Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (113)
Raspunsuri - Pagina 12
Timi07 spune:
Noroc si tie Ghinetz! Somn usor si vie placute!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
lorinaoo1 spune:
Neata! Haideti la o
sau la o ciocolata calda, dupa preferinte.
Timi, Caferuta multumim pt vizionare si pt aprecieri 
Ioanaiub sunt tare faine pozele voastre, imi place tare mult cum ii sta Marei cu puloverul maro, ii accentueaza ochii si parul blond
. Da, si David e un frumos si un delicat 
Oana da' pe mine ma primesti in butoiul tau? A venit Ulise? Sa inteleg ca da, daca nu dai tu cafeaua de dimi 
oaana spune:
Mi_a,multumesc pentru vot,ieri erau pe primul loc,azi sunt pe doi,dar mai este pana pe 15.Ar fi frumos sa primeasca banii pentru ca e singurul ONG din oras care a avut si are in continuare multe proiecte pentru copiii din centre.Si mai voiam sa-ti spun ca te admir mult pentru ca esti mama singura,si pentru puterea pe care o ai,mai ales ca ai avut probleme si in sarcina.Ce mai face strumful?
Deci vreau si eu bere de care bea Timi.Eu am avut sinuzita,multi ani,la inceput nu am tratat-o si drept urmare am facut reumatism.Nu am scapat de ea decat cu vreo 40 de peniciline si nu stiu cate moldamin,dar am scapat pt totdeauna.Deci Timi ai grija de tine si sanatate multa.
Musso,tu ce mai faci?Ti-a plecat sotul?
Luna,te rog sa faci in asa fel,incat sa-mi lasi numai mie depresia,hai poate un pic si lui Ghinetz si poate si Mihaelei.
.
Simo,tu ce mai faci?Mai spune-ne de Matei.II mai dai san?
Andutzy,Andicu,Cristina26,alinaa,Milly,Olgutta,Siminoc,Claucia,BBpuck,Panda,Loredana,Nonna,Ioana,Ilenutza,Sheherezada,Burtika,Samuray-lady,Sunflower,Carmena,Nikole,Elizas,Violetan,Shamadi,Catralu,Ralucapio,Joujou, Anya,Vivela...ce mai faceti?Mai povestiti-ne de strumfi.
Eu pe seara pregatesc o ;praji super,dar daca le e pofta la gravidutze,nu mai pun foto.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
CarlaV spune:
Pune foto, poate asa ma mobilizez si eu sa o fac
.
Timi, e posibil sa nu fi vazut cidrul pentru ca nu l-am cautat, ai dreptate. Si mie imi place sa inovez, mai ales ca nu folosesc chimicale gen vegeta, cuburi etc.
Mi_a, pediatra noastra este surprinsa complet ca se vrea vaccinarea fetelor de clasa a 4-a si e total impotriva. Nu vreau sa detaliez, dar daca ai nevoie de un vot, al meu e negativ.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Simo78 spune:
Oaana mai da te rog niste spatii intre virgulele alea ca s-a latit pagina.
Noi facem bine. San nu ii mai dau. Nu stiu sa spun cand l-am intarcat pentru ca a fost treptat si fara tragedii, decat prima zi cand nu i-am mai dat la somnul de peste zi. Apoi i-am dat o data pe zi, o data la doua zile si tot asa... Am inceput pe la 1 an 2luni si jumate, iar acum nu mai este interesant DELOC de ele. Chiar radeam de el, ca era atat de atasat de san incat nu credeam ca voi ajunge ziua in care sa le vada si sa nu le bage in seama.
In rest, vesel si vioi, pot spune ascultator (in limitele varstei, normal), si-a facut singur program de somn (se trezeste pe la 8 dimi, are un somn de la 1 la 3 si seara la 8 jumate e la nani), si de masa (in sfarsit are 3 mese pe zi, una cu fructe, una cu carne si seara supa crema de legume). Eu una ma declar extrem de multumita! Lapte tot peste 1 litru pe zi, noaptea inca se mai trezeste (nu in fiecare noapte, dar mai mult da decat ba) si cere bibe.
