Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dim.

Anaaa ce ma bucur ca ai scrisss Mi-ai dat o info super despre cus-cus pt. ca bucatarul rest. unde lucrez, este marocaniti dai seama ca ma duc sa-mi dea mai multe idei
Cosmi, cred ca nu scapa aia fara bataie de la mine Tupeistaaaaa,o lasam fara haine pe ea
Silvie cum e la voi? aveti zapada? Aici era peste tot dim cand am plecat,cam de vreo 20-30 cm si ma bucuram ca iesim cu sania ( pe care nu am cumparat-o inca ) Cand vin acasa la intoarcere....ia zapada de unde nu-iAu curatat astia peste tot!!! Cred ca nu are rost sa mai cumparam sanie pt. ca asa se intampla de obicei si n-ai timp de plimbari.Sant si roti speciale care se aplica la sanie dar costa si 35 euroi + sania 35 + spatarul 25 parca.....o gramada de bani
Giova sa stii ca mi-ai dat de lucru dar e mistoooo
Astery spor la treaba

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana bine ca ai aparut. nasol cu geamurile, cum naiba sa nu vina in 2 ani? bine ca ati luat avansul inapoi. acum pana in ianuarie nu mai e mult, daca izoleaza bine, mai puteti astepta ornamentele alea.
ce mortal e Alex cu cizmele lui, auzi sa doarma cu ele, tare dragi trebuie sa-i fie.
Cosmi nasol, de ce nu a strigat unchiul la d-na aia? nu stiu daca rezolvati ceva, aveti martor, e drept, dar dovezi nu. se repara totul pe casco-ul vostru. urasc asemenea oameni!!
Silvia spor la curatenie. eu am sters praful in living si mai am in dormitoare. curatenia am facut-o sambata, dar preful mi-a fost lene sa-l sterg.
da, ii va trebui un program la marco, doar ca nu stiu cat rezistam noi sa ne punem in fiecare seara la ora 21 in pat. ca el sa adorma catre ora 23. va fii greu, dar sa speram ca reusim.
Azi am intrebat educatoarea daca mai e rau la activitati. Mi-a zis ca nu, acum adoarme......cand ii pune pe scaunele...marco ia . pai normal daca se culca tarziu, dim. il trezesc cu greu.
azi e prima zi cand participa si el la gimnastica de luni. e pusa la ora 9 si noi nu ajungeam.
Maraki si ce ti-am zis eu se face cu carne de miel, doar ca noi am improvizat cu pui, e mai pe placul tuturor.
Nu-s ieftine nici la voi saniile. noi nu avem la Timisoara, dar in Alba sunt vreo 4 de pe vremea noastra. asa ca alea sa triasca, nu cumparam altele.
Craciunul in Alba cu familia.
Rev. nu stim inca, vroiam la o cabana ceva, dar aseara am primit niste oferte din maramures, conditii normale, 10 mil/pers. pe 5 nopti. Foarte mult, sa dam 20 mil., asta in conditiile in care vrem in febr. la sky in Austria.
asa ca...vedem noi....ceva mai soft...
anul trecut a fost misto de tot la paltinis, am platit mancarea de la firma de catering, bautura si cumparaturile facute de noi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki si aici de pe strazi au curatat dar s-a si topit mai e pe spatiu verde ceva zapada si pe cladiri, nici vb sa te poti da cu sania nci aici aiurea de tot.
Giova te cred si noi mai patin asa dar se obisnuieste in cateva zile, daca il ducem la 21,30 pe la 22 adoarme maia e faze cand se foiete o ora sau cand adormim noi inaintea lui Eu sunt chiar obo ca mai nou dupa ce doarme el mai stau la tv pana dupa 1 noaptea ca ma uit la Criminal mind cu ceva echipa de profiler-eri si criminali in serie si dimineata la 8 sunt sus. Eu trebuie sa aspir din nou ca de la o zi la alta e mereu cate ceva pe jos si mai trebuie si sa nu deranjez sitemul de linii ferate si viaducte facute ieri de Jean ca cica azi is continua joaca si a muncit ieri peste o ora sa le faca

