Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
http://www.youtube.com/watch?v=xwS0t766Cxo
super tare, de foarte multe ori ascult
si bineinteles ca recit si eu![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Maraki iei linkul din youtube si il copiez in postare.
Pe urma mergi sus, unde ai B, Italic, U. sub astea sunt 4 butoane pt. videos. apesi pe cel cu Tube si-ti va pune la inceputul si la sf. linkului din youtube.
sper ca ai inteles. nu pot pune, ca nu arata...of....
mocheta asta se desira pe unde a taiat-o Clau, caci nu am luat dimensiune fixa, ca e cam stramba camera. daca era dreapta o dadeam la surfilat si era super, asa....se tot duce cate o ata din marginile de unde a taiat
.
Silvia hai la un pahar de vin, bem in cinstea lui Bee, caci acum am vazut ca e ziua ei, noroc cu tine
.
Bee!!! Multa sanatate si fericire alaturi de familia minunata pe care o ai!!!
sper ca sunteti bine si te asteptam pe la noi, cu povesti de casa noua!!!
inca putin...si ne pregatim de sarbatoare
.
Ioana ce mai face primul spiridus? acusica face 3 ani!! cum va pregatiti de marele eveniment?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Buna seara gagici....
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ce simplu e....
Asta e melodia mea preferata de craciun...
Nicu Alifantis nu mi-a placut niciodata
..Ioi inca ma irita la urechi
. Hrusca canta frumos...
Noi am avut musafiri...au fost prietenii nostrii cu finul mic. S-au jucat frumos copii nostrii, au mancat, au baut lapte din pahar...doar sunt prieteni ce mai...
L-am masurat pe Dani si are 94 cm inaltime iar finul meu 92 cm si e cu 3 luni mai mic. Kg nu stiu ca nu l-am cantarit...sa vad maine daca nu uit dar acolo e maxin 13.500.
In rest nimic nou...cred ca trebuie sa iau iarasi magneziu ca ma simt obosita.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Si astea imi plac foarte mult

M-ati bagat si pe mine sa ascult colinde
Bianca
silvi_2005 spune:
Giova chiar asa
o sarbatorim pe Bee, acum seara mi-am arunct si eu ochii pe lista;
Maraki super clipurile puse Nicu Alifantis e unul din preferatii mei din tinerete si Pasarea Colibri si tot ce era muzica Folk 
Acum vad ca a pus si Bianca ceva trimit mesajul sa pot intra sa vd ce e
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Bianca super dragutze clipurile asa la o cabana cu toti prietenii visam mereu sa mergem de sarbatorile de iarna dar nu am rusit niciodata, acum find asa departe de casa cu atat mai putin o sa mai reusim.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Silvi...noi mergeam la cabana de revelion cu prietenii.. ultimi 3 ani tot cu ei mergeam. Anul asta nu mergem pt ca vila unde mergeam are igrasie si nu vrem sa imbolnavim copiii. Asa ca nu am gasit nici o varianta buna si ieftina si fiecare face unde vrea revelionul anul asta. O familie (prietenii nostrii cei mai buni) pleaca cu 250 E de persoana la ceva cabana langa Cheile Aiudului 5 zile all inclusiv romanesc ...mi se pare foarte mult 500 E pt doi adulti...pt copii poate pe mine ma puneau sa mai dau vreo 250 E
. Chiar nu am de gand sa imbogagatesc pe nimeni de revelion
De banii astia mananc acasa 2 luni nu 5 zile
. Si ceilalti prieteni nu stiu ce fac. Probabil vom sta cu familia anul asta...adica pe
nostru ![]()
Bianca
maraki spune:
Bee

..... cu mentiunea ca filmuletul este pt Bee de la MarakiMonica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5