silicoane!!! 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fara sa vreau am ajuns pe subiectul asta, caci mentionez ca personal nu ma intereseaza marirea tzatzelor din dotare.

In primul rand Carrye draga mea, ai incalcat regulamentul forumului, ai face bine sa urmaresti idei si nu greseli. Secundo, chiar daca tu si sora ta sinteti bine in prezent dupa operatia respectiva, ca si alte mii de femei care si-au facut aceasta interventie, cu cea mai mare parere de rau pt. voi nu inseamna ca mai tarziu nu poti dezvolta cancer, nu ca ti-as/v-as dori asa ceva vreuneia dintre voi lucrul asta, dar totusi riscul exista. Si daca exista, chiar poti dormi linistita, indiferent ca ai cele mai misto boobs din cartier sau poate din oras? Cui folosesc asa frumoase apoi? Oricum, cred ca esti constienta, ca sint cel putin alte mii femei frumoase fara operatia respectiva. Ca fapt divers daca vei avea copii si nu vei putea alapta, ti-ai pus problema sau asta e un aspect minor momentan in viata ta? Stii ce m-a enervat pe mine din postul tau? Ca incerci sa convingi din ce in ce mai multa lume sa recurga la fake boobs , si asta nu mi se pare prea corect, din moment ce riscul este al fiecaruia. Banuiesc ca daca tot sustii ca esti informata, stii ca in unele cazuri siliconul a atins tesutul plamanilor cauzand excrescente pe nodulii limfatici facand imposibila scoaterea siliconului din corp. Si a avea grija de sanatatea ta tot cu tristete iti spun ca nu inseamna sa-ti introduci lucruri straine in corp . Stiu ca iti vine greu sa crezi, dar si un banal sterilet isi spune cuvantul hormonal in sanatatea ta. In rest, sa stii ca nu-ti doresc decat sa-ti porti boobs-urile fericita si mai ales sanatoasa, ca am senzatia ca nu realizezi ce inseamna inca asta, dar nu mai fa propaganda ieftina.

Xio, problema grava nu este ca nu ti le-ar construi gratis apoi, cred ca Lemoni incerca sa spuna ca silicoanele pot fi cauza acelui cancer.

Adela, cred ca implanturile te-ar putea face sa pierzi mult mai mult decat niste senzatii acolo. Imaginea este extrem de importanta de acord, si tocmai si industria estetica este infloritoare din motivul asta , ce nu spun ei sint riscurile. Dar daca dai o cautare pe internet este imposibil sa nu gasesti niste marturii socante ale unor persoane care au trecut prin asa ceva, si te vei vindeca de asa ceva. Eu nu cred in nimic ce nu e natural, silicoanele sint ca niste papusi Barbie…frumoase, dar de plastic….sorry, dar mi se pare tare sugestiva comparatia.

Lemoni, mi se pare ca a avut ceva de spus si eu o admir ca a incercat sa raise that awareness. Cred ca nu toata lumea a inteles din pacate ce a vrut sa transmita. Ai o floricea din partea mea.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

nu s-a descopeit o legatura certa intre silicoane si cancer. mai degraba intre alimentatie si cancer

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

khristin, draga mea, in primul rand, nu obisnuiesc sa urmaresc greseli gramaticale, mie mi s-a parut amuzant felul in care a scris, n-am stiut ca trebuie sa ma incrunt la idee. Asa am reactionat eu la postarea ei. Am incalcat regulamentul? Ca nu am corectat-o gramatical. Sunt recunoscatoare ca m-ati urmarit gramatical si nu ati citit "ideea" postarii mele.
In al doilea rand, eu am ales deja cum vreau sa imi traiesc viata, in nici un caz moarta de frica ca vaaaai o sa fac cancer! Ma bucur ca asociati implantul de silicon cu cancerul si bine ca fast food-urile sunt pline, se fumeaza chiar si in parcarile subterane!!! Am putea sa luam foc!
Cat despre alaptatul meu, te rog sa nu imi porti de grija, da-mi voie sa am incredere in medicul meu!
Si nu, nu fac "propaganda ieftina", nu ma jigni fara sa stii macar despre ce este vorba! Mai ales ca singura ai recunoscut ca ai picat pe subiectul asta fara sa vrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

nu exista legatura directa in implanturi si cancer la san
poti alapta foarte bine si cu implanturi
orice operatie/interventie are riscuri si beneficii, atata timp cat balanta inclina pozitiv si esti o persoana informata, poti sa faci pasul asta si fara sa visezi vreun bau-bau sau vreo boala necrutatoare...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Xio, desi sint de acord ca nu s-a stabilit vreo legatura directa intre cancerul de san si silicoane pana in prezent, asta nu inseamna ca in 10 ani de acum incolo nu vor fi noi cercetari care vor da la iveala lucrul asta, cred ca esti si tu de acord cu asta. Si da, alimentatia defectuoasa, si consumul fast foodurilor pot fi si ele o cauza. Cine consuma asa ceva, o face pe propria piele. Personal nu sint adepta unor astfel de mancaruri nici asa once in a blue moon.

Carrye, mai ca te-as fi crezut ca n-ai corectat-o pe Lemoni daca nu-ti vedeam ironia dintre ghilimele . Intre timp vad totusi ca ai incalcat regulamentul pt. ca ti-ai primit avertismentul pe care-l meritai. Nu stiu exact la care parcari subterane te referi, probabil la cele din Romania. Si asta nu inseamna ca sint de acord cu acestea. Nu-ti purtam de grija, pt. ca esti vaccinata banuiesc. Iar faptul ca acesta nu era unul din subiectele pe care le urmaresc asta nu inseamna ca nu citesc cat se poate mai mult, ceea ce-ti recomand si tie sa faci cat mai des pe viitor, incepand chiar cu regulamentul forumului doar pt. a fi cat mai informata cum pretinzi ca esti.

Noe, poate tu stii de cazuri care au alaptat cu implanturi. Eu stiu de cateva cu silicoane care nu au putut. Asta cum se soldeaza ? Iar interventiile se impart si ele in doua categorii utile care tin de sanatate si inutile dar de fun

In rest va doresc sanatate maxima tuturor caci e mai importanta decat silicoanele !

Cristina

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Aaa, btw....stie cineva ca fapt divers de ce si-o fi indepartat silicoanele Pamela Anderson - diva serialului Baywatch prin anii '90? Sper ca voi ati gasit deja raspunsul asta in 2009, caci pe mine nu ma intereseaza direct.

O zi buna si voua

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Aaa, btw....stie cineva ca fapt divers de ce si-o fi indepartat silicoanele Pamela Anderson - diva serialului Baywatch prin anii '90? Sper ca voi ati gasit deja raspunsul asta in 2009, caci pe mine nu ma intereseaza direct.

O zi buna si voua

Cristina

Chiar sunt curioasa si eu de Pamela,poate stiu ale fete sau e secret...
Vineri m-am uitat pe o revista de doamne si am vazut ca si Victoria Beckam si-a scos implantele(avea de 2 ori)dar nu scria de ce....

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Victoria si-a scos implantele ca sa apara in nu stiu ce revista.
Pamela si-a scos implantele si le-a si schimbat de cateva ori pt. ca i s-a parut ca sunt prea mari si se gandea sa revina la forma ei dar nu i-a placut.
In functie de unde e implantat si de tipul de material se poate sau nu se poate alapta.

Daca ne bazam pe "nu s-a descoperit , dar poate in viitor" nu mai mancam nimic , nu mai stam in casa si nici nu mai iesim afara , ca cine stie.
Crede-ma ca se fac studii peste studii si daca in X ani (mai mult de 10 ) nu s-a descoperit vreo legatura poate apare una doar daca schimbi materialele.
Sau cum iti explici Khristin ca doctorii fac reconstructie cu proteze de silicon la femeile cu mastectomie totala?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

"ti-ai primit avertismentul pe care-l meritai"
Ti se pare ca sunt foarte suparata? Este un forum...atat. Daca iti place sa faci atata caz pe chestia asta, n-ai decat. Mie mi-e indiferent.
Da, sunt ironica, mai ales la romanii care uita gramatica limbii romane si ca sunt romani. Da, avem parcari subterane in care, desi este interzis, se fumeaza! Sau tu nu mai esti romanca?
Revin la subiect, si sper sa fi fost ultimele tale remarci deplasate, implantele mele sunt de 260 ml, puse sub glanda. Pentru ce sa imi fac griji? Vorbiti de Victoria si de Pamela, dar stiti ce implante au avut femeile alea? Normal ca le-au scos, nu stiu cum puteau sa doarma...De fapt, sunt inlocuite, nimeni nu mai sta fara, pentru ca ar arata groaznic.
Imi pare sincer rau ca esti atat de agresiva, cateodata uit cat de rautaciosi, invidiosi, frustrati si stressati sunt romanii...
"Iar interventiile se impart si ele in doua categorii utile care tin de sanatate si inutile dar de fun" - asta apropo de ironie...

Mergi la inceput

Xio, nu stiu de ce dar parca mi-e greu sa cred ca celebritatile respective nu si-au pus the best of the best silicones, si un motiv ca asta ca nu le-a mai placut e cam pueril pt. mine cel putin . Cred ca stii foarte bine ca orice silicon, trebuie indepartat la un numar de ani, din cauza scurgerilor inregistratre (leaks) e o chestiune pur si simplu de timp , dar la fel de bine poate sa fie si o problema de sanatate. SI odata ce a aparut un precedent, parca vezi lucrurile mai diferit, nu crezi? Tind sa iau totul cu a grain of salt si sa cred ca era ceva mai mult decat s-a spus publicului larg. Dar cum spuneai si tu, fiecare face ce crede de cuviinta, iar uneori ignoranta naste monstri.

Carrye, sint foarte romanca in sensul de care spui tu caci n-am uitat absolut deloc gramatica limbii romane . Nu stiu de ce tot ii dai zor cu fumatul in parcarile subterane, nu prea ma simt cu nimic vinovata de acest aspect, personal sint nefumatoare si asa am fost toata viata. Singura care a fost agresiva la subiect ai fost tu cu Lemoni, care a avut o parere diferita de a ta, iar daca tot vorbim despre frustare as putea spune ca acelea sint doar persoanele care nu le-a inzestrat Creatorul cu ceea ce trebuie si recurg la mijloace artificiale Simt o nota de invidie in tonul tau la adresa femeilor alora aka Pamela si Victoria, sa fie cumva sindromul pur romanesc 'strugurii sint acri'??? Sau ti-au lipsit argumentele tehnice de ai dat-o pe aratura cu 'romanii'? Oricum, continuati doamnelor fara mine caci o faceti foarte bine. Si have fun

Cristina

Mergi la inceput