Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Aveam si noi numai Una si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Asaaaaaaaa, am terinat curatenia, ajutata de Ilinca. Acum ea doarme, eu ma relaxez.
Incarc niste poze, poate va scot din barlog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Cafera,dar pune si cu tine,de ce te ascunzi?Ai dusmani pe forum?

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

tastati "prostanac" in google si dati "ma simt norocos"........am gasit asta la discutii generale. super tare..........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

tastati "prostanac" in google si dati "ma simt norocos"........am gasit asta la discutii generale. super tare..........

Foarte tare! Oricum e valabil pentru toti nu numai pentru asta.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Hai ca am reusit sa ajung si eu la calc astazi ca sa pot sa mai scriu cate ceva!
Oaana, esti prea draguta si cuvintele tale ma magulesc, dar nu cred ca fac nimic mai deosebit decat oricare dintre voi. Mi-am dorit un copil atat de mult si am trecut prin multe pana sa raman insarcinata si apoi pana sa-l tin in brate, asa ca nimic altceva nu mai conteaza acum. El e minunea mea si poate ca totul se intampla cu un rost in viata asta, chiar daca e greu de acceptat sau de inteles pe moment o anumita situatie.
CarlaV, iti multumesc pt parere si eu tot spre " nu" inclin si am argumente in acest sens. Nu detaliez aici ca sa nu fiu in afara topicului.
Cafera, si mie mi-e dor de Una, de Alma, de Albastrel, de Davidush, de Ingrid si nu numai. Poate ne mai citesc mamicile lor si astfel le putem trimite un gand bun. Nu s-au incarcat pozele nici acum?
Mihai e mai bine, dar tot mai haraie cateodata cred ca din gat, ca are secretii de-alea. Febra nu a mai facut, mananca bine si e fff activ, parca din ce in ce mai neastamparat. De la o zi la alta spune tot mai multe si ne putem intelege destul de bine. Repeta dupa mine orice cuvant, chiar daca nu reuseste sa pronunte corect. Si eu ma mai amuz punandu-l sa zica unele cuvinte mai lungi, pe care le stalceste sau din care nu zice decat 2-3 silabe. Cand ii spun sa zica Mihai, el zice bebe. Cuvantul cel mai des folosit- de fapt cuvintele - sunt "da-mi". Tot timpul vrea sa-i dau ceva. Nu conteaza ce e. A spus si o propozitie din 3 cuvinte : Mama da-mi tzitzi.Nu zice da sau nu, inca nu purtam dialog. Cere in bratze si zice " bate".Exemple de cuvinte: tatol= aspirator sau calculator; paa=para; tle= floricele; papala=portocala; tatala=prajitura; Deda=Andreea; pinpin=pinguin; paputi=papuci s.a.m.d.
Luna, imi place cum povestesti despre Lis, tineam sa-ti spun de multa vreme acest lucru, mai ales ca am ramas uimita cate stie sa faca si sa spuna.
Musso, si eu mi-as dori un bebe mic macar sa-l tin in brate ! Nici eu nu mai tin minte mare lucru de cand era M mic- mic parca a trecut un secol de atunci, vorba ta!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

BUNA DIMINEATA!!!!!! pentru cine doreste si se trezeste!

Am dormit O ORA in noaptea asta! Imi vine sa ma urc pe pereti stiind ca ma asteapta o zi dupa o noapte nedormita. Si Matei doarme de la 10 asa ca se va trezi probabil pe la 8-9 super fresh!

Si eu n-am somn.

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Am putin timp, restul din casa dorm si m-am gindit la voi. Din pacate nu reusesc sa citesc decit foarte foarte rar, iar de scris si mai rar.

In primul rind vreau sa o felicit pe Monica, sa iti traiasca Ana Maria, sa aiba viata plina de bucurii sa fiti fericiti cu totii! Felicit si gravidutele, ma bucur pentru voi, sarcina usoara si bebei sanatosi.

Smaranda e bine, in sfirsit a trecut si ea de 10 kg, speram ca la 2-3 ani sa-si tripleze greutatea de la nastere. A facut Piorix-ul, urmeaza Varilrix-ul, si are mai mult de 82 cm. Nu spune decit foarte putine cuvinte, dar pricepe tot si mi se pare mult mai constienta de tot ce se intimpla in jur si mai matura decit era sora ei la aceeasi virsta. Cu Miruna se intelege mai bine, a inceput sa o muste.

Eu am reusit sa ajung la 60.3 kg, am facut sport intensiv citeva saptamini si s-a vazut imediat. In sfirsit am ajuns si eu la colaceii de pe solduri, care pina acum erau imbracati cu alte straturi de grasime, insa acum se vad foarte clar.

Va pup si va doresc multa sanatate, si voua si la copilasi.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana75
[ In sfirsit am ajuns si eu la colaceii de pe solduri, care pina acum erau imbracati cu alte straturi de grasime, insa acum se vad foarte clar.

asta e de bine sau de rau??????? .felicitari pt kg!

neatza......mai pe la amiaz.
fianna, da' ce faci draga de nu dormi???????

eu de cand l-am intarcat pe andrei am asigurate 10-11 ore de somn pe noapte.......
mia, incearca si mai da-i niste sirop pt haraieli.......

de vorbit andrei deocamdata nu vrea sa zica nimic, inafara de mama..cu mama intreaba, cu mama raspunde....etc etc. si mai zice "butie-butie" care nu stiu ce pana mea inseamnaaltfel, intelege tot, aduce tot ce-i cer, isi cara pampersu la galeata, face firmituri pe jos si dupa aia le strange......se spala pe fata......din buda, pe dinti(mai mult mimeaza spalatu).....e foarte haios.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Chiar asa, Fianna, de ce nu dormi?

Saby a venit intr-o dimineata in pat peste mine, eu voiam sa mai fur cateva minute de somn si mai tineam ochii inchisi, si fata a simtit nevoia sa-i spuna lui taica-su': "tata? mama nani, oaaaaau" .

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput