Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (227)
Raspunsuri - Pagina 13
greyeras spune:
Myral eu sunt suparata cand imi pleaca barbatul de noapte si vine de dimineata de la munci, daramite..... probabil ca te-ai obisnuit.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
bernix spune:
Iar si-a mutat maimutica somnul la mine in brate. Cred ca vrea sa ma tina departe de forum.![]()
Si la noi a fost noaptea trecuta cam cum a povestit papanash, dar fara criza de rinichi. Sper ca cea de azi sa fie mai usoara, ca scurta sigur va fi daca acum doarme.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Cecilia, sanatate nasei!
Teodoran 
luy spune:
Da' cine a zis ca nu ma pot intalni cu greyeras si alta data ?
Cu ce ai ajuns azi la Big ? Stai departe ? Ca eu merg din 2 in 2 zile acolo la piata.
Imi pare rau ca nu ai mai prins cartea. Si mai ales ca nu l-ai crezut pe sotzul tau
. Cred ca de saptamana viitoare nu vor mai fi probleme de acest fel, ca nu se va mai inghesui lumea asa.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bernix spune:
Mai, Teo, mai, da' ce nasa aratoasa am vazut!!!
luy spune:
Acum apuc sa scriu putin, ca printesa mea mi-a cerut "tete", asa ca acum e mufata ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Da' cine a zis ca nu ma pot intalni cu greyeras si alta data ? Cu ce ai ajuns azi la Big ? Stai departe ? Ca eu merg din 2 in 2 zile acolo la piata. Imi pare rau ca nu ai mai prins cartea. Si mai ales ca nu l-ai crezut pe sotzul tau Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |
Eu stau la Piata Resita si ajung la Big cu 76 sau 381, cam 5 statii. In zona aia am copilarit, mama sta pe Oltenitei . Da si mie imi pare rau ca nu l-am crezut, dar nici el nu m-a crezut in stare sa ma duc pana la Bigl a6:30 dimi dupa o carte.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
luy spune:
Pt Teo : de ex, azi Mr.M & bona veneau pe Oltenitei dinspre Piata Sudului. Domnul era camuflat, avea gluga de l geaca aceea groasa trasa pe ochi, suzeta in gura si o patura groasa pe picioare. M-a facut sa-mi pun problema daca eu n-am imbracat-o pe Maria prea subtire 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Nu pricepusem ca e vorba de intalneala in oras la restaurant tot maine, am crezut ca-i saptamana viitoare Ba am bagat-o in ceata si pe biata devylla, ca asa i-am zis ![]() Daaaaaar pt ca va intalniti asa multe si mai ales pt ca va fi probabil ultima ocazie sa le intalnesc pe Sabina si Erika pana la urmatoarea lor venire in Ro , nu pot sa nu vin si la Quattro Stagioni asta ( e acolo unde am fost cand eram ?)Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |
Nuuuuuuuuuuuu,acolo e altul,tot Quoattro Stagioni!
Asta e pe Constantin Prezan,chiar la metrou la Aviatorilor!
Ala in care ne-am intalnit
era in cartierul francez-de cealalta parte a parcului si se numea Trattoria Il calcio!Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
luy spune:
Hai, mai, greyeras, la ora 6.30 te-ai dus tu dupa carte ? 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )