Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)
Raspunsuri - Pagina 8
cosmi1975 spune:
MARAKI...doar niste amandine,tarte cu visine si cremsnit
...aaaa si savarina
GIOVA deci baieti sunt in oras...bun si asa ..ai grija sa nu cazi 
Giova spune:
Cosmi nu mai zi de prajituri. si eu vroiam, dar imi era lene sa merg la o cofetarie. mai bine am facut clatite. acum cand a plecat Clau, m-a intrebat daca sa cumpere, dar eram plina de astea. masine sigur imi voi cumpara
.
Maraki urat suna in germana. nu-mi place limba asta defel, si e si grea. aici in Tm, e la mare moda, multi isi dau copiii incepand de la gradi si terminand cu liceul german.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Cosmi m.-ai dat gata cu amandinele si savarinele
Giova pai astea sant fitze cu scoala germana
Cred ca e mult mai important sa stii engleza pt ca te descurci peste tot cu ea.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
asa am zis si eu, in plus pt. germana mai iei si prof., daca parintele nu stie. cum naiba sa ajuti copilul la teme si tu nu stii limba?
e bine ca marco incepe cu engleza din ianuarie, si nu cu germana. Grupa cea mare e pe germana, educatoarea a studiat in germania si probabil si parintilor le-a convenit.
poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2421700170065845318dYNpQR
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova avem mochete la fel
Ai vazut ca este mai viu colorata decat iese in poze, perdeau e tare de tot
Cat ati dat pe ea? Eu gasisem la Ikea cu pestisori pe fond mai mult verde, mi s.a parut scumpa la 25 euroi pt. o fereastra dubla plus ca e scurta...frumos e Marcolino 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
miraklucker spune:
Va multumesc muuuult pentur urari. Si voua sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si voiosi.
....dar nu stie sa spuna cati ani are. am tot exersat cu ea, si i-am tot spus, ba pe romana ba pe germana, si data cand e nascuta. Cand o intrebi isi prinde degetul mare cu mana cealalta si cracaneaza degetele.......si zambeste, cica" spune tu"
Cadouri....a primit de la nasul ei un puzzle cu 3 desene cu bambi. A nimerit-o pentru ca ei ii place sa faca puzzle, si acum tot asta face, de la noi o carte cu printese, si un joc de lemn cu cuburi colorate cu care poate face diferite modele....si mai vedem, inca n-am terminat de sarbatorit
.....la noi ninge. la 7.15 Daria vine ca vijelia la noi in dormitor strigand "schneeee, schneeee" radea si canta si topaia in pat ca a venit zapada. Acuma ninge linistit s-a asternut putin dar nu e suficient de frig. Maine mergem la socrii si acolo sigur este din belsug.
DEci asa Giova tu se chefuiesti cu sora-mea??? .....nu-ti fa griji cu limba straina. Oricare o va invata, o va stii. copii invata foarte repede, chiar daca o aud numai dintr-o parte. Eu am facut gradinita la sectia germana. chair daca nimeni din famile nu vorbea limba eu turuiam de numa,mai apoi la scoala in clasa I, am avut probleme ca nu stiam sa vorbesc romaneste.
.....parerea mea, germana e o limba grea, dar fiindca putini o vorbesc e destul de cautata la noi, engleza se invata oricum.
......de piticotu mic ce sa va zic. Tot asa ca ea. Parca a inceput sa mai mance cate ceva, si imi cere sa-i dau chiar in gura (ceea ce la ea nu exista pana acum), nu am scapat de moate, care trebuie sa stea perfect chiar si cand se merge la culcare, si mai nou mai au si alte pasarici......rochitele
La mine la servici parca s-au mai asezat lucrurile. am fost avansata in grad, doar ca pentru mine nu e nici o bucurie. Am doar muuulta raspundere, pentru orice prostie facuta de careva dintre noi eu raspund. 
In ian avem vacata, si David si eu, asa ca am plecam
. Am rezervat in Süd Tirol (IT) la un kinderhotel, cu piscina, gradinita pentru copii 40ore/saptamana, ski la doi pasi. 

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
miraklucker spune:
http://picasaweb.google.com/miraklucker/DariaLa4Ani#
cateva poze de la aniversare.........si prima ei poza de acum 4 ani, mica mica, un tzr de 2 kile![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
silvi_2005 spune:
Am ajuns si noi acasa si am terminat cu hranit copil si adunat dupa, am fost iesiti sa ii cumparam cizmultitze lui Alain si caciula ca nu avea si e chiar aiurea cu zapada avea ceva de anul trecut da ii erau la limit si ceve de piele intaorsa care nu le poate purta acum ca e pa si zapada urat de tot; i-am gasit ceva ghetutze inalte comode si dragute dar scumpe tare mi s-au parut fata de anul trecut si mult mai urate
astea au fost 39 de euro si mai ieftine ca de cat ca lumea nu am gasit in fine macar sa il tina.Caciutitza si-a ales eu cu Oui-Oui personajul ala NADY ii zice in Romania dar nic pe asta nu o vrea pe cap o sa am circ cu el.
Giova super aiurea faza cu La Redoutte nu stiam o s a intru de curiozitate sa vad ce preturi au in ro, lasa ca mai vedem noi pana atunci poate te ajut as iti comand eu haine dar e aiurea ca eu nu am statie Atlasib aici dar e la REIMS la 80 de km de noi unde va face Jean 2 saptamani pe luna specializare si poate reusesc eu sa ajung o data acolo si ti-l trimit, mai vedem ca mai e pana atunci.
pacat ca nu e de calitate mocheta.
Cosmi merita sa mergi la IKEA parerea mea, gasesti tu un moment, au produse de super calitate eu sunt inacantata, www.ikea.ro mai putin de o husa de plapuma si fete de perna rosu cu alb care tot ies la spalat cu toate produselele ce le pun ceva servetzele speciale ce absorb culorile
.
Fug sa culc copilul,
la toata lumea.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
asteryaro spune:
Ciao, mamici de pitici!
Descarc acum poze cu felicitari din aparat apoi fuga le pun in drop. Si un filmulet amuzant, cu Razvan cel vorbitor. Rapid, inainte de baie, nu-i cine stie ce poate pt. unii, dar pt. noi este o minune minunata
.
Ia, la treaba, la facut felicitari!
Ce veti vedea in poze este cu mult mai putin frumos decat in realitate. Este ce-am facut in seara asta... si inca lucrez la ele, ce atata somn?
In seara asta am incasat primii banuti, 50 roni = o sedinta (2 ore) de terapie ABA. Sunt foarte fericita, va dati seama.
Numai bine tuturor.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Am scris un mesaj si am apasat nu stiu ce si s-a sters...nu mai reiau 
Am fost cu Nelu si ne-am sarbatorit in avans daca tot m-a surprins azi cu o cutie de praline si un buchet de flori
. Nu a uitat...credeam ca va uita si ca doar eu ii voi da cadou dar m-am inselat. I-am mai cumparat un pulover pe langa vinul rosu si vopseaua de par pe care nu vrea sa o foloseasca...
. Asa ca m-a surprins placut
.
Giova, super mocheta si perdeaua
. Cred ca sunt mai multe mochete dinastea pt ca si Dani la gradi are ceva cu sine dar nu asa. Daca vorbeam de chiloti inainte...sunt cu multe modele...tot Disney...am vazut ciorapi frumosi cu Winnie treisferturi la 6 lei i-am si cumparat lui Dani , dar erau cu multe personaje. Si pt fetite sunt o gramada de modele...sunt pana la nr 38 cum imi trebuie pt Sandra (am vazut cu Tinkerbell).
Maraki, Cosmi..lasati dulciurile ca ajungeti ca mine ![]()
Astery, frumos doamna...succes sa vinzi cat mai multe
. Iar Razvanel e tare dulce cum repeta dupa tine... Apropo...ii cresti parul?
Nu mai stiu ce ati scris...mi-e somn, ma doare burta ca am mancat prea mult 
Pe maine 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...