silicoane!!! 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

in fiecare zi ne "operam" estetic, de la prima dira de fond de ten pana la bucle, tocuri, unghii false, etc
tine de fiecare sa isi dea seama la un moment dat de ce are nevoie sau ce bonusuri isi poate permite- why notrepet, discutia merge intr-o zona care mie nu imi place asa ca nu vad rostul sa o continui si eu

inteleg ca pentru voi o persoana cu implanturi este o complexata, frustrata, are nevoie de psiholog si are probleme cu self-esteem-ul, este o ciudata cu plastic ; cool

P.S. asimetria se numeste tot asimetrie si cand e vorba de o diferenta aproape invizibila , dar si cand e vorba de 1 sau 2 sau chiar mai multe cupe de sutien.

I rest my case:)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Lol, iti dau dreptate, sa stii ca restul care nu au silicoane, isi rod pumnii, plang in bastite si suspina uitandu-se la "decolteul super-fals" al asa-ziselor vedete tunate care au la brat sponsorul silicoanelor, fiindca nu-i asa ele nu-si permite luxul acesta de mare arta(greseala gramaticala facuta intentionat, voita)...asa e mai bine?

Vezi ca si tu intri in zona crepusculara.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Ilse, tu de fapt ce vrei? Ca ti-am inteles ideea! Asta este un subiect care clar iti provoaca greata si suntem prea proaste pentru tine! Nu vrei tu sa ne lasi?
Pentru mine este cert ca nu ai capacitatea de a intelege ca noi oamenii, suntem diferiti si ne percem modul in care traim diferit.
Serios, tu vezi ce scrii? Deja m-ai jignit groaznic in ultimele mesaje! Pana acum sunt frustrata, fara neuroni, trebuie sa merg la psihiatru (sau e bun si psihologul?)...
Si da, am luat personal tot ce ai scris!
Si mai lasa-ma te rog, cu englezismele astea, ca este un forum scris in limba romana! Nu imi demonstrezi nimic cu expresiile tale.
Apropo, atat operatia mea cat si a sorei mele sunt achitate de mine si ea. Iar banii, au fost ai nostri!
Eu nu te-am jignit...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Ilse, tu de fapt ce vrei? Ca ti-am inteles ideea! Asta este un subiect care clar iti provoaca greata si suntem prea proaste pentru tine! Nu vrei tu sa ne lasi?
Pentru mine este cert ca nu ai capacitatea de a intelege ca noi oamenii, suntem diferiti si ne percem modul in care traim diferit.
Serios, tu vezi ce scrii? Deja m-ai jignit groaznic in ultimele mesaje! Pana acum sunt frustrata, fara neuroni, trebuie sa merg la psihiatru (sau e bun si psihologul?)...
Si da, am luat personal tot ce ai scris!
Si mai lasa-ma te rog, cu englezismele astea, ca este un forum scris in limba romana! Nu imi demonstrezi nimic cu expresiile tale.
Apropo, atat operatia mea cat si a sorei mele sunt achitate de mine si ea. Iar banii, au fost ai nostri!
Eu nu te-am jignit...

serios?

Unde? baga propozitia unde m-am adresat direct tie! inafara faptului ca am precizat ca virgula carti de anatomie poate sa citeasca oricine!

Acuma ca tu ti-ai permis, vezi ce scrie Noe ca nu toate isi permite(eroare gramaticala voita) nu inseamna automat ca trebuie sa le iei apararea tuturor vedetelor tunate, sau ma rog daca tu crezi ca te alaturi "cauzei lor", din partea mea no problem(englezism, in romaneste nicio problema).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

mda, dar tu nu ai fost ironica si nu ai corectat-o gramatical...

"eh, nah, normal ca asa te alini tu...mie una imi suna de la departare a "complexe" si nu sunt singura care gandeste asa.
Poate ca esti in "denial"...altfel de ce ti le-ai facut, le admiri pe cele cu ceva mai mari dotari? te-a dezamagit vreun barbat? crezi ca doar asa vei fi "valorizata"?"

...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

mda, dar tu nu ai fost ironica si nu ai corectat-o gramatical...

"eh, nah, normal ca asa te alini tu...mie una imi suna de la departare a "complexe" si nu sunt singura care gandeste asa.
Poate ca esti in "denial"...altfel de ce ti le-ai facut, le admiri pe cele cu ceva mai mari dotari? te-a dezamagit vreun barbat? crezi ca doar asa vei fi "valorizata"?"

...

Pai asta e parerea mea, nu e jignire, sau daca tu o consideri jignire, inseamna ca nu prea a reusit operatia de siliconare, sau ma rog, ca am dreptate, caz in care intr-adevar nu e de ras, e de plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ilse,

Stai asa sa termini alaptatul sa te trezesti asa peste noapte ca de fapt esti si femeie, sotie ,amanta.
Sa vezi ce senzatie minunata ai cand ti se vor balansa bidoanelesus ,jos,sus jos, vei opta atunci pentru hamuri ?

Yo le admir pe fetele curajoase,la mine nu se pune problema ,imi este frica si de intepatura de tantar dar de incizii,brrrrrrrrr.

Si mai cred ca sunt multe femei pe lumea asta care nu au nevoie de sponsor neaparat ca sa realizeze niste tzatzefrumoase!
Gresesc?

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Ilse,

Stai asa sa termini alaptatul sa te trezesti asa peste noapte ca de fapt esti si femeie, sotie ,amanta.
Sa vezi ce senzatie minunata ai cand ti se vor balansa bidoanelesus ,jos,sus jos, vei opta atunci pentru hamuri ?

Yo le admir pe fetele curajoase,la mine nu se pune problema ,imi este frica si de intepatura de tantar dar de incizii,brrrrrrrrr.

Si mai cred ca sunt multe femei pe lumea asta care nu au nevoie de sponsor neaparat ca sa realizeze niste tzatzefrumoase!
Gresesc?

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Pai nu gresesti ionica nu vezi ca a zis Carryye ca ea si-a permis din proprii bani sa se siliconeze.

Eu dupa 3 copii, toti alaptati, ultimul inca este sugar desi are peste 1 an, nu am una la braila si una la constanta, sunt ok, la locul lor, si sa stii ca am purtat continuu sutien, am ridicat greutati mici, am facut yoga si am alaptat numai culcat, extrem de rar, in masina deci sprijinit pe brate si atasat la san...daca ai cat de cat grija nu se lasa(oricum nu asa rau sa te ascunzi in gaura de sarpe)nu se poate da vina numai pe alaptat cand sunt femei care nu au alaptat o secunda in viata lor, mai mult unele nu au avut deloc copii, deci sarcini, si mai mult unele tinere de tot la care gravitatia si-a spus cuvantul, deci nu tine scuza cu alaptatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Cati ani ai Ilse?

Si eu tot culcat alaptez,sincera sa fiu ,mamela din partea dreapta a ajuns deja sub axila,o caut mereu cand imi pun sutienul.

La mine de la alaptat si de la kg forte repede castigate s-a pierdut elasticitatea,mai nasol este cand slabesti,arata asa ca niste baloane desumflate.
Acum, ce sa fac? sa ma ascund sau sa le arat asa cum sunt?astept raspuns ilse

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Cati ani ai Ilse?

Si eu tot culcat alaptez,sincera sa fiu ,mamela din partea dreapta a ajuns deja sub axila,o caut mereu cand imi pun sutienul.

La mine de la alaptat si de la kg forte repede castigate s-a pierdut elasticitatea,mai nasol este cand slabesti,arata asa ca niste baloane desumflate.
Acum, ce sa fac? sa ma ascund sau sa le arat asa cum sunt?astept raspuns ilse

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Pai sa-ti spun eu ce sa faci tu, e viata ta, faci cum vrei, daca o consideri deja problema psihologica, adica nu te mai vezi femeie, etc, nu mai ai apetit sexual, ca virgula consideri ca nu te mai place al tau asa cum esti acum, fa in asa fel sa te simti bine tu, dar cu asumarea acestei decizii...adica daca altii te vor vedea ca pe o "siliconata" sa te doara in cot, intelegi nuanta?

Dar banuiesc ca nu asta nu te va transforma intr-o "ferventa" aparatoare a siliconatului numai asa pentru "look" si banuiesc, adica sper ca nu vei purcede la "propaganda" acestei operatii care se face am auzit mai nou cu mama de mana si de la 18 ani inca, cand nici nu stii exact cu ce se mananca viata in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Hai ,mai fetelor, ca sinteti caraghioase cu certurile astea inutile... Nu mi s-a parut c-ar fi exagerat nimeni cu nimic, informatiile date sint utile celor ce vor sa recurga la astfel de procedura. Si cred ca orice femeie cintareste riscurile bine inainte. Deh, astea sintem noi: frumusetea inainte de toate! Doamne fereste de cancer, dar ala te paste si fara sa fi facut nimic gresit. Nu stii niciodata.
Am citit si eu pe aici din curiozitate sa vad ce spune lumea despre acest gen de operatie si senzatiile "post"...Brrr! Bine ca m-a dotat mama cu D natural ca nu stiu daca aveam curaj sa indur operatia!
Eu mi le-am dorit toata viata mai mici pentru ca mi se parea ca arat aiurea asa inalta, slaba si cu pieptul mare
Acum sint recunoscatoare si ma falesc cu ele Cit or mai sta tzapene si frumoase...Dupa, chiar nu stiu ce voi face.

Am o pacienta care mi-a marturisit ca are silicoane si mi-a spus ca si-a pierdut senzatia la unul dintre ele... Nasol! Si sint si extrem de tzapene...mi se pare ca arata aiurea. N-am vazut inca o siliconata care sa arate natural. Mai intotdeauna pot sa spun ca sint fake. Recunosc insa ca nici n-am vazut destule in realitate ci mai mult la televizor si reviste. Or fi si din alea "real looking"...

Pamela si-a scos silicoanele de vreo 4 ori de nehotarita ce e..Primele i s-au parut ca sint prea mari si dupa ce le-a facut mai mici n-a mai avut succes la public asa ca s-a intors la marimea extra, dupa care le-a schimbat si p-alea nu stiu din ce motiv. Nu cred ca de sanatate. Am citit in niste interviuri...

Victoria Beckham avea niste implanturi oribile, toate tabloidele faceau misto de ea si pe bune fiindca aratau ca doua mere pe tava, cu o distanta planetara intre ele...parca strigau de la o leghe "FAKE!!"
Deci nu ma mir ca si le-a scos. Aia cu "pentru nu-sh ce sedinta foto" e baliverna, sint sigura.

In concluzie riscurile sint MARI dar cred ca satisfactia e si ea pe masura cind totul decurge bine.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput