Piersicutze de iulie-august 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

Am intrat sa va urez si eu UN CRACIUN FERICIT! alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Consi, Julax:multumesc mult de urari!
Vi le intorc si eu voua inzecit!

Pupici la toata lumea!

Si inca odata Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Craciun fericit!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

la piersicutze si mamicile lor!

Am crezut ca am disparut de pe forum. M-am speriat si dupa ce am inceput sa caut ne-am regasit la pagina 3....

Stiu ca suntem tare ocupate sau chiar nu mai avem nik interesant de spus. O sa spuneti ca poate n-am alta treaba, dar zau ca mi-e dor de zilele cand de-abia asteptam saa deschid calc-ul sa vad ce ati mai scris.

Fac apel la vechile forumiste (nu exemplific pentru ca mi-e frica sa nu omit pe cineva) sa ne mai povesteasca ce mai fac dulcile piersicutze.

La noi Mos Craciun a fost bine primit, mai ales ca a venit de vreo 3 ori. A spus si poezie adica ceva de genul "Eu sunt mic....(si a sarit peste cuprins direct la final)...nu mi-e frica". A fost si foarte uimit cand Mosul i-a spus ca daca mai tine degetul in gura la anul nu-i mai aduce cadouri. Inca nu am apucat sa descarc pozele, dar sper sa reusesc pana la sfarsitul saptamanii. Oricum de cate ori il intrebam ce vrea sa-i aduca Mosul raspunsul a fost acelasi: MASINI MARI, MICI SI MUUUULTE. Casa e plina de masini, dar intotdeauna mai trebuie alta.

Cred ca am mai intrebat, dar o voi mai face o data. Si copii vostri sunt foarte mamosi? Al meu se tine de piciorul meu, vine cu mine la toaleta, la dus. Cand sunt acasa parca suntem siamezi. Si e si foarte pupacios, adica mai exact vrea sa fie pupat pe maini, picioare, spate. Asta facem in fiecare seara...ne pupam. Si in final va rog sa-mi dati o reteta impotriva isteriei. Ma termina psihic. Are momente cand nu ne putem intelege nici cum. O tine numai cum vrea el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Dragi mamici,

La trecerea dintre ani doresc sa va urez sa aveti un an mai bun decat cel ce a trecut, multa sanatate si multe bucurii de la piersicutzele noastre dragi!

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Draga Livada,

Un an 2009 mai bun, mai frumos, mai bogat, mai special... sa va incante sufletele alaturi de cei dragi!

De Craciun nu am mai apucat sa intru, scuze, suntem bine, nu ne plictisim , nu suntem mari vorbareti, avem nazdravaniile aferente, insa se poate si mai bine.

Consi si noi suntem in Clubul Mamosilor, dar acum stam mult mai bine decat in trecut. Singur s-a schimbat, nu am reactionat foarte tare la asta, crestem, crestem >
Luca cel putin sta la gradi fara tine, la mine nu cred ca e inca posibil. Ii plac copiii foarte tare, dar nu am avut ocazia sa il las si sa plec.

Nu am uitat ca sunt datoare sa iti arat maimutii mei, scuze... insa mi-a placut atat de tare site-ul tau ca am preluat ideea.

E foarte fain site-ul pentru mamicile care vor sa tina jurnal online. Cand voi avea un pic de timp voi mai completa cu intamplarile lor, ca ne distram si le uitam f repede.

Intra www.totsites.com/tot/alinour" target="_blank">aici, e cu decor de sezon

La multi ani 2009 tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Un an nou cat mai bun!
Consi,si Alex e foarte mamossi de asemenea are nenumarate masini si cand il intreb ce vrea sa-i aduca Mosul sau ce sa-i mai cumparam tot masini vrea.Referitor la crizele de isterie,hmm,nu sunt prea dese,dar cand apar(cred ca de fapt le-as numi maraieli)cobor la nivelul lui,ii spun calm ca nu inteleg ce vrea si sa-mi spuna frumos ce doreste ca sa-l pot intelege.De exemplu la masa nu suporta sa fie murdar si stiga"Mama,felul(servetelul),mama felul".Desi stiu ce vrea ii spun ca nu inteleg ce spune ,sa se linisteasca,imi spune de mai multe ori din ce in ce mai calm ,ca pana cand obtine ce vrea sa-mi spuna"Mama,og motz felul(Mamam,da-mi te rog servetelul)"Deja in ultimul timp mai rar tipa in acest context
Norocuta
Stefania,la multi ani pentru 27,n-am mai avut timp sa intru.Sa fii fericita !Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

consi, si noi suntem mamoase rau; se agata de piciorul meu si asa se tine; cand se isterizeaza "nu, tu(ii zice lui ta'su), mami...);
isterie....cred ca detinem recordul, toate jucariile sunt ale ei (chiar daca merge la altcineva);

La multi ani, piersicutze!!!!!Un an frumos si plin de bucurii!

astept pozele de Craciun....pt album

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE PIERSICUTZE SA TRAITI!!!!

am citit doar ultimul mesaj referitor la copii mamosi si vreau sa va spun ca bianca e nenorocire in prezenta mea
cad nu sunt eu este fff civilizata si cuminte, dar cum apar eu in preajma iese fiara din ea
am fost la munte de craciun si nu am putut respira si eu ca vroia sa ii fac eu totul: mancat , schimbat, culcat, iesit afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

LA MULTI ANI !

Sa aveti parte de un an plin de bucurii

Si Alex face crize dar la fel ca Julax la noi functioneaza faza cu nu tipa ca nu te inteleg si in secunda urmatoare apare un ton mieros si suav care ne zice ce vrea. Acum fiecare copil isi are leacul lui nu insemna ca asta o sa functioneze si la voi, dar la noi cat timp se agita socrul cand il auzea pe Alex nu am avut nici un rezultat. Decand a plecat si vb frumos cu el e alt copil. Bine tot mai face cate doua trei mici tipete pe zi dar se corecteaza repede.

Va pupam pe toi.

Oana 20+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput