Condica salajencelor!!![67]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

[quote]citat din mesajul lui for2nity

Hai ca vin cu scuza:
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/5108/decoratii-de-tort-mai-simple/pagina/2360/

http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/9460/

ia uitati ce am facut ieri si azi. ATV-ul l-am facut ieri, masinutele de pe tort sapt trecuta si tortul azi. Dar am avut ajutor la leganat, ca o venit beneficiara tortului si a prestat la greu leganat bbic plangacios.

Otilia , felicitari pentru minunatiile care ti-au iesit din maini si pentru faptul k mai ai nervi sa prestezi torturi. Dar , totusi , cum saracie ai facut tu ATV-ul ala ??? Nu esti normala .... foarte frumos ai prestat ... Bravos !!! Ti-am mai spus eu k ai putea sa-ti deschizi laborator ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, multu'. Adevarul e ca nu am pic de imaginatie. Deci imi caut modele pe net, pe care apoi le copiez. De cele mai multe ori fac niste copii nereusite . Cand l-am intrebat pe Andrei ce e, a spus "masina de curse" Deci, nu e chiar asa de reusit! Apoi a incercat sa o scalde, ca de fapt e ATv da numa nu's ce... sa nu ma supere saracutul... Da io m-am lamurit. amu sa vad ce a zice beneficiarul, care la cei 15 ani ai lui va fi mai critic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!!

bey, m-am dus la dr sa-mi fac varicele de rusine, da vaz ca nu s-o prins nik de ele ca-s tot pe plantatie si acu dor al dracului .se vede ca ploua.
deci nu vrea nenea dr sa le opereze, cica sa mai rabd ca fara ele o sa fie mai dureros.mi-a dat ceva tratament, da io nu-s capabila sa-l tin.ceva creme si pirule.plus sa beau multe lichide, sa nu port tocuri,sa nu stau in picioare, da nici in simi-o mai zis ceva da nu va zic ce ca mi rusini.

adriana ptr ceea ce ai tu, cica sa bei detralex [ceva capsule]si sa te faci cu stimuven plus [crema sau gel].

olim, deci io-s blonda rau .pe topa, la venie mi-am adus aminte de scula.da cica repetam figura cu clujul cat de curand, ca-mi facu fecioru al mare scandal ca nu l-am dus cu noi si vroia ceva din polus.

elvira, musai punem de un dezmat.spune-i lu colegu ca nu fumam si nu barfim si-i luam ceva di la unguri.

oti, muica fomeie serioasa esti tu? abia ai nascut si deja prestezi dulcegarii? ia sezi mumos cu noi pe net, lasa bucatareala.

mihaelaaaaaaaaaaaaaaaaa.cum a fost azi la scoala? ai trecut cu bine?

mno, trasai si-un shopping.am luat ceva jucarii ptr matei, ceva toale la Tudor si papica.am intrat la D la incaltaminte, ca in vitrina aveau neste cizme faine foc .m-am invartit ca un leu in cusca si nu le-am gasit.apoi am zis sa arunc un ochi la copii.si ce credeti ? acolo era ce imi placea mie.mai da-s bestiale.cica tanti de acolo, multe femei isi doresc modelul asta dar nu avem nr decat pana la 34.ioi ca am iesit cu lacrimi in ochi.eram in stare sa le iau asa mici , doar sa le privesc acasa.stati ca o sa caut modelul pe net poate=l gasesc.fericite sunteti voi, mamicile de fetite ca sunt lucruri splendide ptr printesele voastre.

is in zona

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetele expertele,

imi spuneti si mie cum se shimba capitolul ?
k am un subiect la umanitare ,am pus ceva noutati, si cred ca va fi necesara miscarea sus mentionata

saru'mana

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

imi spuneti si mie cum se shimba capitolul ?

dai clic pe subiectiul respectiv.
jos pe pag apare:
Pagina precedenta | Pagina urmatoare
Subiect nou Raspunde la subiect
Versiune pentru imprimanta

dai clic pe subiect nou.apoi treci titlul noului subiect si cu copy/paste copiezi din cap anterior prima postare si/sau ce doresti tu.

Mergi la inceput

fetelor am luat din cluj cus-cus din germeni de grau.abia astept sa-l prestez maine.io in zalau am gasit doar cus cus din faina si apa, compozitia de paste fainoase.acu visez la ziua de maine.
oti am luat paste proaspete con la chiutara[adriana culinareasa a facut cu scula aia bengoasa].le prestez tot maine.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!DIANAprintesa de mihaela.
iti doresc tot binele din lume.

iti pun o dedicatie speciala.in ro aceasta cantareata a facut ravagii printre copilasii de varsta ta.

Mergi la inceput

DIANA !!!

Sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta !!!

Mihaela , sa dea DD sa va bucurati de printesa voastra si sa va umple sufletele numai de lucruri frumoase !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

coleg de Camelia !!!

Sa traiti fericiti 1000 de ani !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Va poftesc la cafelutza !!

Eu is nacajita . Paula de 2 zile are o tuse tare uscata si o tot sacaie noaptea . Ce as putea sa-i dau oare sa scape cat mai rpd de ea ??? I-am dat sirop Bronchicum elixir S. Ma gandesc sa o pun pana luni pe aerosol, dar oare nebulele de flixotide ar fi ok, am uitat ca nu am avut cam de mult probleme din astea ? Tre sa merg sa caut pe net.

Va doresc o sambata minunata !!!

P.S.1 Bia , voi cauta pe net despre acel tratament pentru mine sa vad in ce consta ! Mersi !!!

P.S.2 Elvira , care-i treaba ??? Sper ca pozitiva !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput