Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)
Raspunsuri - Pagina 14
oaana spune:
Deci prajitura...m-au ajutat si copiii,puteti vedea.Bine,la papat crema de ciocolata.![]()
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3052686026/
Daca vreti reteta,vin mai tarziu cu ea.E super delicioasa.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Mi_a,ce frumos ai scris tu despre minunea de pui.
Si eu dorm mai bine acum,se mai maraie de la maselutze,insa a uitat cu totul de san,ma mai mangaie din cand in cand.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
cafera spune:
Nu reusesc sa incarc poze. Imi spune sa iau o pauza. Nu stiu de ce. Or fi prea multe?
Oanaaaaaaaaaa, ce bunatati, miam-miammmmmmmmmm. Ce fericita esti ca mezinul papa ciocolata si nu face alergie.
ghinetz spune:
| Citat: |
eu de cand l-am intarcat pe andrei am asigurate 10-11 ore de somn pe noapte....... decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori! ![]() |
Waw!!! Super! Pai de aia esti in forma, doamna! Pupam Andreiul (hai, ca era sa sar cu mielel) ca e un dulce. Si are grija de mama.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Nu reusesc sa incarc poze. Imi spune sa iau o pauza. Nu stiu de ce. Or fi prea multe? Mamica de printese |
Pai daca zice sa iei o pauza, vezi, sa nu fie vreun titlu gen: "cre-mu-iesc". Nu stiu, zic si eu. Dar mai incearca, ca vrea sa vad printese azi.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
mia, ref la intrebarea ta cu vaccinul contra cancerului de col, eu una daca as avea o fata nu i l-as face.de ce? pt ca am inteles ca exista 2 scheme de vaccinare, una pt doua tulpini ale virusului, alta pt celelalte doua, raspunzatoare de cancerul col. cica sa va face o schema la o scoala si alta la alta scoala, pt ca astfel se spera sa se acopere cat mai multa populatie feminina. deci daca faci vaccinul nu esti asigurat 100%. apoi am inteles ca nu se stie exacat pe ce perioada vaccinul are acoperire, adica nu se stie daca peste 10 ani,cand o fetita care acu are 12 ani va fi activa sexual, nu va mai fi nevoie de un rappel........cica o sa se vada.....si mai e ceva, cica daca nu se face vaccinarea in cursul lunii decembrie, vaccinul va deveni inutil, pt ca peste 6 luni se face rapellul, si copii vor fi in vacanta, asa ca ia fetitza de unde nu-i. faptul ca au intarziat atata, si ca se face pe ultima suta de metrii, mie imi suna a neseriozitate .................atata am avut de zis

eu zic ca mai bine o invata de prezervativ ........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
cafera, pe picasa? pai daca zice sa iei o pauza, ia-o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mychydutza spune:
oaana, esti cool-a!!!!!!!!!!! cine n-are o "oaana" sa si-o .....cumpere!!!!!!!!!!!!!
Luna1 spune:
Ioana ma bucur sa te recitesc.
Anto, Cristina?
Mia ce frumos povestesti tu de frumosul tau. Cum e in noua camera?
Fetelor dedicatie muzicala aici. Ador melodia asta!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)