Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 12
Erina spune:
daca slabesc 5 kg pina miine vin sigur!![]()
![]()
![]()
Asta ca sa nu fie mesajele mele tot triste ca se stie ca pe oamenii tristi nu ii place nimeni...
,nu ai putea veni cu Rebeka
??? Ne putem intilni la jumatatea drumului dintre noi si merge cu taxiul. Ce zici???
Mai spune-ne despre Rebeka,sunteti bine? Noi cu frigul asta nu ne-am mai incumetat sa ajungem in M.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Ultima parteera pentru BEBEKA!!!
myral spune:
Inca un copilas intarcat, eu nu stiu cand voi avea curaj sa ma incumet desi cu cat trece timpul cu atat va fi mai greu mai ales noaptea.Nici n-am mai incercat-o demult cu lapte praf cine stie poate imi face vreo surpriza desi ma indoiesc.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Asta ca sa nu fie mesajele mele tot triste ca se stie ca pe oamenii tristi nu ii place nimeni... ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Deci asta inseamna ca nu te duci?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui greyeras
Deci asta inseamna ca nu te duci? ![]() Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze |
Sa vad cum ma trezesc miine.

greyeras spune:
Pai stai ca n-am zis ca nu ma duc, am zis ca nu stiu sigur, deci.... astept si eu sa vad cum ma trezesc....
mersi de complimente
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Teo, deci pe noi nu ne vrei Si tocmai ce ne-am transformat ( fara voia noastra ) in detectivi particulari de cateva zile, ii urmarim pe Mihnea & bona Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |
Pai zi-mi si mie ce fac???????

Va vreeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm,dar nu stiam daca reusiti.La intoarcere va aduc eu(daca aveti curaj
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
myral spune:
Erina are dreptate greyeras nici mie nu imi pari trista, doar ingrijorata, asa sunt si eu cand e vorba de boli desi sunt la al doilea copil
A si daca m-ati vedea pe mine ce imi plang de mila cand pleaca sotul desi e plecat doar 2 saptamani. Na, ca am scris si asta!Era vorba odata de frica fata de Sabina
mie nu de ea mi-e frica ci de Carpatina nu as putea spune de ce
si nu de extemporale mi-e frica. Na ca am scris si asta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
Nu prea pot sa scriu, ca trebuie sa distrez si printesa, asa ca imi scuzati exprimarea dezlanata 
Eu am zis ca vin maine la Baby Expo, chiar daca asta inseamna ca va trebui sa pun ceasul sa sune la ora 9 fara un sfert, ca noi de obicei
pana tarziu ( ne trezim chiar si dupa ora 10
)
Nu pricepusem ca e vorba de intalneala in oras la restaurant tot maine, am crezut ca-i saptamana viitoare
Ba am bagat-o in ceata si pe biata devylla, ca asa i-am zis 
Daaaaaar pt ca va intalniti asa multe si mai ales pt ca va fi probabil ultima ocazie sa le intalnesc pe Sabina si Erika pana la urmatoarea lor venire in Ro , nu pot sa nu vin si la Quattro Stagioni asta ( e acolo unde am fost cand eram
?)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Si tocmai ce ne-am transformat ( fara voia noastra ) in detectivi particulari de cateva zile, ii urmarim pe Mihnea & bona