una super faina, e mult mai buna calitativ, dar nu stiu de unde au luat-o.
Silvia stai linistita cu LR. ma gandeam la amicul nostru din Franta, sa vb. cu el, daca are Atlassib in aproipiere, macar la reducrerile mari sa-mi puna comenzile pe autocar. la preturile alea se va renta, dar in rest...nu.
Cristina frumoase felicitari, d-na!!! a fost ideea ta? sau ai scris unei firme de pe net, sunt care se ocupa cu asa ceva, iti da materialul si tu trimiti produsul.

_

Mergi la inceput

Giova super ca ai reusit sa il pui asa nu stiam sa il pun asa . Lasa ca mai vb daca nu are cine sa iti comande, vedem cum facem buna idee cu un pahar de vin ros o sa desfac si eu o sticla ca merge cu anotimpul asta.
BEE LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE !
Noi am fost pe balcon la zapada, ca era deja noapte de iesit afara am facut si un miniomulet de om de zapada ca aveam o zapada de vreo 10 cm pe balcn, Alain a fost super incantat ca aluneca si s-a distrat la culme.

Mergi la inceput

Frumoasa melodie Mie imi place Alifantis cu "Decembre" pt iarna iar de la Hrusca cel mai mult "Ruga pt parinti" si "Un copac cu flori"
Giova tu stii cum este mocheta pt. ca voi ati taiat-o,la mine s-au ocupat socrosenii de mochetat toata casa inainte sa ne mutam Mocheta albastra care o am pe hol, s-a desirat din cauza lui Dixi ca isi facea locul ( gheruia ) inainte sa se aseze Sub scaun unde doarme el de obicei, este putin desirata langa perete.Foaaarte ieftina perdeaua cu Cars

sant restanta la sters praful, ma duc sa rezolv problema

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput