Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Nma

cum adica seminte crude de dovleac? cum arata? Adica sunt maruntite si bune la gust? Matei inca nu mesteca si nu ia din proprie initiativa mai nimic, dar medicamente sau seminte de dovleac.
Sau i le pui in ceva ca el sa nu simta gustul?
Eu am mai auzit ceva despre tarate de la tara, dar nici nu ma gandesc sa-mi chinui puiul cu asa ceva...sau poate nu stiu eu despre ce tarate e vorba...
Dar cu semintele de dovleac chiar vreau sa incerc, numai ca nu stiu cum...
apreciez ce-mi povestesti de Andra, dar cum sa-i explic ca vin peste 4-5 zile? ce intelege el? azi dimineata am plecat pe la ora 5 (socrii stau in Puciasa, la 100 km de Bucuresti) si el dormea. S-a culcat bunica cu el in pat...Dar nici nu vreau sa-mi imaginez cum ne cauta acum prin casa...Mi-l si imaginez in pijamalute sau cu funduletul gol caut prin casa si spunand "mama", Tata"...Nu stiu ce-i spune bunica...
Off, ce greu e...
nu-mi ramane decat sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa-l pazeasca de accidente, de lovituri..
Ati avut sentimentul sa va intoarceti din nou in concediu de crestere copil?
oare se poate? sau poate ii fac mai mult rau asa?
Nu stiu cum e mai bine...

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi, strumfarie!

La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme, de cand n-am mai intrat eu

Oaana, multumesc ca ti-ai amintit de noi! Si ca tot intrebai de puiul mic, sa va spunem: am crescut (avem 83-84 de cm), doar la greutate stam ca de obicei (10,150-10,200, cam pe acolo), face tot felul de nazbatii, intelege absolut tot, spune multe chestii, cum ar fi tata, mama, papa, apa, caca (asta inseamna cata, de la catalin-fratziorul lui mai mare) si multe altele, in special dimineata, pe un ton sfatos, insistand pe un oarecare dedethi care habar n-am ce inseamna, dar cred ca are mare insemnatate pentru el, din moment ce il foloseste asa des

In rest, a racit saptamana trecuta, adica tuseste. Era si cazul, ca tocmai il deochiasem ca nu a mai racit de cand avea 10 luni aproape Am fost la dr cu el, pt ca am observat ieri ca mergea ce mergea si la un moment dat parca i se muia piciorusul drept. Au zis toti medicii (incl cea de familie, asistenta si pediatra) ca nu are nimic, doar ca viroza asta a avut la el si reactie artritica si sa-i dau nurofen. Am sa merg si la ortoped sa vad ca e bine. Chiar, a mai patit careva asa ceva? Ieri nu mai parea sa faca asa, dar vedem cum ii merge si cu nurofen. Pana acum a luat doar eurespal/humex si ketof seara.

Multa sanatate la toate mamicile, taticii si strumfeii adiacenti!

Housepocket, vroiam doar sa-ti spun ca iti inteleg perfect starea, dar sunt foarte convinsa ca va veti adapta amandoi din mers foarte curand. Nu ai de ce sa te simti vinovata!! La noi a fost mai simplu, pentru ca eu m-am intors la serviciu cand avea laur 3 luni si atunci sigur ca a fost usor sa se adapteze. Dar chiar si asa, pe masura ce a crescut a inceput sa se cam supere cand plec dimineata. Cateodata asa se lipeste de mine si nu vrea sa-mi dea drumul, incat imi vine sa raman acasa! Vestea buna e ca puii nostri sunt foarte destepti si adaptabili si noi bazaim de sare camesha de pe noi iar ei se joaca de nu mai pot intre timp, pentru ca uita foarte repede ce i-a deranjat.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Mmychydutza
Da, vreau sa-mi dai adresa celor cu folie pt geamuri...Noi acum le-am lipit cu scoth, dar nu stiu cat tine...
Cu smantana, ce sa zic, e o idee buna ca lui ii place smantana..
Orez el nu mananca pt ca e tot la nivelul "mancare pasata " si toata la acelasi nivel, ca altfel o vomita...Numai poate sa faca pilaful si sa-l dea la blender...
Voi aveti experienta buna cu mancarea din borcanele?...eu tot l-am incercat pe Matei cu mancare la borcanele dar nimic nu a fost bun(fie cu peste, fie cu curcan, fie cu pui). Fructele la borcan le mai mananca, dar mancarica nu... Sau poate nu am gasit eu mancarica care-i place lui..
adica as incerca sa-i dau ceva legume la borcanel si treptat sa-i amestec cu cea facuta in casa, dar nu am gasit nimic la borcanele sa-i placa...
Multumesc mult

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Housepocket nu cred ca sentimentul de vinovatie o sa dispara vreodata. Invatam sa traim cu el si sa facem ceea ce simtim ca e mai bine atat pt bebe cat si pt familie.
Vorbeste cu socrii si roaga-i sa te lase sa faci casa mai sigura pt baietelul tau. Explica-le ca nu te simti linistita asa cum e acum.E important sa fii convinsa ca el o sa fie bine unde il lasi. De intamplat ceva se poate intapla si cu tine de mana. Si eu simt la fel ca tine dar nu putem gandi ca femeia cu drobul de sare.
Nu mai plange si fa ceva sa te simti mai bine. Gata cu plansul de mila de sine, nu ajuta.
Gandeste-te ca nu esti singura.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

xerxe,sanatate lui razvan.
mie imi merge tare greu netul,abia se incarca,tastez iar literele apar dupa cateva secunde,ce sa zic,o placere sa scrii.
azi,am o mie de lucruri de facut,n-am mancare,am de facut palti,trebuie sa invat,sa scoatem cupilul in parc,sa spal,sa intind rufe,sa strang rufe..ohooo,nu mai scriu caci ma apuca nebunia.
ieri am facut o placinta de mere cu banza dulce si gris,tareee buna,azi am gasit o prajitura cu ness,pe un blog tare interesant,iar de mancare fac tocanita de ciuperci si salata boeuf...sper sa am timp..vad,daca nu,bagam manacre rece

o zi buna si usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Uitasem ce era mai important: monica, multa multa sanatate si tie si fetitzelor tale, sa fie bebitza noua papacioasa si cuminte. Tu aratzi de nota 10 si fetitzele nu mai zic! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna! Bravo!!

Si multe felicitari gravidutzelor noastre curajoase carlav, andreeac, timi!! Si cine o mai fi, ca sunt sigura ca mai e cineva....cin' sa fie? cin' sa fie??

Editez ca sa spun ca la semnatura avem sase poze noi

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/568887488SnKTqu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

housepocket ....http://www.cameo.ro/folii-siguranta/
vezi ca ai si un calculator de pret...........nu sunt fff ieftine dar am scapat de o grija. si nici nu se vede ca e aplicata. de obicei vin ei si o monteaza(percep taxa pt deplasare daca val de mai mica de 50 euro parca), dar daca as fi vazut inainte cum se face, o puneam eu.....poate chiar mai bine.sau poti lua geamurile de la vitrina si le duci la ei.............cred ca e mai bine asa....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am primit un mail interesant despre rujurile care contin plumb........am testat pe L'Oreal: cel rezistent se innegreste, glossul nu...

E rezumatul unui articol scris de dr. Nahid Neman, sectia senologie
oncologica, Spitalul Mount Sinai din Toronto .
Despre: RUJ
De curind, firma producatoare de ruj ' RED EARTH' a redus pretul de la
67$ la 9.90$.. Rujurile contineau plumb.

Plumbul e o substanta cancerigena. Marcile de ruj care contin plumb, sint:

- YVES SAINT LAURENT
-
CHRISTIAN DIOR
- LANCOME
- CLINIQUE
- ESTEE LAUDER
- SHISEIDO
- CHANEL (lip conditioner)
- MARKET AMERICA-MOTNES LIPSTICK

Cu cit e mai mare procentul de plumb, cu atit riscul de cancer creste.
Cel mai ridicat continut de plumb s-a gasit in rujul Yves Saint-
Laurent.

Atentie la rujurile care dureaza mult pe buze. Rezistenta lor este
data de o cantitate considerabila de plumb.

Iata un test pe care il puteti face singure:
1. Aplicati ruj pe mina.
2. Frecati poziunea acoperita de ruj cu un inel de aur.
3. Daca rujul contine plumb, se innegreste la contactul cu aurul.

Aceste informatii cu fost facute publice de Centrul Medical Militar
Walter Reed.

Substantele tip Dioxina provoaca cancer
mama

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

violeta,sa-ti traiasca baiatul..avem si noi o caciulita de astronaut,cum ii spun eu,dar lucrata caci nu am mai gasit in comert.

gasisem si eu articolul cu plumbul in ruj,am inteles ca si stick-urile antiperspirante care contin aluminiu sunt cancerigene,ar exista fara la farmaciile sensi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Mia, musson multumesc de sfaturi. Anul trecut la noi a fost ok cu trixera. Acum nu mai merge. Am trecut pe trixera plus crema si gel de baie. O sa incerc si cu ceai. Banuiesc ca se pune in cada in apa de baie, nu?
Housepocket eu am luat manmcare la borcanele si Andra manca un borcanel in 3 zile . Eu luam legume simple sau cu carne de vita sau curcan. Cu peste mi-a fost teama sa incerc. Eu am noroc ca Andra mesteca foarte bine. E drept ca are 8 dinti si 4 maselute. Semintele de dovleac trebuie mestecate asa ca din pacate nu poti sa ii dai lui Matei. Eu ii pun Andrei intr-un bol si ea se serveste. Incearca sa ii dai covrigi fierti ca sa invete sa mestece.
Cu plecatul la munca el se va obisnui mult mai repede decat tine. Andra deja ne face cu manuta cand plecam. Un sentiment de vinovatie avem si noi sambata si duminica cand copiii se trezesc si vin de manuta la noi in camera. Pur si simplu ne topim de dragul lor.
musson eu am reusit sa spal 2 masini, am cumparat mancare gatita si am mai si muncit ceva dar slabut tare. Nu stiu cum sa ma mobilizez.
Violeta ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Pup dulce strumful frumos.
Miki eu chiar prefer rujul rezistent si folosesc L'Oreal. O sa folosesc mai rar .
Tare rau imi nerge si mie net-ul.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput