Piersicutze de iulie-august 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

La multi ani 2009!

Tuturor piersicutelor, un an nou fericit, plin de realizari

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani pe 2009!
Anasia,imi fac timp chiar acum si trimit poza pentru albumIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Anasia,gata,am trimis.
Cine se inscrie sa mai trimta?Sunt asa frumoase pozele de sarbatori...Poate ne mobilizam si vom avea cat mai curand albumulIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Un An Nou fericit plin de impliniri si cu multa multa sanatate !!!!!

Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, saptamana viitoare voi fi plecata, astept ca mailul comun sa fie plin de pozici

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Anasia,in concediu?Daca da,atunci distractie placuta!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

julax, multumesc; sotul in concediu, noi.....

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Anasia,cum adica sotul in concediu si voi...?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

julax, profitam si noi sa mergem cat e tati in concediu;eu stau acasa, dar daca tati e plecat, suntem consemnate la domiciliu;

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

La Multi Ani!!! Un An Nou asa cum va doriti fiecare!!!

Consi da Alexei este destul de mamos. Adica ii place sa ne iubim, se ne dragalim. Crizele de nervi...hmmm eu intotdeauna caut adevarata cauza. La noi nu s-a intamplat niciodata dar niciodata sa nu aiba o cauza. Cateodata este oboseala (cel mai usor de detectat) alte ori este timpul prea scurt petrecut cu el, stresul cauzat de venirea lui Dimitri, ceva care la jignit sau l-a speriat. Oricum eu procedez asa: in timpul crizei propriu zise ma asez langa el si ii spun calm: ai dreptul sa fi furios, te inteleg dar daca incerci sa imi spui de ce esti asa nervos as putea sa te ajut. Eu te iubesc indiferent de cum te simti tu si indiferent de ce este in sufletul tau. Daca doar ai chef sa plangi e in regula doar te rog sa imi spui pentru ca eu altfel imi fac griji. Il strang cu putere in brate il pup si astept sa se termine. Cand toate nevoile enumerate mai sus ii sunt satisfacute Alexei nu face crize de nervi. Cand nu poate sa imi spuna ce il deranjeaza sau sa imi arate il urmaresc foarte atent si imi dau singura seama ce ii provoaca frustarea.

Mergi la inceput