Dupa cum stiti el cu vorbitul
...repeta tot dupa mine si are deja un vocabular cu care ne putem intelege. Eu ma distrez si-i dau cuvinte lungi sa spuna
pentru ca e tare nostim cum se uita la gura mea si incearca sa spuna si el. Lebada e bidida, crocodilul e dodoninu, supa e pupa, hopa e popa, lumina e minina etc...
Si ca sa-i raspund si Oanei de la Iasi...timp pentru mine....nu mi-l doresc. Poate nu stiu sa apreciez acest "timp pentru mine", dar eu ma simt fericita altfel. E si asta un fel de timp pentru mine, nu? Daca ma hraneste spiritual...quality time cu baietii mei...prefer asta decat 10 minute singura. Prefer sa citesc cu Matei o carte, sa ne plimbam toti trei prin parc, sa ne jucam seara pe jos (deja ne batem cu pernute). In general tot ce nu inseamna Matei marait si smotru prin casa e timp pentru sufletul meu 
mami de Matei
1an 3luni
fianna spune:
Fetelor, tocmai mi-a venit o idee.
Ce-ar fi sa facem o intalire inainte de Craciun si sa sarbatorim impreuna? V-ar interesa?
fianna
cu printisorul Matei
Despre Minunea mea mica
oaana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oaana Mi_a,multumesc pentru vot,ieri erau pe primul loc,azi sunt pe doi,dar mai este pana pe 15.Ar fi frumos sa primeasca banii pentru ca e singurul ONG din oras care a avut si are in continuare multe proiecte pentru copiii din centre.Si mai voiam sa-ti spun ca te admir mult pentru ca esti mama singura,si pentru puterea pe care o ai,mai ales ca ai avut probleme si in sarcina.Ce mai face strumful? Deci vreau si eu bere de care bea Timi.Eu am avut sinuzita,multi ani,la inceput nu am tratat-o si drept urmare am facut reumatism.Nu am scapat de ea decat cu vreo 40 de peniciline si nu stiu cate moldamin,dar am scapat pt totdeauna.Deci Timi ai grija de tine si sanatate multa. Musso,tu ce mai faci?Ti-a plecat sotul? Luna,te rog sa faci in asa fel,incat sa-mi lasi numai mie depresia,hai poate un pic si lui Ghinetz si poate si Mihaelei. ![]() .Simo,tu ce mai faci?Mai spune-ne de Matei.II mai dai san? Andutzy,Andicu,Cristina26,alinaa,Milly,Olgutta,Siminoc,Claucia, BBpuck,Panda,Loredana,Nonna,Ioana,Ilenutza,Sheherezada,Burtika, Samuray-lady,Sunflower,Carmena,Nikole,Elizas,Violetan,Shamadi,Catralu, Ralucapio,Joujou, Anya,Vivela...ce mai faceti?Mai povestiti-ne de strumfi. Eu pe seara pregatesc o ;praji super,dar daca le e pofta la gravidutze,nu mai pun foto. Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi "fiecare rasarit de soare e o noua speranta" |
Iosua si
Aaron.www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
oaana spune:
Simo nu stiu cum sa fac,cred ca Aaron umbla la tastatura cand scriam eu.
Incerc acum.
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
musso17 spune:
buna ziua..asa mai sper seara.
oaana,te pup..n-a plecat,a renuntat la propunerea initiala,nu-l mai satisfacea social si financiar,sa zic asa,adica nu se mai intelegea cu conducerea care e pusa pe restrans pusculita,iar lui nu-i convine,dar nu-i bai,slava Domnului,sunt firme de cruing.
in rest,noi azi am fost la un botez,am pus un pampers de new born,fetita n-are 4 kg,Doamne ce senzatii,nu-mi mai aduc aminte nimic,parca a fost acu un deceniu.
la noi ploua tare,sper sa nu se puna pe lapovita,caci cu greu se transforma in zapada,clima mai sarata,faptul ca nu prea scade temperatura sub 0 grade,dintr'astea...si e tare urat.
fetele,va pup,o seara frumoasa.