Piersicutze de iulie-august 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
Tweety7 spune:
Pai, bre Ramoon, nu-ti scrisei io de Sinupret? Eu l-am folosit la Clara si a dat repede rezultate.
Consilico, ce sa-ti zic de C? E o zapacita, energica si extenuanta, dar pentru mine e perfecta exact asa cum e. Vorbeste cate-n luna si-n stele, remarca orice schimbare prin casa sau in vestimentatia oricaruia dintre membrii familiei, se joaca toata ziua si ne implica si pe noi adultii in jocurile inventate de ea, e riguroasa si incredibil de dulce. O ultima faza care mie mi-a placut maxim:
C: Mami, intreaba-ma daca pot sa spun o poezie!
Eu: C, poti sa spui o poezie?
C, mandra: Da, pot...
Eu: Pai, spune-mi!
C: Catelus cu parul cret
Fura rata din cotet
El se jura ca nu fura
Si l-am prins cu rata-n gura
Eu: Si cu ou-n buzunar
Hai la Sfatul Po****r
C: Nu cu ou-n buzunar. Nu e asa poezia.
Eu: Ba eu asa o stiu.
C: Nu e asa.
Eu: De ce crezi tu ca nu-i asa?
C: Pentru ca nu au buzunar cateii.
Luca ce mai face?
Pupicei la toata lumea!
Mami a Clarei (18.08.2006) si
33 + saptamani cu
Victor
Tweety7 spune:
Aaaaa, uitai... despre Victor... hmmm... Pai, C stie ca e-n burtica, ca va fi mititel mititel cand il vom aduce acasa, ca va papa tzatzica si ca nu va sti sa vorbeasca, sa se joace sau sa faca altceva decat sa bea laptic si sa doarma o perioada. Imi mangaie burtica, ma pupa, dar refuza sa puna manuta cand vede miscare pe-acolo.
Cam atatica. ![]()
Mami a Clarei (18.08.2006) si
33 + saptamani cu
Victor
Ramoon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tweety7 Pai, bre Ramoon, nu-ti scrisei io de Sinupret? Eu l-am folosit la Clara si a dat repede rezultate. Consilico, ce sa-ti zic de C? E o zapacita, energica si extenuanta, dar pentru mine e perfecta exact asa cum e. Vorbeste cate-n luna si-n stele, remarca orice schimbare prin casa sau in vestimentatia oricaruia dintre membrii familiei, se joaca toata ziua si ne implica si pe noi adultii in jocurile inventate de ea, e riguroasa si incredibil de dulce. O ultima faza care mie mi-a placut maxim: C: Mami, intreaba-ma daca pot sa spun o poezie! Eu: C, poti sa spui o poezie? C, mandra: Da, pot... Eu: Pai, spune-mi! C: Catelus cu parul cret Fura rata din cotet El se jura ca nu fura Si l-am prins cu rata-n gura Eu: Si cu ou-n buzunar Hai la Sfatul Po****r C: Nu cu ou-n buzunar. Nu e asa poezia. Eu: Ba eu asa o stiu. C: Nu e asa. Eu: De ce crezi tu ca nu-i asa? C: Pentru ca nu au buzunar cateii. Luca ce mai face? Pupicei la toata lumea! Mami a Clarei (18.08.2006) si 33 + saptamani cu Victor |
Faza e k acum imi face diaree, de la ce o fi? eu banui k de la antib.
Apropo de poezii si Timeea zice poezia asta cu catelul, dar la faza cu "jura k nu fura si....." ea zice: "jura, nu are voie" se pare k asa a inteles ea.
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
Ramoon spune:
am uitat sa va intreb ceva: voi ce stiti de vaccinul ala de 2 ani jumate? k med meu de fam i-a zis lui maicamea sa-mi transmita k nu se mai face si cica urmatorul e la 4 ani. o fi adevarat? eu nu am auzit asta pana acum, stiam k se face chiar vorbeam zilele trecute cu o prietena care are beietelul de varsta piersicutelor.
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
crissa71 spune:
La multi ani fericiti!
Sa fiti sanatosi, frumosi si la punga grosi!
Va sarut pe toate si va iubesc!
Vad ca ati inceput sa fiti mai active...o sa-ncerc sa tin pasul cu voi in zilele urmatoare!Sper sa ramanen active tot anul daca asa am inceput!
Noapte buna!
MADYN spune:
La multi ani dragi piersicute si dragi mamici de piersicute!Va doresc un 2009 plin de realizari!
La noi 'crizele' sint rare, chiar foarte rare si atunci cind sint, sint in principal de la oboseala. Dar indiferent de cauze, eu niciodata nu am tipat la el, nu l-am bruscat si nici nu i-am intors spatele, asa cum ma 'sfatuiesc' unele persoane: "Lasa-l in pace" sau "Nu-l baga in seama, ca-i trece singur". Mor cind aud astfel de vorbe! Eu in relatia cu el mizez foarte tare pe afectiune, pe atentie si caut sa inteleg ce se intimpla cu el (de ce e nemultumit, ce il face fericit, ce il lasa indiferent etc) si se pare ca rezultatele sint bune. Oricum eu ii repet cit de mult pot ca e un copil destept, cuminte, frumos si ca mami il iubeste mult, mult, mult chiar si atunci cind mai face cite o boacana. Deci, va doresc multa rabdare si empatie cu puii
!
Muuh merci de informatia referitoare la vaccinul de 2,6 ani, habar nu aveam iar eu ma pregateam (sufleteste) sa-l facem.
Mady
25+
si Mihai - (1-aug-2006)
crissa71 spune:
Miruna:mersi si eu mult...si eu ma pregateam sa-l facem!!
Deci acum la 2,6 nu se mai face nimic?
Si cand ar fi oare urmatorul?!Ce innebunesc astia schemele...ma rog sper sa fie o decizie buna!
Voi ce faceti?Cum sunteti?Pupici multi!

ralu80 spune:
Nu am fost eu tare activa, asa ca, sa nu fie cu suparare ca dau buzna...am intrat sa va urez La multi ani, sa aveti un an bun, nu asa cum se anunta, sa fie sanatosi copiii si sa va aduca numai bucurii.
Raluca
mama Rianei(2 iulie 2006)
eugcem spune:
Intru si eu sa va urez La multi ani in acest nou an si sa aveti parte de sanatate si multe bucurii.
La multi ani si tuturor celor ce isi sarbatoresc astazi ziua numelui!
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)