Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:

la noi ploua.....masina mea e la service, sa-mi puna cauciucuri de iarna (ne-am usurat de 16 mil.)
. dar maine cand merge Clau sa-si puna la a lui
, nu alta....ce drac sa facemm....ne trebuie, nu putem circula cu cele de vara.
Aseara nu am mai intrat, ba a vrut marco filmul madagascar 2, ba s-a uitat clau la alte filme...asa ca eu am ramas cu HBO.
Copilul mi-a adormit la ora 21.45
,m dar azi de abia l-am trezit la 8.20 . Iar ne-a vizitat azi noapte, si doamen ce imposibil doarme...numai picioare in cap am avut
.
Azi sper sa ajung si eu in Real sa termin cu cumparaturile de mos Nicolae si cu sarbatoritii. asta dupa ce-mi scot masina de acolo.
maraki superbe poze, doamne ce frumos au impodobit.
Silvia mi-ai facut
cu cartofii aia. eu imi cumparam din Mall de la Kartoffel asa ceva, dar cu multe ingrediente si salate...yammmy...yammmyyy
Irina trist ce se intampla. poate scapi si nu te dau astia afara....nasol...ce mai...pt. multa lume.
Ce dulce e Sabina, ea e tot cu printesele si printul
.
Poate ai depasit limita de video, in drop. Incearca sa-ti deschizi altul, sau sa mai stergi din filmulete.
Cosmi super atunci ca o puteti rezolva, doar ca un proces...dureaza....noi avem unul din aprilie si inca nici martorii nu au depus marturie....
.
hai va
, ma bag la munca.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Hello,
help!!! angelo e cu febra de aseara,o avea rosu in gat pt. ca de ieri dupa masa nu a mancat nimic
In caz ca face febra mare,am novocalmin de 300 mg dar pe cutie scrie ca e pt copii de la 4 ani in sus...ce fac?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Maraki ce sa-ti spun....stiu ca novocalminul se da la febra mare, peste 39, si ii pui doar jumate din supozitor, nu intreg.
Pana atunci incepi cu Nurofen si alternezi cu panadol.
s-ar putea sa aiba rosu in gat, nu mergi mai bine la un dr. cu el?
plec si eu la Real, mi-a adus sotul acasa masina, asa ca m-am scos.
pe mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Am fost la dr. sapt trecuta si l.a gasit putin rosu in gat,tusea putin,nas infundat...ne-a dat nurofen, paracetamol supozitoare de 250 mg si sirop de tuse.I-a trecut dar de aseara a inceput cu febra si i.am pus paracetamol seara si azi dim la 5.00 pt. ca nurofenul trebuie ascuns in iaurt ca altfel il varsa....ms giova 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Maraki am tot scris despre febra si combaterea dar sintetizez rapid inca o data, pana la 38 nu e febra, se da doar panadol si se asteapta reactia.Intre 38 si 39 pentru a reactiona mai bine, dezbraci copilul in lasi in tricou cu maneca scurta si pantalon de pijama sau chilotel, ii dai panadol sau nurofen supozitor sau buvabil cum vrei tu si hidratare intensa. Daca temperatura trece de 39 infasori toracele cu un prosop muiat in apa la temp camerei si stors f bine si il lasi asa pana se usuca, pe langa nurofen sau panadol poti sa ii pui o jumate de supozitor de novocalmin din care ai tu sau daca ai picaturi 15 pic de novocalmin in ceai sau suc. Lasi copilul dezbracat, nu invelit sau cu pantalon gros ca trebuie sa se ventileze, fara sosete, doar tricou si un pantalon super subtire sau chiar chilotel daca sta pe pat.Normal febra trebuie a cedeze in maxim 20 de minute daca actionezi asa, daca febra se mentine mai mult de 2 zile cu trat de Panadol si Nurofen raceala nu e asa de simpla si trebuie consultat un medic.....parerea mea. Ma refer la febra care scade si revine dupa 3 ore. Asta e ce fac eu si mi-au tot zis medicii ca e procedura, nu o lua ca o regula ci ca un sfat, actionezi tu cum simti ca e mai bine
si sanatate multa. Palpeaza-i la gat sa vezi daca are ganlioni la amigdale sau simti ceva in exterior marit mergi direct la medic ca e amigdalita.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Maraki hai ca tu ai trimis mesajul in timp e scriam eu, daca e de atat timp pe trat cu panadol si tot are febra sa mergi din nou la medic ca probabil e ceva de natura infectioasa care nu trece numai cu astea. Hai ca iti pun si un site cu un prospect mai detaliat la Novocalmin si iti mai zic ca mi-am amintit ce remediu homeopat n-a recomandat noua medicul din Romania entru febra FERRUM PHOSPHORICUM ch 10, la simptome exact ca ale lui Angelo, se da in perioada in care are febra cate 7 granule de 2 sau 3 ori pe zi, cu o lingurita de plastic, fara sa pui mana pe ele. Asta le poti comanda la orice farmacie ca se dau fara reteta, daca te gandesti ac vrei sa le iei.
Asta e site-ul http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2812
Sanatate multa.
anasol spune:
buna fetelor, io tot necajita lu ianis i-a iesit la exam micotic din scun candida, facem tratament cu diflucan, dar nus dak asta e cauza nemancatullui........are la funduletz si intre picioare pielea f uscat , se cojeste pielea, il dau cu lomexin si vad ca tota asa........
dav nu-l mai duc la gradi cel putin sapt asta.....tuseste si el rau....la lectia deschisa a plans continuu, a dezamagit pe toata lumea...asta e........io sunt f stresata obosita sensibiloasa, boncesc tot timpul si dav cand ma vede zice: s-a saturat.o s-o iau razna curand, ma depasesc toate probl nu mai fac fatza........
silvi_2005 spune:
Anasol
asa se aduna cateodata toate parca dar trec, stai linistita
despre pitic ce sa iti zic incearca sa il dai pe funduletz,pe langa ce dai tu ca ungvent si nu in loc de, cu ungvent cu vitamina A reface epidermul si hidrateaza foarte bine, Alain a avut pe barbita asa o zona de piele uscata si 2 luni l-a tinut pana am dat cu unv asta l recomndarea cuiva. La O ora dupa ce il dai cu ung care il folosesti, da-l in strat subtire si cu asta sivezi ce iese
; Bine ca ati gasit si remediati problema, candida trece usor nu te necaji, o a isi revna si cu mncatul si cu toate asa incet incet. Dav e mofturos si suparat ca e racit asa face si Alain si ma tampeste ca mai nou nu vrea sa salute cand intra la gradi si cand pleaca
e mofturos, sunt mititei si nu stiu inca sa reactioneze altfel cand ii supara ceva, reactioneaza compulsiv
incearacsa il lasi mai moale sa se uite la ce desene vrea sa manance ceva dulce ce ii place sa se simta un pic rasfatat. Poti sa cauti si ceva dr homeopat bun dca aveti in zona pentru ei sa incerci si un tratament alternativ, eu mereu fac asa. pupici si salutari de la noi.
Giova spune:
Maraki eu ii puneam piticului felie de cartof la talpi si in palme. pe urma trageam un ciorapel peste. se innegreste tare cartoful, trage febra. Marco rar de tot mi-a facut asa ceva, dar cu astea statea mai bine decat invelit cu prosop umed. si comprese cu apa si otet mai puneam.
Anasol imi pare rau, of....te cred ca nu mai rezisti, asa se intampla cand se aduna multe necazuri, iti vine sa-ti iei campii. hai ca trece candida piticului, sper sa fie asta cauza nemancatului....
Nu a vrut sa participe david, cand ne bazam pe ei, atunci clacheaza. s-o fi emotionat, cine stie...pacat.
Silvia Marco lua belladonna pt. febra. buna metoda ta cu febra, sa dea DD sa nu o folosim, dar o salvez in comp.
am fost la Real, nu am cumparat niciun cadou, multe jucarii
.
am facut niste cumparaturi subti-zic eu, dar cand am vazut totalul
.
azi fac tortellinii cu formagio si prosciutto cu sos de 4 formaggi si smantana
.
fug sa pregatesc, caci imediat apare sotul.
ploua, ploua...ploua...
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
Maraki uite ce mai aveam salvat in comp. De la o mamica din colectie.
38-38.5 paracetamol
38.5-39 nurofen (merge si paracetamol dar e mai eficient nurofenul la temp asta)
39+ algocalmin + impachetari cu apa calaie daca nu scade
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)