Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata si o tare ca sa va reveniti dupa weekend
Cafera sunt superbe fetele tale. Imi place asa de mult cand le imbraci la fel.
O zi buna fetelor

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Ce faceti fetele?
Hai ca eu sunt demolata rau... M-am intors de o saptamana la serviciu si simt ca o iau razna... plang intruna de dorul lui Matei...Mai rau e ca si el s/a schimbat foarte mult....El, care era fff sociabil inainte, de mergea la toata lumea in parca si de mine uita complet, acum nu-mi mai da drumul nici la baie. ce sa mai zic ce-i face lui tati....! Cum pleaca din camera tipa dupa el si incepe sa planga...A devenit in 5 zile asa de sensibil ca nu-l mai recunoastem....Iar daca ii facem observatie cum ca nu e voie undeva, incepe sa planga cu niste lacrimi de nu inceteaza nici daca il luam in brate...
Doamne, nu pot sa cred cat sufera dupa noi!
iar eu sunt o epava, plang intruna..
La voi cum a fost cand v-ati lasat puiutii cu altcineva si ati inceput serviciul? Le intreb pe mamicile care au inceput deja.
Doamne, e asa de greu!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Hai ca va mai intreb ceva..
Ce manaca bebeii vostri ca felul 2/ adica supa sau piure de legume.....
Matei nu vrea sa manance nici una nici alta si de o saptamana mananca numai fructe, iarturi, branzeturi, lapte...Dar nimic cu legume, sau cu carne...
Ca atare a inceput sa faca caca moale (de! mananca numai fructe cu lactate) si soaca mea nu poate sa-i dea nimic supa, ciorba sau legume....ce ma fac?
Dati-mi si mie niste idei de mancaruri sa-l pacalesc pe Matei sa pape....
Nici inainte cand era cu mine nu se omora cu legumele, dar eu reuseam sa-l pacalesc pe la publicitate, sau ne jucam si ii dadeam pe la spate... si pana la urma manca... dar soacra mea nu poate sa-i dea asa, daca Matei nu deschide singurel gura...
ma ajutati cu niste idei?
hai ca nu stiu daca intelegeti ce am scris, ca sunt numai lacrimi de cand am venit la serviciu...
Multumesc

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui housepocket480

Ce faceti fetele?
Hai ca eu sunt demolata rau... M-am intors de o saptamana la serviciu si simt ca o iau razna... plang intruna de dorul lui Matei...Mai rau e ca si el s/a schimbat foarte mult....El, care era fff sociabil inainte, de mergea la toata lumea in parca si de mine uita complet, acum nu-mi mai da drumul nici la baie. ce sa mai zic ce-i face lui tati....! Cum pleaca din camera tipa dupa el si incepe sa planga...A devenit in 5 zile asa de sensibil ca nu-l mai recunoastem....Iar daca ii facem observatie cum ca nu e voie undeva, incepe sa planga cu niste lacrimi de nu inceteaza nici daca il luam in brate...
Doamne, nu pot sa cred cat sufera dupa noi!
iar eu sunt o epava, plang intruna..
La voi cum a fost cand v-ati lasat puiutii cu altcineva si ati inceput serviciul? Le intreb pe mamicile care au inceput deja.
Doamne, e asa de greu!

Mama lui Matei Alexandru

E greu dar o sa fie mai bine
Eu ma simt vinovata pt fiecare minut pe care nu il petrec cu Catarina.
Trebuie sa fii puternica. Nu stiu daca il duci la cresa dar cred ca acolo nu ti-ar simti atat de mult lipsa pt ca sunt multi copii.Si reactia Catarinei a fost la fel.
Inca e foarte atasata de mine. cand sunt acasa nu se deslipeste de mine. Ii dedic tot timpul care pot, las treburile casnice si ma joc.
E modul meu de a compensa plus multi pupici imbratisari si iar pupici.
E bine si pt tine sa mergi la munca. Daca lipsesti mult de pe piata muncii e mai greu dupa aia sa iti gasesti de munca.
Fii barbata o sa vezi cum o sa se adapteze. O sa iti fie greu dar asta e viata. Din pacate nu ploua cu bani.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Razvan a racit vineri si a avut nasul infundat si o tuse seaca care l-a chinuit ingrozitor vineri spre sambata. Tot week-end-ul a fost bolnavior si marait si irascibil si suparat ca nu iese afara, la aer. A facut chiar si cateva crize de plans, ca voia sa inchida si sa deschida lumina, ca voia sa bocane gresia cu un patent ce il gasise, ca voia sa arunci diverse obiecte in WC, ca voia sa scoata cenusa din soba si sa o imprastie in casa, adica lucruri nepermise. Si plangea saracutul si se obosea si se dadea cu fundul de pamant si uita si el de ce plangea de fapt.
Nu prea a mancat, in schimb a baut si apa si ceai. I-am dat Stodal si ceai de nuci si coji de ceapa indulcit cu miere pentru tuse si Panadol pentru febra. Si aseara deja era mai bine. Sper ca azi ii revine pofta de mancare.
Ni s-au parut extrem de lungi zilele si noptile astea in care a fost baiatul bolnav si nici macar nu a fost o raceala puternica. Offf, offf

