Piersicutze de iulie-august 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare!
Muuh, mutumim pt. lamuriri ref. vaccin!
nu mai stiu ce vaccin era asta? ce continea?
Crissa, urmatorul vaccin se face la 4 ani, ma rog, asa zicea med meu de fam. eu una ma bucur pe de-o parte k noi si asa eram traumatizate de intepaturi, pe de alta parte parca aveam o siguranta cu vaccinurile astea...vom vedea sper sa fie bine.
vad ca se aduna fetele, hai k poate o sa fim mai active in 2009 eu mereu imi propun dar...

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare, livada! Am o problema mare si ciudata! Azi dimineata am simtit ca Daria miroase intr-un fel... urat. Am inceput sa o miros peste tot si toata pielea ii miroase oribil. Capul, corpul, tot! A peshte, cam asa... Am sunat la dr si mi-a zis ca e fie renal (o infectie urinara), fie de la faptul ca ea e constipata si toxinele din organism nu se mai elimina prin kk . Nu am mai auzit de asa ceva niciodata. Cum sa mirosi urat pt ca esti constipat?? Culmea e ca si pe net am gasit o explicatie cam la fel, deci inclin sa cred, dar..... Oricum dupa masa mergem la doctor sa o vada si ne-om lamuri. Voi ati auzit de asa ceva??

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

P.S. Inutil sa mentionez ca o spal zilnic, nu?

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Salutare, livada! Am o problema mare si ciudata! Azi dimineata am simtit ca Daria miroase intr-un fel... urat. Am inceput sa o miros peste tot si toata pielea ii miroase oribil. Capul, corpul, tot! A peshte, cam asa... Am sunat la dr si mi-a zis ca e fie renal (o infectie urinara), fie de la faptul ca ea e constipata si toxinele din organism nu se mai elimina prin kk . Nu am mai auzit de asa ceva niciodata. Cum sa mirosi urat pt ca esti constipat?? Culmea e ca si pe net am gasit o explicatie cam la fel, deci inclin sa cred, dar..... Oricum dupa masa mergem la doctor sa o vada si ne-om lamuri. Voi ati auzit de asa ceva??

POZE

sincer nu am mai auzit asa ceva...dar esti sigura? poate ti s-a parut sau o fi tras un partz si de acolo mirosul, nush zic si eu, dar daca nu are alte simptome cred k nu e mare lucru, oricum daca tot ai vb cu dr. mergi s-o vada un pic.
Va pup si sper sa nu fie nik

Mergi la inceput

Am si eu o probl de genu...Se plange ca o doare pasa...cand o spal zice k pisca probabil sapunul, si in general se plange k o doare. aseara am intrebat-o daca o doare sau o mananca. cand o intrebam raspundea afirmativ: te doare? - da, te mananca? - da deci nu sunt lamurita dar ma tot gandesc sa nu fie vreo probl.
Voi ati patit asa cu fetitele?

Mergi la inceput

Am uitat si eu sa mentionez k o spal la pasa zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Ramoon, eu am baietel si nu am patit asa ceva , dar imi dau si eu cu parerea.. Poate ca are ceva la fundulet de fapt, i s-a iritat pielea si atunci poti incerca sa o dai cu crema de bebelusi pentru fundulet. Sau mai poti incerca sa o speli cu un sapun cu ph neutru sau cu apa cu bicarbonat prin zona respectiva..

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eugcem

Ramoon, eu am baietel si nu am patit asa ceva , dar imi dau si eu cu parerea.. Poate ca are ceva la fundulet de fapt, i s-a iritat pielea si atunci poti incerca sa o dai cu crema de bebelusi pentru fundulet. Sau mai poti incerca sa o speli cu un sapun cu ph neutru sau cu apa cu bicarbonat prin zona respectiva..

ei, pai iti dai seama k eu pusesem intrebarea pt mamici de fetite
mersi de raspuns oricum!
numai k eu o spal cu nivea din ala "din cap pana-n picioare" pt piele sensibila de cand ne era mica, mica . e un pic rosie dar cand desfaci labiile, apai eu stiu k nu e bine sa scobesti acolo de aia nu prea am umblat acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eugcem

ei, pai iti dai seama k eu pusesem intrebarea pt mamici de fetite
mersi de raspuns oricum!
numai k eu o spal cu nivea din ala "din cap pana-n picioare" pt piele sensibila de cand ne era mica, mica . e un pic rosie dar cand desfaci labiile, apai eu stiu k nu e bine sa scobesti acolo de aia nu prea am umblat acolo

Mergi la inceput

Am fost la doctor, a intors-o pe toate partile, dar nu a gasit nimic in neregula. Ne-a dat un set de analize (de sange si urina) si sa vedem daca iese ceva. Oricum aseara i-am facut iar baie, inclusiv pe cap, si dupa nu mai mirosea (am spalat-o cu alt sampon). Habar nu am!
Eu am o stare asa......... melancolica, parca. Victorasul meu mic face 1 anisor si parca ieri a venit in viata noastra. La 9:10 (cand a facut fix 1 an) l-am strans tare tare in brate si l-am pupat apasat si parca am retrait momentul in care mi l-a dat dr prima data in brate . Cred ca sunt un pic nebuna, dar parca parca peste vreo 3-4 ani m-ar mai bate un gand...

POZE

Mergi la inceput