Condica salajencelor!!![67]
Raspunsuri - Pagina 5
Bimilit spune:
neata!!!
multam de cafei!
LA MULTI ANI !!!
bb ALEX.
oti deja ai baietel mare.aveti o luna.doamne cum trece timpu.imediat ne chemi la nunta
.
mihaela, sunt cu gandul alaturi de voi.doamne ce te invidiez.cand o sa o strangi pe mama
ta in brate baga 2 pupici
si ptr mine .
of , ca a veni si vremea mea candva.
va pupez si salutez.fug sa ma pregatesc ca azi am zi de cluj.merg la dr cu varicea si apoi oi trage si nitel shopping
.
o zi buna va doresc.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit LA MULTI ANI !!! bb ALEX.oti deja ai baietel mare.aveti o luna.doamne cum trece timpu.imediat ne chemi la nunta . |
si mai viu.
olim spune:
salutare
nici noi nu prea am dormit, am dat pa antibiotic, acuma se odihneste si pare sa ii fie mai bine, dar mucii astia il enerveaza rau
insa nu vrea sa pape lapte deloc, am incercat la 5 apoi la 9 si nimic, numa borcan cu fructe si cereale, cred ca ii frica sa nu vomite de la lapte.Amu sa vedem cum e si azi, chef nu prea are de nimic
blondi drum bun la cluj sa o suni pe delia inainte ca e la anatomie invata pt colocviu![]()
la multe lunite bebe alex
oti alex mai are o saptmana pana la un an![]()
pup gasca ma duc sa pun oala sa fac ceva amncare pana se trezeste
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
for2nity spune:
Buna seara fetelor, slaba miscare azi pe forum, zau asa, la ce vreme urata e ma asteptam la mai multa activitate dar se pare ca ati avut pesemne alte activitati specifice zilelor ploioase.
Ocupate tare?
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat.
Mihaela, multe impliniri alaturi de Ovi al tau, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii pana la adanci batranete.
Oti, se pare ca te cam fofilezi, in loc sa fi dat de baut acum ca ai fecior asa mare te faci ca ploua, a? ![]()
Adriana, Bia, tare imi surade o iesire, si la propriu si la figurat, nici nu indraznesc sa sper, sa vedem ce parere are colegul ca de felul lui e cam gica contra cand e vorba sa plec undeva.Si-mi vine cu atatea argumente ca mereu reuseste sa ma tina pe loc.
Va tin la curent.
In alta ordine de idei, invit mamici doritoare sa admire una bucata panou cu copilasi care de care mai frumosi.
Adriana, am tinut cont de sfaturile tale si le-am luat jos, le-am facut chenar cu animalute
) Si Paula si Andreea au iesit superb, nici n-aveau cum sa iasa altfel cu asa mamica frumoasa.
inca odata.
Va doresc la toate o seara linistita, ne auzim maine.
dianaiulie2009 spune:
| citat din mesajul lui for2nity Buna seara fetelor, slaba miscare azi pe forum, zau asa, la ce vreme urata e ma asteptam la mai multa activitate dar se pare ca ati avut pesemne alte activitati specifice zilelor ploioase. |
Eu , probabil la noapte voi presta ceva
, peste zi am fost busy la munca ... | Citat: |
| Oti, se pare ca te cam fofilezi, in loc sa fi dat de baut acum ca ai fecior asa mare te faci ca ploua, a? |
Chiar asa ,Oti , nu dai si tu ceva de
??? Sa-ti traiasca fecioarii , sa creasca mari si sa fie sanatosi !!!
| Adriana, Bia, tare imi surade o iesire, si la propriu si la figurat, nici nu indraznesc sa sper, sa vedem ce parere are colegul ca de felul lui e cam gica contra cand e vorba sa plec undeva.Si-mi vine cu atatea argumente ca mereu reuseste sa ma tina pe loc. |
Dupa cum spuneam , trebuie pusi ai nostri colegi in fata faptului implinit ... no coment ... Tzinem pumnii si asteptam vesti bune !!!
| In alta ordine de idei, invit mamici doritoare sa admire una bucata panou cu copilasi care de care mai frumosi. Adriana, am tinut cont de sfaturile tale si le-am luat jos, le-am facut chenar cu animalute ) Si Paula si Andreea au iesit superb, nici n-aveau cum sa iasa altfel cu asa mamica frumoasa. inca odata. |
pentru laude , dar nici tu si Cristina nu sunteti mai prejos . Ma bucur ca a iesit bine panoul cu pozele copilashilor . Chiar is curioasa , marti dupa stoma iar te vom vizita !Mihaela , acum cred ca esti
, ca te-ai revazut cu sora si mama ta . Poate ati intins si o
, ati
, poate apare si Ovi si pune-ti de o
!Va doresc distractie placuta !!!
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Bia , ce ai rezolvat la Cluj ? Ai gasit pe ce strica banii
???
Treceti mai fetelor la raportul de seara !!!
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui for2nity Oti, se pare ca te cam fofilezi, in loc sa fi dat de baut acum ca ai fecior asa mare te faci ca ploua, a? io zic asa: e ori asa, ori altfel. |
Miha e scutita, Mihaaaaaaaa, distractie faina cu ai tai.
Giulia, nici un semn?
toata gasca!

la toata lumea!