Housepocket, eu am fost de-a dreptul ingrozita de cum o sa se descurce Razvan cu mama mea, dar a fost totul super ok. Cred ca am mai mult ne temem noi ca mame, pentru ca ei se adapteaza destul de usor la schimbari. CURAJ!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Stefania, Xerxe
ma simt asa de vinovata...parca as fi o mama denaturata...ca l-am lasat asa de mic (1 AN SI 5 LUNI)....DACA II SE INTAMPLA CEVA cred ca innebunesc, n-o sa mi-o iert niciodata.
El este la socrii... si desi am incredere in ei...nu am incredere in Matei, ca face numai prostii si mi-e frica ca ei no-r sa fie pe faza sa-l prinda si o sa se loveasca, ....casa lor nu e e asa aranjata ca pt bebei, adica mai au si vitrine si colturi...Offf...cred ca o iau razna...
Si nici nu mananca..
Intradevar, mergem noi de joi pana luni dimineata, dar cand ne vede are niste reactii ciudate ... si plange si rade...
Si ce ma doare asa tera este ca lui soacramea ii spune "mama"....off, cred ca innebunesc...
Nu stiu daca am facut bine ca am inceput serviciu....Dar cred ca imi era la fel de greu si daca il lasam mai tarziu...
Nu mai stiu de mine...
o iau razna
Va scriu acum si plang....

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

housepocket Andra sta cu bona si tot mama o striga. Asta este!La noi a fost ma usoara adaptarea caci eu lucrez acasa. E drept ca uneori plange la usa si bona ii tot explica ca mami nu mai e acasa.
Cu mancarea si eu am avut mari probleme. Adica meniul de baza erau fructele si lactatele. daca reusea sa manance 2-3 linguri de supa/ciorba/felul 2 era tare bine. Am inceput sa ii dau dimineata pe stomacul gol seminte crude de dovleac (se gasesc la magazinele alimentare) si acum mananca fata mea orice si cantitati foarte mari. Cum vede mancare cere. Incearca si tu si poate merge.
Elena sanatate multa lui Razvan. Intr-adevar cand sunt bolnavi o secunda pare o vesnicie. Eu sunt norocoasa ca Andra are un sistem imunitar foarte bun. Cu Alex am umblat mult prin spitale.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza.
hosuepocket,nu te mai supara,stai linistita,nu mai plange..cred ca e normal prin ce treci,ai stat atat de mult timp cu el,ai impresia ca nimeni nu stie mai bine decat tine,ai drepatate,dar iti faci rau,el te simte si nu rezolvi nimic.fii alaturi de el,timpul isi va spune cuvantul.o parere,caci sfaturi nu dau,cand pleci de acasa spune-i ca pleci si ca te intorci in "atatea ore"..e important sa stie ca nu e parasit si ca mamica lui se intoarce..eu asa fac,mi se spune ca ce intelege el,dar eu nu ma furisez,desi mi-e greu sa-i vad ochii urmarindu-ma.nu stiu daca am fost coerenta,dar ti-am simtit emotia din cuvinte si mi-ai transmis-o.te pup,ai rabdare.

Mergi la inceput

Nma

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, imi pare rau de raceala si bine ca v-ati revenit in timp record.

housepocket, ce pot sa zic.........mi se parea mic daca l-ai fi lasat la 5 luni, dar la un an deja eu zic ca e destul de mare. te inteleg ca suferi, nu stiu cum e, dar voi experimenta cat de curand.. socrii sunt in bucuresti? inteleg ca nu-l luati seara acasa? sau am citit eu anapoda? e normal sa aiba reactii ciudate, s-a obisnuit cu voi si dintr-o data nu mai sunteti langa el. probabil si refuzul mancarii tot de aci provine. eu zic ca se va obisnui. gandeste*te ca nu l-ai lasat cu cineva strain.cum ar fi fost atunci? l-ai lasat la bunici. cat despre grija, eu ma uit la soacramea ca e ca un pittbull cand e vorba de andrei. daca soacra ta are vitrine in casa, si ca sa scapi de o grija, cumpara niste folie si aplica pe ele. e transparenta, nu se vede, e groasa si cu siguranta in caz de spargere nu se fac cioburi. eu am folie din aia pe oglinda. daca vrei iti dau adresa celor de la care am luat-o. cred ca ti-e greu dar banuiesc ca ai avut anumite motive sa te intorci la servici. te inteleg perfect ca te doare ca-i zice "mama" soacrei tale. probabil la fel se va intampla si la mine, dar , din proprie experienta iti zic, asta le sensibilizeaza tare mult pe bunici, si cred ca le mai cresc 10 perechi de ochi si inca vreo 10 de maini....... ce poti sa faci? cat sa stai langa el? trebuie sa isi castige si ei o anumita independenta, nu? eu sper sa te linistesti si sa treci cu bine peste depresia asta........

cat despre mancare:sa incerce cu crema de legume, mai deasa, in care sa puna si carnita maruntita si putina smantanica. piure ce cartofi cu piept de pui cu smantanica, e fff gustoasa si poate il tenteaza. sau poate un pilaf cu piept de pui. sau o ciorba cu perisoare, tot asa dreasa cu smantana. supa de pui cu galuste de gris............

si inca ceva in nici un caz sa nu te consideri o mama denaturata, nu e cazul.........te rog

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput