silicoane!!! 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Pai sa sti ca eu "ma-m" gandit foarte bine cand am "lu-at" aceasta decizie.
"Mia-m" facut aceasta operatie acum 2 ani si jumatate, la fel si sora mea, am o cateva prietene si stiu o gramada de fete operate, suntem bine toate!
Daca am fi asa pesimiste si negativiste...
asta e o postare din categoria "asa nu!".citeste regulamentul forumului,cu care ai fost de acord la inscriere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Pai sa sti ca eu "ma-m" gandit foarte bine cand am "lu-at" aceasta decizie.
"Mia-m" facut aceasta operatie acum 2 ani si jumatate, la fel si sora mea, am o cateva prietene si stiu o gramada de fete operate, suntem bine toate!
Daca am fi asa pesimiste si negativiste...

Carrte , Lemoni este atat de pesimista pt. ca din pacate a trecut prin asa ceva. Si nu ma refer la silicoane.
Lemoni, daca e sa ai ghinion si sa faci cancer de san , siliconul este cea mai mica problema. Se scoate in timpul operatiei si se face sectorectomia/mastetctomia totala sau ce mai trebuie, dupa care se reconstruieste GRATUIT.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Carrye nu inteleg de ce te-a deranjat mesajul meu , poate greselile gramaticale , da sincer cine sta sa le corecteze , asta ar fi ceea mai mica problema a mea in momentul actual.
Numai ca nu ai stiut sa citesti printre randuri durerea mea si sfatul pe care incercam sa il dau inainte sa iei aceasta hotarire sa ti cont si de un mic amanunt la care multe dintre voi nu v-ati gandit inainte sa faceti acest pas ,sant sigura.
Ai inteles in rautatea ta numai ce ai vrut tu sa intelegi si sper din tot sufletul ca tu si sora ta sa fiti ferite de aceasta crunta boala.
Cat despre negativitate poate daca ai citi subiectul meu vei constata ca sunt cea mai pozitiva persoana pe care ai cunoscut-o vreodata .Imi pare rau ca mesajul meu a fost interpretat cu rea intentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu inteleg perfect ce spune Lemoni. Nu e nimeni negativist, dar e o realitate. Imi imaginez ce mult te implineste aceasta operatie , eram hotarata sa o fac si inca cochetez cu ideea, dar dupa ce am trecut printr-o biopsie la san si o suspiciune de cancer (si am varsta ta, Carrye) crede-ma ca aproape m-am simtit vinovata ca mi-am dorit. Nu e nimeni condamnabil , nici ca o face nici ca n-o face, dar eu de exemplu ma indepartez din ce in ce mai mult de idee numai pt ca am aflat de depunerile de calciu care pot aparea la ani dupa operatie si care pot fi confundate ecografic cu formatiuni tumorale. Sau ca tumora mea (benigna, Slava Domnului) ar fi fost ascunsa de implant (cu cel mai priceput radiolog, tot scapa anumite zone). Asteptarea aia e groaznica si e greu doar sa ti-o imaginezi daca nu ai trecut prin asta. Eu una, cel putin deocamdata, nu sunt dispusa sa-mi asum riscul de a mai trece inca o data prin starile acelea. Si sunt convinsa ca multe din cele care spun ca-si asuma, nu stiu exact ce presupune. Sper doar nici sa nu aflati. Si poate revin la un moment dat si eu la sentimente mai bune cu silicoanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumushika85 spune:

[quote]citat din mesajul lui daruta

cat costa un astfel de implant ? Nu sunt bogata dar imi doresc de mult timp

mi-aam pus in Galati si am avut de ales intre 2600 si 3500 de euro.
am ales Matrix si am platit 3500 de euro.
am cam 3 luni si arata natural. in aceeasi interventie am facut si nasul. as repeta oricand, mai ales ca dupa 1 saptamana am iesit in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Pt ca am citit pe un site de posibilitatea de a pierde ceva senzatii pe acolo, ma roade curiozitatea, voi simtiti vreo diferenta la atingere? Pe mine m-ar demoraliza chestia asta a stiu ca mi-am tras sani misto dar ei nu mai fac pt mine ce faceau inainte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Lemoni, imi place sa cred ca sunt rationala!
Daca ai avut necazuri, imi pare rau, insa este o mare diferenta intre a te informa, a avea grija de sanatatea ta si a face lucruri nesabuite.
Eu mi-am dorit aceasta operatie si mi-am luat toate masurile de precautie.
Daca ai sti prin cate necazuri a trecut sora-mea in viata...dar asta nu inseamna ca pe cine vede ca il doare capul o sa il trimita la o tomografie!
Fiecare cu norocul nostru in viata.
Adela, imediat dupa operatie, o sa ai simturile amortite, dar incet isi revin si totul este normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ce bine ar fi ca cele ce se vor informa, vor avea grija de sanatatea lor fara a face lucruri nesabuite sa fie scutite de aceasta boala.
Ar fi minunat. Eu nu sunt ratioanala pt ca eu mi-am batut joc de sanatatea mea ,nu am fost informata deloc si am facut numai lucruri nesabuite si uite cum am facut cancer la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumushika85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela P

Pt ca am citit pe un site de posibilitatea de a pierde ceva senzatii pe acolo, ma roade curiozitatea, voi simtiti vreo diferenta la atingere? Pe mine m-ar demoraliza chestia asta a stiu ca mi-am tras sani misto dar ei nu mai fac pt mine ce faceau inainte .

Adela,

la inceput amortesc, dar apoi incet mi-au revenit.
la consult mi-a spus ca cu cit silicoanele sint mai mari cu atit mai probabil e sa amorteasca pr ca nu am inteles , sau am uitat cum, daca-s mari pot distruge nervii care te intereseaza pe tine:)
eu am vrut sa-i maresc nu prea mult ca ma saturasem de bureti mincinosi si care ma lasau balta `la greu`:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Merci Carrye si Frumushika85. Astea-s vesti bune.

Mergi la inceput