silicoane!!! 3
Raspunsuri - Pagina 9

XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Xio, nu stiu de ce dar parca mi-e greu sa cred ca celebritatile respective nu si-au pus the best of the best silicones, si un motiv ca asta ca nu le-a mai placut e cam pueril pt. mine cel putin ![]() ![]() ![]() Carrye, sint foarte romanca in sensul de care spui tu caci n-am uitat absolut deloc gramatica limbii romane ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina Mlle Yasmine et le bébé ![]() The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’. |
Discutam teoria chirbitului deja.
Pamela a vrut sa nu mai aiba silicoane dar nu i-a placut cum i-a stat. A inlocuit marimile pana s-a hotarat asupra uneia.
Victoria le-a scos ca sa apara in revista aceea, redactorul spunand ca doar un anumit tip de femei apara acolo si ca Victoria este prea exagerata. Daca te uiti la poze intelegi ca avea dreptate.
"scurgerile" de care vorbesti erau de ser. Care e ok. SI nu are nimic. Si nu exista scurgeri decat daca se sparge siliconul. SI nu se mai fac silicoane cu ser tocmai din cauza asta , ca au existat accidente. Care nu au provocat cancer. ;)
De fapt , dupa cum am spus , nu este nicio legatura intre cancer si silicon , iar doctorii din lumea intreaga fac reconstructia cu silicon dupa operatii de cancer de sean.
Asta e argumentul suprem , ce crezi ca se ascunde in spatele povestii Pamelei e mult prea putin important.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

ilse spune:
Imi pare rau dar voi sunteti cele care le ajutati pe astea mai tinere sa viseze cai verzi pe pereti, sa considere ca nu sunt indeajuns de frumoase incat sa gaseasca un barbat care sa le admire si fara silicoane si uite asa monica columbeanu type infloreste la greu si asta ca sa vezi ca sunt indeajuns de romanca sa gasesc un exemplu de domnita cu silicoane romanca verde de-a noastra
, as fi curioasa cate dintre cele care sustin "siliconarea" au facut asa un psychological evaluation inainte, poate era doar o chestie de "perceptie" a propriului corp.
Eu as interzice propaganda asta pro silicoane, mai ales la astea sub 21 de ani...care orice s-ar zice nu au indeajuns discernamant sa-si "planteze" asa ceva.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Carrye spune:
Cred ca deja exagerezi! Nu stiu cat costa caii verzi, dar sigur operatia asta costa ceva. Nu incearca nimeni sa convinga pe nimeni, sunt pur si simplu niste schimburi de idei, intrebari si raspunsuri.
Traim in democratie, slava domnului! Fiecare cu alegerile lui.
Nu am avut nici un fel de complex fizic inainte de operatie, aveam cupa B, am trecut la C, ca asa am vrut!

ilse spune:
citat din mesajul lui Carrye Cred ca deja exagerezi! Nu stiu cat costa caii verzi, dar sigur operatia asta costa ceva. Nu incearca nimeni sa convinga pe nimeni, sunt pur si simplu niste schimburi de idei, intrebari si raspunsuri. Traim in democratie, slava domnului! Fiecare cu alegerile lui. Nu am avut nici un fel de complex fizic inainte de operatie, aveam cupa B, am trecut la C, ca asa am vrut! ![]() |
eh, nah, normal ca asa te alini tu

Poate ca esti in "denial"...altfel de ce ti le-ai facut, le admiri pe cele cu ceva mai mari dotari? te-a dezamagit vreun barbat? crezi ca doar asa vei fi "valorizata"?

Qamar spune:
ilse, cristina....va indreptati catre o zona sensibila....si e aiurea, zau...:(
daca pentru voi notiunea de implant e egala cu complex, frustrare, fitza, columbeanu, etc.. asta nu inseamna ca toata lumea se incadreaza in categoria asta...
nu stiu daca sau cat ati alaptat..sau daca v-ati trezit ca mine intr-o zi dupa sarcina, alaptat, 17 kilograme in plus si apoi in minus, cu o asimetrie teribila, nu intru in alte detalii dar va pot spune ca este extrem de neplacut
si apoi te gandesti ca ai 23 de ani si va trebui sa traiesti toata viata cu un defect dobandit, pe langa cele cu care te-ai nascut?
din fericire, chirurgia estetica progreseaza si nu mai e cazul de scurgeri de substanta sau de alte grozavii ca acum 10 -20 de ani...
in afara de asta, nu inteleg inversunarea cu care scrieti la un subiect cu care nu aveti nicio legatura (pe XIO o accept ca e la medicina si ne mai da cate-un hint, tip, etc)
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

ilse spune:
citat din mesajul lui Noe ilse, cristina....va indreptati catre o zona sensibila....si e aiurea, zau...:( daca pentru voi notiunea de implant e egala cu complex, frustrare, fitza, columbeanu, etc.. asta nu inseamna ca toata lumea se incadreaza in categoria asta... nu stiu daca sau cat ati alaptat..sau daca v-ati trezit ca mine intr-o zi dupa sarcina, alaptat, 17 kilograme in plus si apoi in minus, cu o asimetrie teribila, nu intru in alte detalii dar va pot spune ca este extrem de neplacut si apoi te gandesti ca ai 23 de ani si va trebui sa traiesti toata viata cu un defect dobandit, pe langa cele cu care te-ai nascut? ![]() din fericire, chirurgia estetica progreseaza si nu mai e cazul de scurgeri de substanta sau de alte grozavii ca acum 10 -20 de ani... in afara de asta, nu inteleg inversunarea cu care scrieti la un subiect cu care nu aveti nicio legatura (pe XIO o accept ca e la medicina si ne mai da cate-un hint, tip, etc ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
Noe eu alaptez deja de 4 ani si inca sunt in zona asta

Tu personal ai facut asa, o evaluare psihologica ca sa vezi daca cumva problema este alta si nu sanul asimetric, eu stiu clar din carti de anatomie, am sora-medic, ca evident si de la nastere pana la moarte sanii nu sunt simetrici, punct.
De ce nu acceptta fetele astea care isi fac chestia asta doar pentru "look" si nicidecum ca ar avea nevoie...e o diferenta totusi...ca asta e, multa lume se uita la ele, ca la plastic fantastic si nicidecum nu cad in adoratie pentru perfectiunea atinsa

Ar trebui atunci daca au self-esteem-ul la cote alarmante dupa operatie, sa le doara in cot, nu-i asa?

Qamar spune:
in fiecare zi ne "operam" estetic, de la prima dira de fond de ten pana la bucle, tocuri, unghii false, etc
tine de fiecare sa isi dea seama la un moment dat de ce are nevoie sau ce bonusuri isi poate permite- why not
repet, discutia merge intr-o zona care mie nu imi place asa ca nu vad rostul sa o continui si eu
inteleg ca pentru voi o persoana cu implanturi este o complexata, frustrata, are nevoie de psiholog si are probleme cu self-esteem-ul, este o ciudata cu plastic ; cool
P.S. asimetria se numeste tot asimetrie si cand e vorba de o diferenta aproape invizibila , dar si cand e vorba de 1 sau 2 sau chiar mai multe cupe de sutien.
I rest my case:)
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Carrye spune:
Noe, probabil ca ele sunt atat de multumite de corpul lor ca nu se epileaza niciodata, nu se dau cu deodorant, nu se tund, nu se vopsesc, nu se machiaza (si atunci nici nu se demachiaza), nu fac nimic din ce face o femeie, pentru ca asa le-a lasat Dumnezeu!
Si eu lucrez intr-o clinica medicala, am toata familia in domeniu, dar nu ma laud cu cartile altora.

XIO spune:
E diferit sa te aranjezi si sa te "tunezi"
Aranjatul vine de la sine, e ceva normal, cand iti faci o operatie estetica inseamna ca ceva nu iti place si vrei sa modifici definitiv.
Si daca asta te face pe tine ca om , indiferent de sex , mai fericit e foarte bine si merita sa o faci.
Eu nu mi-as pune silicoanept. ca ... as stii ca nu sunt ale mele Stiu ca probabil pare tamp , dar nu m-ar incalzi cu nimic, le prefer asa. Daca o sa alaptez, gravitatia isi va spune cuvantul si altele si daca ma voi simti ok cu gandul , da , normal ca as apela la implant , ca doar nu o sa stau nemultumita si cu iz de frustrare aiurea.
Nu prea vad de ce va tot contraziceti. Sunt oameni care sunt de acord cu operatiile estetice , oameni care nu sunt de acord , oameni indiferenti.
Eu sunt din ultima categorie , adica mi-e total indiferent ce fac Maria , Sanda si Angelica cu corpul lor.
iar voi nu va veti convinge niciodata reciproc ca ideea uneia e mai buna.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

ilse spune:
citat din mesajul lui XIO E diferit sa te aranjezi si sa te "tunezi" ![]() Aranjatul vine de la sine, e ceva normal, cand iti faci o operatie estetica inseamna ca ceva nu iti place si vrei sa modifici definitiv. http://www.flickr.com/photos/greecky/ |
Da corect, asta e si ideea, ca zau, LOL

Pe de alte parte una e sa ti se rupa de ce fac altii si alta e sa vezi cum se "umfla cu pompa beneficiile siliconatului", in sensul ca mai sunt "oite" tinerele, care chiar cred ca virgula chestia asta duce la nemaipomenite si nebanuite culmi ale increderii de sine si ale cazutului pe spate din partea publicului larg

Acuma Carrye nu sari ca intepata, ca virgula carti de anatomie poate sa citeasca si vasilica casierita de la supermarchet, nu? e vreo problema? crezi ca accesul la informatiile astea e cumva restrictionat?