Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova pune reteta pls can ai timp, eu am luat de aici gata facuti proaspeti s am facut numai sosul dar am tras o colica biliara dupa ei de am crezut ca mor cred a fost o combinatie de prea multe. Beladona ii dadeam cand avea febra de la dinti.Sa ne spui ce jucarii ai luat stiu cum e cu totalurile la casa in Romania dar si aici la Cora sau Carrefour mereu e cu cel putin 30 de euro mai mult decat credeam de aia si merg rar acolo.
Azi am fost asa pe fuga ca m-am vopsit pe cap si mor pana termin ca dupa decolorare trebuie sa pun vospseaua si turbez ma ustura pielea naspa rau cu blondul asta de cate ori ma vospsesc zic ca ma fac bruneta de nervi.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia eu am cumparat tortellini, nu i-am facut eu acasa. I-am pus doar in apa la fiert.
Sosul l-am facut din vreo 4 feluri de branza pe care le-am avut in casa si o cutie de smantana dintr-aia dulce. am pus intr-o oala putin unt si branzeturile la topit. pe urma am turnat smantana. daca mai trebuie se adauga sare, piper, dupa caz.
Astea chiar nu sunt grele la stomac. sper sa manance si marco, ca i-am pastrat si lui.
Nu m-au inselat la casa, tot ce e pe bon am si in cos. doar ca nu stiu....credeam ca e mai putin, si cand colo.......

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova uita-te la produsele ambalate care deja au eticheta, vezi ce pret au si compara cu bonul. Au spus la stiri ca una scrie pe produs ai alta citeste scanerul codul de bare la casa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna gagici...am ajuns si eu mai repede azi ca am fost cu decalratiile la finante si apoi acasa pe o vreme ploiasa...ce sa lucrezi .
De azi am inceput sa iau ACC pt tuse...parca nu mai tusesc asa uscat. Dar ma doare capul intr-una .
Maraki..supozitorul il dai jumate...il tai in lungul (eu niciodata nu reusesc sa salvez cealalta jmatate asa ca o arunc) Sanatate lui Angelo.
Giova, pune reteta. Si noi am mancat spaghete...a la Bianca..paste fierte, ceapa calita,sunca, piept pui fiert, sos de ciuperci din borcan de la Maggie parca sau alta firma....cascaval ras si pofta buna .
Anasol, imi pare rau de problemele voastre, incearca sa nu mai plangi in fata copiilor ca ei simt ca esti suparata
Silvi..mi-=ai facut pofta cu cartofii aia in cuptor salvez reteta sa o am. Chiar zilele trecute magandeam sa fac si eu cartofi copti ca am zeama de varza (deja s-a facut) si slanina buna ..mie asa imi placa ce mananc..au calorii dar asta e . Am sa incerc si retea ta.
De la ora 16 am sedinta la Dani...merg cu Nelu sa ducem sacul cu jucarii si el il aduce pe Dani acasa. Am cumparat 7 pachete de rotodiscuri...daca stiti ce sunt alea...e un joc de costructie, are si Dani acasa si ii place foarte mult.
Am gasit si pe net sa vedeti cum arata..sigur unele dintre voi le stiti:
http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=70&sName=Roto-disc

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki pretul il au doar legumele/fructele si cremvustii care i-au cantarit ...in rest au doar cod de bare, pretul e pe raft sub produs.
am auzit ca se intampla dintr-astea, preturile corespund cu ce stiam eu...cam aceeasi marfa cumpar saptamanal....doar ca sunt scumpe si nu atat de voluminoase.

cum e Angelos?

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

L-am rezolvat pe Marco cu costum pr. serbare. am sunat la o d-na care inchiriaza, are om de zapada, asa mic, pt. 3 ani si ma costa 20 lei. Ren nici nu avea pt. el, doar de la 5 ani in sus. la banii astia nici nu merita sa-ti mai bati capul cu facutul.
L-am intrebat aseara ce vrea sa fie la serbare. mi-a zis ca MC sau om de zapada, ren nici intr-un caz. nu stiu de ce nu-i plac, are si de plush unul, care canta si tare frica ii e de el.....

Bianca bafta la sedinta. Imi amintesc rotodiscurile alea, aveam si eu pe vremea mea la gradi. Nu stiam ca mai exista, ar trebui sa-i cumpar si piticului.

_

Mergi la inceput

Am si eu timp liber ca doarme Alain
Bianca asa fac si eu, calesc in lei e masline ceva ciupercute sau numai jambon taiat marunt si pun sos de la borcan si gata cand am chef fac eu f rar ca mi se pare prea complicat. Sunt f faine rotadiscurile alea ii luam si eu in tara din alea, sun f bune.
Giova eu de preturi mari ziceam nu cate fura ca nu stii pe ce se duc banii, asta e sanatosi sa fim.
Alain a fost cuminte si azi la gradi si a si salutat frumos la plecare asa ma pupa cand ma vede de parca am fost pe front rad educatoarele de el ca fuge la mine si ma pupa si tot zice mama si mai sta un pic si iar :vai mama cand il imbrac e mortal.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca eu sunt proaspat demisionara am anunat de cateva minute ca nu ma mai intorc la job-ul din Romania, colega mea ma tot batea la cap ca macar o vreme sa mai merg ca ultimul salar a fost de 28 de milioane, ca le e dor de mine ; Asta e trag aer adanc in piept si o iau de la zero din nou....

Mergi la inceput

fara copil. e la mihnea, again. macar de stiam, sa nu mai bat drumul pana la gradi si inapoi.
am aflat ca din cei 9 copii, 3 sunt oameni de zapada, restul reni. mama lui Mihnea ar vrea sa-l imbrace in spiridus, cica putem in orice .... as suna si eu la d-na asta sa vad adaca are costumatie de elf.

Silvia naspa...macar de nu aflai cat era salariul, caci e foarte bun pt. Cluj. dar asta e....sa dea DD sa va mearga bine acolo unde sunteti, atunci nu ai ce regreta.
si marco cand ma vede striga: uite, e mama mea!!! si fuge la mine in brate. Oare cum ar reactiona Alain daca ar sta acolo 8 ore? cred ca te-ar pupa non stop pana acasa.

am vb. cu d-na, are si costume de spiridusi...acum sa ma decid eu cu ce vreau sa-l imbrac.

ma bag sa caut niste info pe net, avem sedinta pe scara si ma dispera asta ca iar platim o caruta de bani.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Silvi, chiar ma intrebam cand ai avut timp sa iti gasesti de munca in Franta Deci de postul din Ro era vorba...va doresc sa va mearga bine in continuare acolo unde santeti
Bianca stiu jocul, este si aici in magazine, ma gandeam sa-i cumpar lui Angelo ca este pt 3 ani
Giova, super ca ai reusit sa gasesti costum pt serbare Ar fi misto si in spiridus, poate iti spune mama lui Mihnea cum face rost de el.
Si Angelo cand este la socrosenii si ma duc dupa el,sare in sus de bucurie, ma striga si vine la mine in brate Incepe sa danseze si ma striga mereu Lui Giorgos mai des i.a spus " baba " pana acum, astazi in schimb mi.a aratat usa de la intrare ( taica-su era plecat ) si a spus " tata " A mai zis el tata dar astazi in mod special a vrut sa spuna ca este afara taica-su Ieri a spus pt prima data " ella " care la greci inseamna " vino " dar se foloseste si cand spui " hai " Mi-a aratat astazi sifonierul unde sant hainele lui si a spus " ella " ca sa-l imbrac sa plece la socrosenii Acum este la mall, se joaca acolo unde este castelul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput