Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am venit si eu de la sedinta...doar o ora a durat...am vb putin educatoarea dupa care a iesit afara. A fost multumita de progresele copiilor, a spus ca ea nu e pusa acolo sa stearga copiii la fund, sa le dea sa manance sau sa ii imbrace. Ea e pusa acolo pt activitati pedagicice si ca pt celelalte ar trebui sa fie o ingrijitoare la fiecare grupa dar cum nu prea este... Ca ne roaga sa nu ii pupam in acasa ca copiii nostrii stiu sa mearga singuri la baie, stiu sa se imbrace cu putin ajutor si stiu sa se stearga la fund (cica chiar si Dani s-a sters singur ). Ca ei nu ii place ca capoilul sa spuna "am muci da-mi servetel" sa spuna "imi curge nasul da-mi servetel", nu "merg la baie sa fac kk" ci "merg la baie sa fac treaba mare"... si dinastea. Are si ea dreptate...
Pt Mos am dat 15 lei din care vom cumpara la pitici pachete...am hotarat sa nu le cumparem cine stie ce pt ca vor primii acasa. Acolo va fi mos si un cadou simbolic de 15 lei..sa vedem cum ne incadram.
Pe 18.12 e serbarea...sunt curioasa cum va fi .
Giova...si spiridus e frumos si om de zapada. Du-te si vezi costumele si te hotarasti acolo.
Maraki...uite casi-a dat si Angelos drumul la vorba./...incet dar va fi bine...vei vedea. Nepotul meu si acum umbla la logoped si face 6 ani..si umbla de la 4 ani pt ca nu vorbea mare lucru.
Silvi...deci nu mai ai servici in Romania...si chiar aveai salar bun, foarte bune chiar . lasa ca poate gasesti ceva bun acolo si va faceti francezi cu acte . Ceapa eu calesc intotdeuna cand fac spaghete..imi place, le da gust bun.
Am pe foc ciorba de fasole boabe ...astept sa fiarba odata, sa ii pun bulion, sa tai o ceapa rosie cu putina sare si ulei si asta e cina...fara paine ca ingrasa .
Revin mai incolo....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca stii ce ma roade? Angelo cand spune un cuvant nou, il spune o zi/doua dupa care stop E nasol ca si cand spune ceva, eu imi dau seama ce zice pt ca vad conjunctura, socrosenii nu se gandesc in ce imprejurare spune si gata!!! a vorbit nu stiu ce in greaca si incep sa spuna ei cuvantul grecesc care nu are legatura cu ce spune angelo in romaneste Iti dai seama ca este confuz la un moment dat.....ce dracu sa le fac la astia sa inteleaga ca angelo spune ce am inteles eu in romaneste....???

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

ai vazuuuutttt!!!! are dreptate educatoarea Ce atata m...ci Se spune curge nasul si treaba mare/mica.....eu una asa am invatat acasa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am luat copilul de la mihnea...m-am inteles cu mama lui sa mergem sa vedem costumatiile, si daca ne plac, spiridusi ii facem. oricum, fiu-mio e spiridus de la nastere.
Cand am ajuns acasa, m-a trimis Clau pe mine la sedinta de pe scara, el a stat 30 min. si s-a saturat.asa ca la ora 21 am ajuns si eu in casa.

Bianca avem serbare in aceeasi zi. a noastra cred ca e de la ora 17.
Bine a zis educatoarea cu expresiile astea. tocmai cand citeam, marco ulra din cada: tati am muci. asa ca, trebuie lucrat la cap. cuvinte.
Maraki felicitari lui Angelos pt. noul cuvant. asa facea si marco, dar pe urma si le reamintea...cand nu ne asteptam le zicea.

Tocmai am aflat de o oferta de rev. la Albac, 4 nopti/5 mil de pers. Clau ar vrea sa mergem duminica sa vedem cabana, caci mie mi-e groaza de ce conditii sunt pe-acolo si nu stiu daca pot merge cu copil dupa mine. In plus...nu prea am chef sa merg cu prietenii lui, nu-mi prea plac, sunt fara copii...of...am si eu un fix.

gata, merg sa-mi culc copilul, ca l-a scos tat-su' din cada.
, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova...si Dani spune...fac pisu, fac kk . Trebuie sa lucram la asta...deci sa il obisnuiesc sa spuna..mami fac treaba mica, mami fac treaba mare. Cand face partz l-am invatat sa spuna pardon si asa dragut e . Noi avem serbare de la 15.30 ca de la ora 17 e alta grupa mai mare.
I-am promis ieri ca daca va face "treaba mica " si mare la wc am sa vb cu Mos Craciun sa ii aduca un costum de spider man (Nelu ma inebuneste ca vrea sa ii cumpere). Si ieri si-a pus scaunelul langa wc si pe cand sa faca...mi-a spus ca nu il trece, ca nu poate (cu toate ca la gradinita cica face din picioare sau se pune pe wc)...dupa care si-a luat olita si a facut si treaba mare si mica. Bunnnn. Azi a venit acasa si si-a amintit cred de costumul de spiderman si a spus ca el e mare si merge sa faca pipi la wc. Doar ca s-a pus pe wc..nu a facut din pciioare. Daca il tine naravul asta vreo 3 zile arunc olitele . Si daca nu il tine ar trebui sa le arunc oricum ca sa il fortez sa faca la wc. A..si azi l-am lasat sa se stearga singur la fund si a reusit. Deci se poate, rabdare trebuie sa avem sa stam dupa ei.
Maraki...are dreptate Giova..asa era si Dani si toti copiii cred...spun cuvintele cateva zile si apoi nu le mai spun dar ai s avezi ca peste un timp te va uimii si va spune iar.
Nu stiu ce am patit in ultimul timp dar vreau sa scriu ceva si iese altceva. Inca asa dezastros nu am scris de cand ma stiu eu..plus ca nici nu am rabdare sa imi recitesc mesajul scris.
Merg si eu la
Noapte buna..

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

seara buna gagici

acu am terminat referatul ...macar de ar fi pt mine dar ept o colega si m a mancat in c... sa l fac in power point ca sa l prezinte joi la comisie...sper sa i placa..o zi super aglomerat...material didactic ptr carnaval,podoabe ptr clasa plus ca am facut invitatii ptr la carnaval si am in gand sa le trimit prin posta la parintidar si o veste buna....am primit un laptop de la scoala pt catedra comisieisi o imprimanta ....ce bine ca s a rezolvat asteptam cam demult

BIANCA? face kinetoterapie si se simte bine
PAPAN??? unmare nebunic...duminica avazut o fantana arteziana si a spus,,ce apa male sa ma spal la coite,,numai prostiiiiiiii ,l am certat si i am zis ca or sa rada copii de el la gradi ...stiti ce a zis ,,cred ca o sa ma bata doamna,,

ANSOL hai ca o sa treaca...sanatate si pupicei
BIANCA sa lauti cadouri frumoase la gradinitaai grija de tine sa te faci bine
GIOVA cam scumpe cauciucurile...cat despre proces eu is sigura ca n mazim 1 saptamana ne trezim cu ,,doamna ,,la usa.
SILVI hai lasa ca ti va fi mai bine acolo,asa ai un motiv sa ti cauti ce doresti
marakI vorbaretul scump

Mergi la inceput

A..tot educatoarea spune ca este o fetita si a observat ca are pampers pe ea ...chilotei pampers. Cica face pe ea cand doarme . Era putin revoltata pt ca inseamna ca acea fetita nu e de gradinita, primele conditii sa mergi la gradi sunt sa nu mai ai scutec si sa mananci singur. Mama fetitei intrebata de educatoare a spus ca fetita nu face niciodata acasa pe ea, tatal a spus ca noaptea cand doarme face daca nu are scutec. Ca sa vezi ce iti e omul si cum minte . Eu ma bucur ca nu a fost si cealalta educatoare...eu credeam ca e batrana si e de pensie , pe naiba ca are vreo 40 si ceva de ani . Soacra-mea arata mai bine ca ea si e pensionara. Nu stiu de ce dar nu o suport pe aia.... Noah..problema mea normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

... n-o sa credeti, dar fac fata cu greu comenzilor de felicitari... azi am renuntat la tabietul meu de papa la calculator, cititnd forumul, odihna 1 1/2 h dupa, ceva atipeala... NIMIC. Am lucrat, si seara am livrat.
Ma simt utila pt. copilul meu.
Iar creierul meu zice "sarumana".
Am strans deja peste 500 ron...
Dar, credeti-ma, merita efortul din plin, cand platesc fetele lui Razvan (ABA), si scot banutii din carte (tin banii ca bosorogii, in cartea "Mama si copilul" de Capraru ... si zic, iote mai, bani munciti...
N-am citit decat fffff pe sarite...
Angelo cu febra... sper ca-i bine acum.
Numai bine tuturor si ne gandim la voi.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

<Buna dimineata de la sv.

Astery esti utila oricum, esti mama lui si ai grija de el( chiar si casnica daca ramaneai toata viata ) Cu cat dai o feicitare? Super ca ai clienti Cea mai buna dovada ca ai talent este recunoasterea Deei
Sa va spun ce am facut acum la prima ora Unde parchez masina in fiecare dimineata, era o bicicleta sprijinita de un pom cam de o luna Are cablu la roata dar nu s-a urnit de acolo atata timp, a plouat-o,nins-o....nimeni nu a luat-o----de vreo cateva zile ma gandeam sa o duc acasa si......am pus-o acum in spate pe bancheta Vaai de mine ce m-am chinuit sa intre ca lumea sa pot inchide usa Acum ma gandesc ca poate gasesc pe cineva la masina cand plec sa imi zica ceva de bicicleta Pai daca nu s-a urnit de acolo...inseamna ca este parasita nu?Este atat de frumoasa, din aia de facut acrobatii( cum sant pustii care urca pe munti,sar cu biciletele prin aer....sper sa nu ma fac de ras cand plec acasa

revin mai incolo...intru pe la active cat mai fumez o tigara...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi si merci de incurajari fetelor, sanatosi sa fim ca se rezolva toate....filosofia mea complexa de viata .
Bianca trebuie sa iti zic parerea mea referitor la educatoarea aia mi se pare super deplasata la unele faze, ca nu e acolo sa ii stearga la nas ci pentru activitati pedagogice...scuze dar de ce nu preda la facultate atunci ca acolo nu are de sters la nas si la fund...pe mine chiar m-a fi enervat. Sau cu pampersul fetitei pai scuza-ma sunt copii cu pb care fac pana la 4 ani sa stea acasa pe faza asta, sa nu incurce vreo educatoare aici la scoala e cerinta asta si cand l-au invitat pe Alain sa mearga le-am zis ca nu se poate ca nici nu a scapat de pampers si mi-a zis directorul ca in mod normal merg copiii fara pamapers dar daca ii iau si pe cei mai mititei ca Alain e normal sa ii accepte cu pampers ca nu e nici o filosofie de fapt sa ii schimbe. Ce sa mi zic ca al meu copil face cateodata si KK in pampers la gradi as vedea-o eu pe educatoare , de cateva ori mi-au zis institutoarele de aici ca a facut dar ca sa stiu pur si simplu ca eu una am zis ....aaaa scuze si nu v-a anuntat ? (acasa mai zice catedata si il duc la WC) au zis ca nu e nici o pb ca de aceea sunt ele acolo sa ii schimbe si sa se ocupe de ei. E adevarat ca sunt mai multe dar au grupa de 20 de copii si au si copii de cateva luni cu care stau mereu in brate...asa ca nu stiu, poate gresesc eu dar mie una aerele astea de educatoare si invatatoare din Romania care trebuie mereu periate si aprobate si cadorisite ma fac sa mi se faca parul maciuca si ma enerveaza. In fine m-am intins c o placinta si poate nu am dreptate dar eu una nu sunt deocrd cu atitudinea asta la gradinita la grupa mica ca doar nu sunt de scoala....

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput