Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (305)
Raspunsuri - Pagina 7
cosmi1975 spune:
sigur nu vor avea multe de pierdut copiii de la tara...ca tare mi ar fi placut ca stef sa creasca la tara decat in orasul asta.....eu sunt de principiu ca poti sa i dai copilui orice sa i faci orice daca n are noroc
si soarta degeaba......acu nu sariti ca soarta si o face fiecare ca la mine nu tine![]()
Biancas spune:
Corect Cosmi...degeaba ai carte ca daca n-ai parte
...n-ai parte. Copiii de la tara si mananca mai sanatos si se joaca mai sanatos decat copiii de la oras.
Maraki...pai cumpara-l de acum si il tii in dulap. Ce are? Faci ca romanii vorba lui Silvi ![]()
Merg la nani...sa imi fac somnul de frumusete dupa ce am mancat

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
ASADAR....mi am facut o lista de cumparaturi
o pilota pt bianca o lenjerie rosie
un covor in sufragerie,covorase pt baie si un set de masa ca parca am numai unul complet restul ba o farfurie de ciorba e sparta ba una de friptura
...cadouri ptr copii dar cred ca la fatza locului ne decidem ,biancai i am luat de ziua ei un parfum REBELDE facut dupa filmul ala pt adolescenti...tatei ii iau ceva de pescuit ca i pasionat
de ziua lui i am luat un costum de pescar acu o sa i luam o undita,mamei????nu stiu inca....lui socru un ceas ca si doreste![]()
cand o veni gabi de la munca si o vedea ditamai lista![]()
silvi_2005 spune:
Eu sunt in zona ca tot bucataresc.
Cosmi pentru covoare si haine de pat sa te uiti si la Ikea ca au lucri super dragute, noi am luat aproape tot e la ei la capitolul asta si sunt f multumita, pentru baie si bucatarie am luat covoare ce le pot spala cu masina ca la sf de saptamana le spal mereu.Eu una sunt perect deacord cu soarta cu tine
cine nu are noroc poate sa stea si in cap ca nu ii iese nimic
daca mi-as dori si eu ceva in special pt Alain ar fi sanatate si noroc ![]()
Bianca ai fost super simpatica, ai dreptate ca is cam apucati aia, eu de ex aerobic nu pot face ca mor dupa 5 min de sarit, daca vrei ceva mai lent pilates e solutia.
Eu una zic ca sunt norocoasa ca am copilarit la tzara
e drept ca la bloc de la trei ani, pana la trei ani stat la bunica la casa dar a fost minunat,aer curat, peisaje si tot ce vrei, mergeam la pescuit si ne inspiram din cartile cu ciresarii ce sa facem
a fost super. Dn clasa cincea am mers la scoala la "oras" si apoi ne-am s mutat acolo dar eu una am fost tare suparata pe faza.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
pufumic!!! Multa sanataet si fericire alaturi de cei dragi!!
multi la vladimir si mai da un semn de viata mami!!! ne e dor de tine si de pitic!!!

noi pe-acasa, am pus mocheta, care e tare proasta...doamne cum se desira cand a taiat-o cu caterul. e mai prosta, parca decat cea pe care am avut-o. eu sunt de vina, ca mi-a trebuit mocheta, si cum la noi nu exista un lucru de calitate...suport consecintele.
Bianca noi nu prea primim cadouri de Craciun, decat de la ai mei. asa ca mai bine nu arunc orzul pe gaste. Copiilor le cumpar cadouri consistente, ei se bucura de Craciun.
Silvia stai linistita, ca nu la tine se refereau cand spuneai ce cumperi. eu chiar ma bucur cand spune lumea ce mai cumpara copilului, ma inspir, ma orientez, daca imi permit iau, daca nu stau in banca mea.
Imi amintesc acum, ca la C&A doar bretele a gasit marco cu cars, in rest nimic....
Bianca aici 3 perechi de chiloti cu Cras sunt 15 lei
, la real si in piata. trebuia sa-ti spun sa-mi cumperi si dintr-aia, daca tot ai trimis pachet
.
Astery nu conteaza cum pozezi, vrem sa vedem creatiile. hai ca ne-ai facut pe toate curioase acum.
Maraki super ca ai primit oferte cu reduceri, spor la cumparat jucarii.
Silvia din pacate LR ne-a taiat macaroana. daca s-a deschis in Ro, nu mai putem comanda de la ei
. si ai nostri au niste preturi de-ti vine sa o iei la fuga....de 3x mai mari, ca doar noi suntem prosti si avem bani.
chiar ma gandeam sa comand pe adresa cuiva din Franta si sa-mi puna colet pe atlassib, mai ales cand sunt reducerile alea in ianuarie de 1-3 euro.
Cosmi lasa ca nu sunt multi la munca, doar ca sunt cu deficiente si, cu siguranta e mai greu de lucrat cu ei decat cu copii normali.
mama dar chiar ti-ai facut o lista!!! nu a avut sotul un soc cand a vazut-o?
eu am scapat de cumparaturi azi, le-a facut clau, s-a dus cu un amic, asa ca a fost mai placut pt. el. Satp. urmatoare trebuie sa merg si eu in real sa mai vad una alta pt. Craciun, mos Nicolae....
deja mi-a si zis marco ce vrea: toate masinile din Bob the Buillder si ceva omuleti , pe Bob si prietena lui, eu mai vreau ceva carti cu puzzle si uite asa....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova: Bob the builder - Bob der baumaister ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
GIOVA
sotu n a avut soc ca stie ce are la casa
cat despre mocheta
asa e nimic nu mai fac astia de calitate
parca erau si inainte rele dar acu e dezastru...
SILVI
ma crezi ca n am fost niciodata in ikea???cu traficul asta de capitalaaaa

l am trimis pe gabi sa ne cumpere peste sa l fac la gratar si la cofetraie sa ia prajituri...a si as pescuiasca o bucata papan care a plecat cu unchiul la el acasa..nu departe...ce facea papan cand s a dus gabi as l ia????se batea cu unchiu,matusa si varu cu pernele
matuisa care i trecuta bine de 50 de ani...super femeie un model de femeie si mama pt mine
Giova spune:
ala o fi maraki, un Bob este. Chestia e ca sunt chiar misto, astea l-au prins si pe al meu barbat....a pierdut odata 15 min. in OMV uitandu-se la ele si la preturi
.
Cosmi super ca s-a distrat papan la neamuri. asa si trebuie sa fie oamenii, cu sufletul tanar, chiar daca sunt inaintati in varsta. atunci le place si copiilor de ei.
Am cumparat de la Sano, detergent pt. parchet. mamaaaaa...am facut patinoar in casa
. Noi care nu avem nici macar parchetul lucios, alunecam acum ca pe gheata. era sa pic de vreo 3 ori pana acum.
am facut clatite, imi era pofta, acum stau putin pe net.
Baietii au iesit la o tura de centru, marco se saturarse deja in casa, mi-a cerut sa-l duc la Mall. asa ca l-a scos Clau la aer, macar putin.
Imediat pun poza cu mocheta.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova ala e
Este papusa aia care construieste dar am vrut sa vezi cum suna si in germana
Cosmi mi.ai facut pofta cu prajiturile noastre 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4