Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Caferuta sanatate multa.

Jadi sper ca sunteti ok, si sper ca lumina se vede bine de tot. Pupici Dodolinului si lui Vlad.

Brazuca sanatate multa Denisei.

Mychy tere faza cu lumina de la capatul tunelului.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna multumim de urari, acum am citit si fraza cu luminita de la capatul tunelului . Sanatate multa lui Lissy si sper sa treaca, am avut si noi o perioada din asta si dr ne incuraja ca vomitatul e o cale bune de eliminarea mucilor la astia mici care nu stiu sa scuipe.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua fetelor,

Housepocket, te inteleg foarte bine, mai ales cand vezi modificari in comportamentul puiului tau. Eu iti pot spune ca fiecare copil reactioneaza intr-un fel, insa cumva reactioneaza toti la inceput. Eu am inceput serviciul cand Alessia avea 7 luni si a stat cu mama si cu soacra la noi acasa alternativ timp de 2 luni pana am gasit o bona f buna.

Si acum deja, din aprilie sta cu bona, eu am un program fix si la ora 5 jumatate sunt acasa in fiecare zi si vinerea la 2.
ce-i drept, Alessia nu mi-a parut schimbata, dimineata era mai suparata cateodata insa dupa cam 2 saptamani s-a obisnuit, vine la usa, face papa si "inchide" usa, adica o impingea ea.

Acum e tare haioasa dimineata, cand o vede pe bona vine in fata mea se posteaza si da din mana si zice: ba! ba!, adica ma trimite urgent la servici. La fel, cand vin eu seara, se duce la bona si ii spune ba! ba!, ea a invatat perfect ca seara si in weekend sta cu mami, ca ziua vine bona si o duce in parc, o plimba, face nani de pranz si vine mami (eu asa ii explic daca pare "ingrijorata").

Sincer, si mie mi se pare insa ca mediul (casa) in care se afla e foarte important. Adica in casa ei nu ii este frica de nimic, nu as duce-o in alta parte, sa schimbe tot, si jucarii, si pat, si masa etc. La noi acasa, in principiu este child-proof, inchid usile la baie si bucatarie iar in sufragerie si dormitoare e binevenita sa cutreiere.

Luna, felicitari pentru cum merge Lis la culcare, foarte frumos, mi-a placut mult filmuletul, si face fata si niste sport urcand scarile de atatea ori. Si tu la fel. Tare mi-ar placea sa am casa cu scari :-).

Jadi, sanatate puilor, eu am un sentiment aparte fata de Braila pentru ca acolo au stat bunicii mei refugiati din Grecia. Si acolo am petrecut vacantele de vara aproape pe toate. Spor la crescut dintisori si trecut peste toate problemutele.

Noi ne laudam de o saptamana cu un somn superb. Adoarme tot in dormitorul nostru dar in 5 minute, cu biberonul de lapte in manuta si lumina inchisa, cu mine undeva prin camera. Eu ies, si dupa o ora (adoarme devreme, la 8 jumatate-9) o mut la ea in camera. Si doarme bine pana la 8 dimineata, cu maximum o trezire, eventual pe la 6 mai bea lapte din nou. O sa schimbam si noi camera ei, vreau sa ii luam pat de om mare de o persoana plus acea aparatoare pe care o are si Luna, am gasit-o si aici la Mothercare, si la MIniblu o varianta mai mare. Si sa o adorm la ea in camera, sa nu o mai mut.
De mancat nu prea mananca legume si carnita, mananca cereale cu lapte (de oameni mari), paste cu branzica si unt, omleta, fructe la greu. Si de ex am facut aseara cartofi, dovlecei, morcovi, usturoi la cuptor cu pulpite de pui si a mancat fata noastra cot la cot cu noi. Dar de pe o zi pe alta sau incalzita sau acel piure de legume pasat nici sa mai auda.

Va pup ca m-am intins destul.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Claucia, imi pare bine sa te citesc. N-am mai apucat sa ne vedem, doar atuci ce ne-am vazut pe la p-ta Unirii la nu stiu ce targ. Ma bucur ca sunteti bine.
AndraZ ce mai face? M-am intalnit cu ea la maternitate, era cu treaba acolo, iar pe mine venise sa ma viziteze sotul cu fetita, si a recunoscut-o pe aia mica

Mai, orice s-ar zice, e f grea o "ruptura" mama copil, pe perioada lunga in timp, si multe zile....adica cazul lui housepocket...eu inteleg ff bine... Si eu doar de 2 ori am fost despartita de Andreea, cand am fost cu sotu la mare, si cand am nascut. Si au fost perioade limitate 7 zile la mare si 2-3 zile la spital.
Cand ne-am intors de la mare, era cam obosita, facuse si o mica iritatie la popu si era cam suparata, era si mai mica (1 an si 1 luna aproape), dar acum, cand m-au vizitat la spital, asa tare s-a bucurat ca ma vede, si asa tare s-a suparat cand au plecat... de asta am zis ca lasa, mai bine ma vad cu ea acasa.... asa mi-au dat lacrimile si m-am bucurat cand am vazut-o... cand am plecat sa nasc, am lasat-o dormind...am mangaiat-o, nici nu a simtit...

Altminteri, da, or sa vina perioade cand nu vom mai putea sta non stop cu copiii...ei se vor duce la gradi, scoala, alte activitati, noi mamele la serviciu mai devreme sau mai tarziu...dar e greu sa nu vezi copilul zi de zi...dupamasa, seara, sa stabilesti o comunicare constanta cu el... In unele perioade e normal sa mai lasi copilul la bunici, la tara, sau in alt oras...dar e greu pe o perioada f lunga.

Cafera sanatate!
jadi ma bucur sa te "ravad" pe aici...sanatate lui Dodo
Ioana, multumesc pt felicitari Nu mai pui poze cu fetele? Sau mama ta?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ma bucur ca va citesc si va multumesc de incurajari. Sa dea domnul sa ne facem bine repede.

Sanatate si voua!

Mergi la inceput

Schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Capitol nou .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput