Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 11
mihailescu teodora spune:
Ora 13:30-rezervarea este pe numele meu!!
Participanti:
-Teo;
-Papanash;
-Devylla;
-Gabitz;
-Roxana;
-Bernix(presupun);
-Sabina;
-Sim;
-Tomasa;
-Pinacolada(??)
-Erina;
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
Dimineata am tras o fuga la BE, ca tot nu pot maine si-aveam incalzirea facuta. Era chiar liber la 10:45 cand am ajuns io. N-am gasit salopeta de fas. Nu erau decat cativa cu asa ceva. Oare cand se asteapta sa le vanda daca nu acum?
Am cumparat si sosete-mocasin de stat prin casa dar nu-s multumita de ele. Erau muuult mai bune cele de la Babyconfort pe care le-am luat in sept. Acum insa nu aveau.
Si chiar inainte sa plec m-am intalnit cu urmy si Tudorelul ei. MI-a spus ca l-a intarcat si era cam trista/nostalgica din cauza asta, insa o inteleg perfect ca nici cu tzitzileala continua nu mai putea.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Pinacolada,am fost convinsi ca vom petrece revelionul in Elvetia anul asta,de-aia nu ne-au intereseat ofertele de la rest.Dar se pare ca in ianuarie vom pleca.De revelion inca nu stim ce vom face.Probabil cu finii,nu e nimic prestabilit!
Anii trecuti am fost si noi prin carciumi:Hilton,Residence,Taverna Sarbului-in Bucuresti,sau pe la munte in alti ani(Office-Predeal,Rozmarin-Predeal,Vatra Dornei,Sinaia...)!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
Teo, io nu pot sa vin din pacate.
N-are rost sa car monstrul mic dupa mine, plus ca voi fi deja in oras la ora aia si Bobo n-o s-o aduca cu el cu nici un chip. Cum nu am cu cine s-o las, ma voi intoarce acasa.
Imi pare asa rau!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Pinacolada spune:
bernix- fata draga nu fi trista, fiindca e pacat........, o sa mai fie intalneli, no pb!
Sa purtati sanatosi noile lucrusoare cumparate!
Teo- da....imi pare rau ca nu mai ajungeti in elvetia de rev, cred ca ar fi fost tare fain!!!! dar si dupa va fi!!!!!!!!!
Nici noi nu ne-am hotarat!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Teo, io nu pot sa vin din pacate. N-are rost sa car monstrul mic dupa mine, plus ca voi fi deja in oras la ora aia si Bobo n-o s-o aduca cu el cu nici un chip. Cum nu am cu cine s-o las, ma voi intoarce acasa.Imi pare asa rau! ![]() Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
Imi pare rau!

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Erina spune:
Ooo,Bernix ce pacat...Eu sper sa ajungem. Doar sa nu intervina ceva...
Vad ca tot mai multa lume renunta. Cecilia,Luy si celelalte fete de la BE nu au spus daca vin sau nu...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
luy spune:
Teo, deci pe noi nu ne vrei
Si tocmai ce ne-am transformat ( fara voia noastra ) in detectivi particulari de cateva zile, ii urmarim pe Mihnea & bona ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Uite cine se gandeste la mine
Erina
Teo ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts