Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)
Raspunsuri - Pagina 12
asteryaro spune:
Salut,
Noi am fost intr-o vizita, am mancat prepelita si alte nebunii... am facut o exceptie de la regim.
Fetelor, multumesc pt. comentariile din drop, ref. la filmuletele cu Razvanelu.
Acum deja face nani, nu iesim la plimbare, ca avem liftul stricat, carutul este jos la Loto (le cunosc pe tantile de acolo) si nu ar reusi sa inteleaga de ce coboram pe scari, mergem cativa metri, apoi trebuie sa se urce in carucior... pe jos inca este extrem de dificil cu el, in fine, nu mai dau detalii, ca iar pic de vreo nebuna/paranoica.
Maine dimineata probabil se repara si lucrurile intra in normal. Si asa, a facut o fixatie, obsesiv repeta "pati tata nene na" (in traducere "repara tata liftul" probabil se refera la faptul ca va chema tati vreun nene... sa repare liftul, desi tati nu-i sef de scara si nici administrator
de bloc).
Asa...
Ideea cu felicitarile... am preluat-o de la una dintre profesoarele lui Razvan, am sucit-o pe toate partile, si m-am gandit sa incerc, poate fi ceva convenabil. Materialele le cumpar din librarii, deja am stricat o foarfeca de-aia ondulata... lipici cu sclipici auriu nu mai am pana maine dimineata... improvizez.
Important este ca pana acum am strans 200 roni. Din munculita mea
. Si ma si relaxeaza, desi ma dor umerii (sponsiloza si hernia cervicala, deh), am o contractura musculara... dar "arta cere sacrificii". Si merita.
Cam atat.
Eu nu cumpar perdele si mochete, fiindca Razvan nu are (deocamdata) camera lui. In prezent e bine asa.
Gata, la treaba.
O seara linistita tuturor si o saptamana usoara celor ce muncesc!
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Biancas spune:
Astery, spor la treaba..presupun ca te apuci la ora asta de munca. Si eu as face ceva util seara dar ce?
.
Mai nu te supara dar din filmele ce le pui chiar nu se vede ca ai un copil cu probleme. E frumusel, inalt, bine facut, musculos acum si vorbaretz deci cine sa banuiasca ca acest copil are ce are? Si de asta fetele ti-au spus ce ti-au spus. Fa un film pt convingerea po****tiei si cand e in extrema cealalta ( nu dati cu rosii..era doar o pasarica asa prin cap
). Cu siguranta multa lume, inclusiv eu va vedea live durerea pe care o porti cu tine zilnic. Sper ca nu te-am suparat e doar o idee si daca nu esti de acord cu mine ...uita ce am scris aici
.
Merg si eu la nani...ma dor sanii de nu mai pot...am intarziere la CM vreo 10 zile..nu sunt
ma enerveaza ca sunt dereglata 
Astept CM si daca nu imi trece durerea de sani merg la control. Pe mine nu ma doare nimic la CM..nici inainte, nici in timpul
. Macar cu asta sunt norocoasa. De asta e ciudat ca ma dor sanii acum.
Noapte buna..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ce chestie...nu pot scrie
Po pu la tie
Po****tie 
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Cred ca din cauza ca e post nu ne lasa cu carnea in gura
Era o gluma sper sa o gustati si voi ca eu rad singura 
Bianca
asteryaro spune:
Bianca, fata m-ai facut sa rad singura pe aici cu PO PU LA TIE ... le zici cateodata de ma omori, nu alta.
Pai, autismul nu-i chiar "la vedere", de cele mai multe ori. Razvan este intro recuparea continua, oameni care-l vad la distanta de doar cateva zile spun: ce s-a schimbat!!!
Da, mi-ai dat o idee buna, am sa-l filmez si cand isi smulge parul din cap, urla supraomenesc si isi loveste urechile cu palmutele, de mor de frica sa nu-si sparga timpanele
. Nu tipa, URLAAAAA...
Nu, nu ma supar pe tine, ce naiba???
La treaba, gata!
Maine mai duc la o banca niste felicitari. La ora 10.30 fix
. Si mai las forumul deschis fix 16 minute si 38 de secunde. Maraki
, esti pe faza, mai?
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
cosmi1975 spune:
neata ![]()
matinala ca ma pregatesc de munca....
ieri am fost plecati dupa masa pe la auchan si cora ca dimineata gabi a
bantuit pe la politie....sambata s adus sa l ia pe stefan de la matusa si a parcat in locul unei ,,doamne,,....el i a zis unchiului sa stea pe geam pana il imbraca pe papan...a aparut doamna care ce credti ca a facut????a zgariat masina cu cheia de la un capat la altul
numai ca idioata nub si a dat seama ca unchiu si gabi au vazut o....a strigaat la ea ca muta masina repede a luat pe papan si fugi...s auitat gabi la maisna dar pt ca ploua n a vazut o atunci ...dimneata cand as se duca la spalatorie hop ca avazut masina s adus la ,,doamna ,,i a zis ca m,ai bien se inteleg...aia n arecunoscut asa ca gabi fuga cu unchiu la politie(unchiu martor) si au dat declaratii...ce azis politia?????dosar pt distrugere si se rezolva
gabi a zis ca n o lasa ca merge pana in panzele albe cu ea,ac daac n o vedea nu putea as se duca s o reclama asa ca ......pe la tribunal cu noi
ce cretina idioata,eu inteleg ca era suparta dar ce vina avea masina s o faca asa,acu sa plateasac pt fapta.....norocul ei ac n am fost io ,....ca dracu o lua

bun...am luat de la auchan ghete pt papan,cizme de cauciuc fff frumoase si mie o pereche de ghete,iar biancai o pereche de papuci de casa...au papat copiii la mc si fuga la curte....papan n a vrut as se dea jos din masina ca stia ca ramane la mamaia
asa ca acu vine mama sa l ia...s a speram ca gabi nu mai are asa mult de munca ca vine frigul si atunci stefan va sta aici
fug as ma fac frumoasa si sa plec la munca...o zi buna si multi pupici
cosmi1975 spune:
nu mi prieste sa scriu dimineata
dar deobicei incurc literele

...pricepeti voi ce am scris ca sunteti fete destepte

Giova spune:
Neatza!!!
Copilul mi-a adormit la 22.20
, asta ca nu a dormit de pranz.
azi noapte iar a venit la noi in pat, bine ca nu a mai avut cosmaruri in ultima sapt.
La 7.45 cine era treaz? Marco!!!! asa ca am ajuns si noi ca oamenii la gradi, la 8.30 ca am lalait-o acasa, a mancat cereale, s-a uitat la desene.
aseara a sunat tata si l-a intrebat daca merge la alba ca ninge si e zapada. atat i-a trebuit. s-a pus pe imbracat, facut bagajul. ca el pleaca acum la alba sa-l dea moshu cu sania. aoleu....ce mi-a facut tata, imi venea sa-i zic vreo 2 prin telefon. de abia l-am linistit, cu fulgi putini d ela noi, ca a sunat moshul. Nici el nu avea de unde sa stie, ca nu am apucat sa le zic ce fan zapada e piciul.
Sper sa mai tina zapada pana sambata cand ajungem si noi in Alba.
Vineri plecam direct spre Cluj, sper sa intru si eu la Auchan, ca prea lucruri faine sunt acolo.
Maraki, Bianca v-am dat de lucru acum, nu?
Bianca ai grija, poate vine un bb mic, asa cadou de Craciun
. vezi ca nu e asa mic Dani, lasa ca se lungesc ei, mai incolo, daca nu acum.
Cristina super ca ai la cine sa le vinzi. si eu as fi facut, imi place, dar unde sa le vand? nu am prietene care lucreaza in banci, fabrici mari, birouri.....
Ma bucur pt. tine, inca odata felicitarile mele!!!
Cosmi sa purtati sanatosi lucrurile luate din Auchan. o sapt. buna sa ai la munca.
eu sunt chiauna de somn, dar cam am treaba, asa ca nu ma pot baga in pat
.
si o sapt. buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
andiaroro spune:
In sfarsit, ajung sa mai scriu si eu
...profit ca se ocupa niste neni de usa de la balcon si-mi fac de cap.Am reusit si noi dupa aproape 2 ani de "lupte" sa schimbam ferestrele
c'asa-i in lumea civilizata!
merg lucrurile struna. de la prima firma abia am reusit sa ne recuperam avansul dupa ce i-am amenintat cu avocatul si le-a scris protectia consumatorului si am avut mare noroc cu colega mea de la serv (avocata) ca altfel sigur ramaneam cu banii dati aiurea si fara ferestre. Firma numarul 2 a fost ok, doar ca din sept cum era scris in contract au ajuns joia trecuta si inca lipsesc niste chestii estetice cu care cica vin abia in ianuarie...ca sa fie treaba-treaba io
fac un studiu de piata pt serviciu taman pt firma lor (asa s-a nimerit)- cred ca ar trebui sa scriu veo 2 vb la sf raportului...hai sa nu mai carcotesc, ca in rest au lucrat repede si bine.
Am citit tot, dar cu memoria stau mai prost![]()
Cosmi -la noi e durere cu cizmele de cauciuc. Intr-o zi s-a furisat si si le-a pus in picioare ca sa doarma cu ele la siesta si in fiecare seara ne intreba' invariabil, daca adoua zi ii dam cizmele sa se duca incaltat cu ele cu trenul la piscina...astea-s cele mai imp lucruri din viata lui, exceptand masinile
...la piscina se duce cu autobuzul de la cresa, dar daca asa viseaza el...
Chiar trebuie trasa la raspundere tanti aia pentru asa tampenie.Cu cat vor plati mai multi pentru gesturi de genul asta, se vor invata si restul ca proprietatea trebuie respectata...
Cristina- Felicitari! Asta-i de antrenament, dar nu uita ca vine si martisorul, etc si daca reusesti sa-ti faci clienti o a poti sa-ti faci din timp stocul. Bafta!
Giova - f frumoasa-i camera lui Marco
Maraki-ti-a spus Giova cum se face cous-cous-ul...la noi e "feculent" de baza ca se face repede si e usor si in plus se gaseste peste tot. Mie imi place sa-l fac cu unt in loc de ulei si sa-i mai adaug si marar, cimbru s-au patrunjel in functie de mancarea la care-l pun garnitura (alex il vrea simplu). Sau cand fac friptura la tava sa-l pun acolo pentru cateva minute ca e super bun dupa ce absoarbe sosul lasat.
Cateodata il adaug pur si simplu la ciorba si de vreo 2 ori am facut chiar galuste cand nu aveam gris in casa si aveam cous-cous fin(ca e de vreo 3 categorii: fin, mediu si mare)....de fapt,in versiunea originala, el se face la aburi intr-un vas special cous-cous-iera si se mananca cu un fel de tocanita de legume( musai naut) si carnati si carne de vita si miel ca doar e "mancarea nationala" pentru algerieni, marocani si tunisieni, asa...un fel de
"sarma" de-a lor..http://www.khaoula.com/recettes_couscous.htm
e simplu de facut si f bun
ma striga nenii ...sper sa mai apuc sa scriu
ana si alexandre (17.02.2006)
silvi_2005 spune:
Am intrat si eu la cafelutza aici ca apoi intru in priza cu aspirat si facut de curatenie
ca de dupa we ramane ca dupa furtuna la mine.
Cosmina super nasoala faza
sunt multi idioti pe lumea asta si aici e moda cu zgariatul masinilor, o groaza de colegi de-a lui Jean se plangeau ca masina lor nou nouta de o saptamana a primit o zgarietura de la un capat la altul, prostie mai mare nu vad 
Giova cred ca e simpatic tare piticul tau cu vizitele nocturne, sa insisti cu programul de culcare ca si Alain avea un program aiurea inainte de te durea capul dar acum la ora 22 cel tarziu e in pat si doarme ca e obosit.
Bianca super ca va faceati asa program, sunt tare scumpe Revelioanele in Romania parca sunt nebuni aia
fratele meu vrea sa mearga la Praga de rev si au gasit ceva ofera cu 300 de euro de familie
fara transport doar cazare si masa vreo 3 zile parca.Noi suntem super casnici de REV si de Craciun mai ales de cand cu Alain, al meu sot nu vrea sa petreaca REv-ul fara el
eu una il tot amenint ca daca nu isi schimba atitudinea o sa plec singura de Rev
in ceva locatie draguta, anul asta il mai lasa asa dar e ultimul.![]()
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006