Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)
Raspunsuri - Pagina 15
musso17 spune:
buna ziua.
abia am sosit si noi,am fost la soacra caci a facut pizza si nu puteam rata momentul
,fii-miu de la cat s-a zbenguit a adormit in masina si l-am pus in pat imbracat,sper sa nu faca sauna,i-am lasat geamul deschis.
oaana,ti-am vazut comorile cu ciocolata la gurita,i-am mai dat si eu din parjiturile de casa dar fara sa stie ta-su caci ma manaca...nu ca n-as fi comestibila dar cam acra si i se strepezesc dintii![]()
si fii-miu doarme cam 10 ore pe noapte,ma odihnesc dar nu reusesc sa ma scol inaintea lui neam..
luna,multumim de dedicatie,si mie imi place leona lewis,am urmarit toate editiile de la concurs pe youtube..uite o melodie in gen,dar cantata de alicia keys...mare fan,ascult zilnic melodia asta:http://www.youtube.com/watch?v=L-WZG-y2e9k
nma spune:
Salutare
Oana (Ghinez) cu intarziere iti spun si eu La multi ani! O viata cat mai frumoasa alaturi de baietii tai! Eu incurc mereu zilele. Cred ca ar trebui sa iau un mic concediu
.
Am vazut puiuti frumosi si mari asa ca azi mi-am masurat si eu printesa si am remarcat ca a aj8uns si ea la 80cm.
Ioana saptamana trecuta a ajuns si la noi cantarul la 10kg
.
I-am dat Andrei o saptamana seminte de dovleac crude pe stomacul gol (ii plac tare mult) si a inceput fata mea de atunci sa manance orice. Nu stiu daca a avut viermisori sau nu (nu am vazut nimic in scutec) dar ma bucur ca mamanca.
Stie si Andra de dulciuri, ciocolata, bomboane, napolitate si sincer o suspectez pe bona asa ca maine o sa am o discutie foarte serioasa cu ea. Nu inteleg cum de la magazin merge direct la raionul de dulciuri si alege tot ce e mai bun. Ca sa nu o cert intinde manuta si striga Ale (adica e pt Alex)
.
Mia nici eu nu sunt pro vaccin. Chiar vorbeam azi cu sotul ca nu l-asi face daca ar fi cazul.
Desi e duminica eu muncesc si azi. L-am trimis pe sot cu copiii la cumparaturi si se pare ca au ajuns la niste prieteni.
Acum mi-am amintiot ca mai aveam si o intrebare. Mai sunt copii cu dermatita atopica? Andra era suspecta anul trecut pe vremea asta. desi o dau cu crema destul de des are pielea foarte uscata. Azi i-am luat ceva produse mai bune.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
musso17 spune:
nma,eu la mihnea am avut crema locobase si de la avene,pentru piele atopica.ia si niste ceai de trei frati patati si tamponeaz-o,la mihnea nu pielea aspra ma deranja ci bubitele care se infectau si supurau.doctora dermatolog mi-a dat si cutaden,dar dat in strat foarte subtire si seara la culcare,am inteles ca arde pielea daca se freaca pe fatzuca de lenjerie..
oaana spune:
Mihaela

Musso,multumesc mult.Acum sa
nu credeti ca le dau ciocolata .Le dau cand si cand cate o kinder mica.Acum i-am lasat un pic sa-i vad ce fac,mai ales ca era crema de ciocolata facuta de mine,deci naturel.
Oana,ai luat taurul de coarne.Sa stii ca in 2-3 zile va uita de san,si tu vei fi mult mai odihnita si relaxata.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Editez:Oana,ai luat taurul de coarne?
Iosua si
Aaron.
mychydutza spune:
buna seara! da chiar, oana, ai luat tauru de coarne???????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mi_a spune:
Merci pt raspunsuri, Mykhy si Nma.
Oaana, savurez si eu virtual prajiturile, ca altfel n-am voie. Daca tot nu pot sa mananc, macar sa ma uit, ca nu-mi creste in felul asta glicemia!![]()
Luna, lui M ii place sa se joace in camera lui, e un adevarat paradis al jucariilor fiindca sunt aruncate peste tot, zici ca a explodat conducta cu jucarii in camera! Desigur ca n-o sa doarma prea curand acolo, poate pana intra la scoala o sa reusesc sa il intarc si astfel o sa doarma si el singurel![]()
Mykhy, visez cu ochii deschisi la atatea ore de somn neintrerupt!!!
Fianna, esti bine? Imi pare rau ca nu poti sa dormi !
Mihai si mami
mi_a spune:
Nico, M a avut un singur episod de dermatita atopica sau alergie, nu stiu exact, imediat ce am inceput diversificarea, de la radacina de patrunjel se pare ca s-a declansat. Am rezolvat cu trixera de la avene si de atunci n-a mai avut probleme
Mihai si mami
oaana spune:
Buna dimineata.
Haideti la scris ca suntem pe pagina a doua.
Iosua si
Aaron.

nu pot sa imi ung fata cu crema nici eu