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

pauza mea fu maaare, dar m-a apucat de facut cornulete ca visez la ele de ceva saptamani...am facut asa multe ca am incurcat-o daca nu-i plac lui Alex, ce=red ca le terminam de mancat la anul
Giova- cu nenii astai am batut palma prin iunie anul asta doar...cu ceilalti a fost pb ca vroiau sa opreasca avansul si sa nu faca treaba si ne-au tot dus cu presul(telenovela curata)pana au vazut ca ei ca nu e gluma si ca nu ne lasam facuti, asa ca in ziua in care au primit scrisoarea de la protectia consumatorului ne-au trimis cecul cu banii si i-am lasat in pace...puteam sa ne mai judecam cu ei sa cerem daune, dar cum erau dubiosi rau riscam sa inchida sandramaua in mijlocul procesului si sa nu recuperam nici macar chelt de av. Partea proasta e ca e legislatia aiurea si, chiar daca ei nu-si respectasera termenele, devizul(care e considerat contract) nu se poate rupe unilateral decat daca mergi la judecata, adiac muncitorule neserios, dar tu nu te poti duce la altul pana nu zice si el: sunt de acord sa nu mai lucram impreuna si bazandu-se pe asta multi isi fac de cap...in sf, le-am scris la scrisori rec atunci de mi-au sarit capacele....
Marco-clar trebuie sa doarma mai mult ca ei acum si alearga tare + ca el, saracutul, cu toate cosmarurile alea poate nici nu se odihnea cum trebui
Maraki-te-ai scos: marocan si bucatar. Intreaba-l si unde gasesti mirodenii speciale ca-s neste amestecuri care-i dau o aroma si musai sofran pt culoare...si daca tot il prinzi la inghesuiala pe nenea, spune-i sa-ti dea si reteta de tajine ca sa tot aveti dupa ce va linge degetele sau, mai bine, sa va gateasca el numa sa nu-i spui de blafemiile mele cu marar si patrunjel ca de il adaptai si io la gusturile nostre pur romanesti
Ce m-am bucurat cand am citit-o pe Dana si povestile cu printesele patinatoare

Silvi-voi macar vazurati fulgi noi am avut parte doar de o lapovita ce cadea in diagonla si care peste 5 min s-a transformat in ploaie adevarata..
Am vazut ca-s si ceva sarbatorite in zona La multi ani!
Acum gazta, o tulesc la dush ca ma asteapata nenea kine la masaj si gimnastica si poate isi mai face pomana cu mine si mai imi pune niste namol cald pe spinare ca data trecuta ca asa mistooo fuuu...mai sunt amortita doar la talpa piciorului, abia astept sa pot si io zburda...vb vine , sa nu ma mai simt robotel

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ziua seara ce-o fi ..
Vai sunt racita cozba, toata noaptea am tusit o tuse dinaia uscata...am febra (37.1 la mine e febra mare ca eu rar fac) si ma doare capul, sunt ametita
Cam asta e nou la noi...maine avem sedinta cu parintii la gradi sa discutam despre Mos si despre serbare.
Giova nu vreau asa cadou de craciun...sper sa imi vina cat mai repede Cm ca ma dor sanii de nu mai pot . De maine oricum trebuie sa iau ACC sa tusesc cu secretii ca e nasol sa tusesc fara secretii, ma dor plamanii. E scump revelionul in tara...cu banii aia faci i excursie afara vis dupa revelion.
Sandra va merge la cursurile Cambrige de engleza... duminica are cursurile de la 14.30.
Revin mai incolo ma ca doare capul....si tusesc ca naiba

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Noi am fost plecati la Mall, sa intrat iin drop sa vedeti ce frumos au aranjat pt sarbatori
Ana de France, pai sa stii ca au sofran in bucatarie Nu am idee la ce-l pune, cred ca la orez dar o sa ma duc sapt viit si voi vorbi cu bucatarul despre retete
Bianca, sanatate doamna
Giova pe unde santeti?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sal gagici

eu pe aici cu un referat ma chinui....saptamana asta sunt tura dublacolega mea e in medical...am chiaunit azi,usor usor ma imprietenesc cu chinezuANTI super simpatic are o ureche muzicala de am ramas masca

GIOVA ce dovezi????pai nu i de ajuns ca s martori..politistul a zis ca i mai mult decat suficient si ca va plati absolut tot,,,plus o amenda penala pt distrugere

MARaKI daca eram acolo ....ii spargeam parbrizul ca sa ia femeia niste aer sa se calmeze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi, nasoala patanie...nu va lasati sa va vopseasca masina desteapta aia crizata
Maraki super amenjarile de craciun. Superbe chiar,....
Eu am facut niste spaghete pt maine de amiaza si am vrut sa inmoi fasole boabe sa fac o ciorbapt maine si nu mai aveam. Asa ca am rugat-o maine pe maica-mea sa mearga sa cumpere si sa inmoaie sa fac o ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat .
Am culcat copiii...mi-e somn si mie...ori ma bag in pat ori mai scriu la lucrarea de licenta.
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova vadca sunt scumpe peste tot ofertele de rev in tara sigur este cerere si atunci isi permit sa ceara mai mul, cu toata criza mondiala .
Bianca sanatate multa.
Sa v zic ce cartofi buni le-am facut e la baieti in seara asta, pentru ca al meu sot a ajuns iar pe la 18 eu nu am mai mancat ca pana ce s-au terminat era trecut de 19 . Am copt aproximativ vreo 6cartofi mari in coaja, ambalati fiecare in folie de aluminiu si pusi direct pe grijajul din cutor pe pozitia a 2, timp de 45 de minute la temperatura de 200 de grade; I-am scos si desfacut din folie si pana s-au racorit putin am pregatit compozitia de interior, aproximativ 5-6 champinioane mijlocii se taie cubuletze mici, o felie de jambon se taie de asemenea cubulete mici de tot, se calesc impreuna intr-o tigaie la foc min in o lingura de ulei de masline sau putin unt, cam 5 minute, condimentate cu sare si piper. Se taie tranversal in 2 fiecare cartof si se scobeste miezul lasandu-se doar o margine de un cm pe coaja. Miezul respetiv se amesteca bine cu compozitia de ciuperci si jambon, punandu-se si putin lapte fierbinte sa iasa pufos. Se pune umplutura inapoi in fiecare catof, se aseaza pe o tava si se mai pun la cuptor pentru inca 15 minute. Eu am presarat pe fiecare inainte de a-l pune la cuptor cateva ierburi uscate de patrunjel si ce o mai fi avand amestecul ala. Se servesc calzi, eu pe unii am pus cate o nuca mica de smantana si pe altii cateve frunze de ruccola ca tot mai aveam de ieri , au mancat baietii si le-a placut f tare chiar si lui Alain care e un mofturos.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!!!!

De-ale Sabinei:
"Raluca e o printesa; eu sunt sapte printese"
" Ninge (simbata a nins la Iasi) , mami, vine Caciun sau mai duleaza (dureaza)?

Fetele eu am filmulete cu Sabi o gramada, dar nu pot sa le pun pe dropshots. Unde as mai putea sa pun filmulete ?

Despre noi... vineri am fost sa-i iau cadouri de Mos ; i-am luat citeva , dar mai trebe ursul mareee de care tot zice. Simbata am fost si mi-am luat cizmele alea de la Leonardo la care tot visam si mi se pareau cam scumpe, 300 de lei. Dar daca tot mi-am luat palton, fular mov ca tot se poarta movul ,zice Sorin ia-ti si cizmele. A, si fiind oferta aia cu al doilea produs la jumate de pret, mi-am luat si o geanta. Am pus si poze in drop daca aveti chef si timp sa ma vedeti .

La serviciu la mine... cam naspa. Pe joi aflu daca ma disponibilizeaza sau nu. Cica vrea francezul sa reduca bugetul de cheltuieli pentru anul viitor. Si cretini cum sunt, de ce sa reduca din cheltuiele cu laptopuri si alte mofturi prevazute pt anul viitor, mai bine mai dau niste oameni afara. Si aveam de lucru f mult; adica abia ma ridicam de pe scaun sa merg la baie sau sa maninc. In fine, stiu ca cine va prelua si de la mine, va crapa efectiv muncind si partea mea pt. ca e enorm. Ca sa nu va inchipuiti ca ramin oamenii aia buni, ramin puturosi pilosi. dar acu vor trebui sa puna osul la treaba. Asta macar ma bucura. Si ca sa fiu rea pina la capat, sper sa stea multeeee ore suplimentare .

Eu am sa stau o vreme cu Sabi, o sa-mi iau concediu medical cit de mult am sa pot si mai vedem noi dupa aia. Sper sa-mi reuseasca figura.

Va pup si sper sa mai reusesc sa intru pe-aici azi.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput