Condica salajencelor!!![67]
Raspunsuri - Pagina 4
silvana_salajan spune:

Ce as mai veni cu voi....
Da lasa ca imi povestiti voi cum a fost.
Da translator aveti?
Si musai un calculator de buzunar sa comparati preturile. Tre sa le transformati in lei, ce mai, complicat tare
Olimpia, multa sanatate micutului, pupe-l mama pe el scumpic. Of, ca si eu eram dusa rau cand era Andrei bolnav, nu ma puteam concentra la nimic. De cate ori nu m-am dus la magazin, am umplut cosul si cand sa paltesc... portmoneu ioc. Il uitasem acasa. Noroc ca suntem in Simleu
Ca duceam banii a doua zi
Oricum ma faceam de kko, numai ca fetele de la magazin ma intelegeau. Giulia, mult noroc in calatorie, sa aveti drum bun si sa ispraviti cu bine totul.Deci, o zis pruncu al mare ca supa e la fel de buna, poate chiar mai buna ca a lui tati
Amu abia astept sa imi vina berbantul acasa, sa il servesc cu o portie de supa clara si limpede, sa vad ce mutre o sa faca.
Ca el crede ca numai el o stie face asa limpede. Ei, da vremurile lui au apus
de cand cu oala. Noa, va tzuc pe toate, sper sa mai viu azi, amu ma duc sa aprind focul. si am un somn in mine..........
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
![]() ![]() deci nu-s defecta, ca tare bine seaman cu tine .atentie mare la viraje si gropi ! |
Auzi, noroc ca in Simleu nu avem taxi!

Bimilit spune:
neata!!!
acum m-am trezit eu
si eram ferm convinsa ca=i dimineata
.
adriana, deci te legi de-o shoppingareala
?hai care mai doreste? care mai pofteste? ziceti repede ca sa vad comand alta masina sau merem cu ce am?am si limuzine si combi.pe culori si preferinte de marci, da daca suntem 4 musai sa-mi iau un transporter
.da nu-i bai.spuneti repede ca sa pot trimite dupa ea in jermanica si miercuri e acasa.
oti , da la ce ne trebuie translator? sa ne spuna ca am pus prea multe in cos
? si of course ca merem fara barbati si copti si doamne ce dazmat vom traje
.
fug sa pregatesc papica ca mintenas se trezeste termita
.
mihaela, io-s cu gandu la tine.cum fu azi? hai ca maine va chefuiti
.doamne ce te invidiez.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Salutare !
Bia, deci ramane cum am stabilit , sambata viitoare merem la shoping la Debrecen. Tre sa ne facem rost de forinti k nu stiu daca putem plati cu cardul in toate magazinele . Da mai pove pana atunci !
Mihhaaaeeelllllaaaaaaaaaaaaa , treci la raport .... cum a trecut ziua de azi ??? Mai ai o noapte si gata !!!
Fug sa termin cina si revin !
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Fetelor va multumesc mult pentru urarile adresate lui Ovi. 

O sa-i arat si lui cand vine acasa. ![]()
Bia, prima melodie nu mai merge, adica nu mai e pe youtube, nu pot sa o vad. A doua am auzit-o, frumoase versuri. Multzam fain
.
Am avut si azi o zi frumoasa, am fost la laboratorul de apa, dar pe partea de microbiologie, m-am uitat la microscop la culturi de bacterii din apa potabila si apa inainte de a fi filtrata si tratata din diferite locuri de pe insula. A fost interesant. Mai putina agitatie decat la laboratorul de analize de sange.
Cam atat, maine mai am un hop, am lucrare dimineata la scoala, de facut o recenzie (e prima pe care o sa o scriu si am emotii!!!) la ultima carte pe care am avut-o de citit la scoala, o carte de Astrid Lindgren. A fost tradusa si in romana, e o carte pentru copii mai mari, asa peste 10 ani. E www.buybooks.ro/fratii-inima-leu.html" target="_blank">asta, daca aveti sansa sa o cumparati merita si pentru voi, pe mine m-a impresionat. Literatura suedeza e ceva aparte. Cel putin din cele cateva carti pe care le-am citit. Eu n-o am in romana si tare rau imi pare, ar fi fost mai usor sa o citesc asa
, dar am citit-o in suedeza, mai incetutz dar am terminat-o. E si film facut dupa carte, un film suedez, insa asta nu stiu daca a fost titrat in romana. Noi am vazut un fragment la scoala, evident in suedeza
.
Si apoi...ma duc la prietena mea, o asteptam pe Diana sa vina si ea de la scoala si apoi mergem dupa Silvia. Si in port, sa-mi astept familionul zalauan. Ca Ovi ajunge numai pe la 7 seara, cu avionul.
Va pup acum, ma duc sa mai trebaluiesc, mai vin mai tarziu, dupa ce culc fetele...
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
adriana, bia, spor la cumparaturi in debrecen. In debrecen puteti plati cu card, mai degaba decat in Ro, iar daca nu, puteti scoate forinti de pe card de la bancomat. Asta in caz ca nu va ajung forintii schimbati
.
Da adriana, mai am o noapte...Silvia saraca de luni il asteapta pe Ovi sa vina acasa. La fiecare avion pe care il vede, striga bucuroasa: Mama, cu asta vine Ovi? Poate pe cand ajungem acasa, e si el!
Dar inainte de asta, o sa ma vad cu cristina si cu mama...maine o sa fie o zi din aia plina de emotii! 
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Ioi tu Miha , k si yo am emotii pentru revederea voastra ... sa dea DD sa ajunga cu totii bine la voi si sa va puteti bucura impreuna de fericirea care va maine seara la voi in casutza .
Da ceva indicii unde putem shopingarii in Debrecen .
Bafta pentru maine la scoala !!!
Otilia , nu fii invidioasa muica , data viitoare te luam cu noi .
Va spun noapte buna !!!
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
mihaela, bafta pe maine.hai ca o sa fie foarte bine la scoala.revedere placuta cu zalauancele noastre
.cred ca fetele-s nerabdatoare.ce bunatati pregatesti?
am vazur ca au scos melodia
.da am pus alta dedicatie.
adriana, om schimba forinti in tara , da mai multi
,iar daca ne raman om avea pretext de inca un drum
.
olim, cum sunteti?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:

Eu cu praslea in brate iar. Suntem la program.
Miha, revedere placuta pe maine. Ce frumos va fi! 

Fetili, shoping placut!
Am motive sa va spun toata saptamana asta.
Noa, va
pana maine.
mihaela_s spune:
adriana, in Debrecen nu prea am fost. Doar la Cora. Dar e o strada in centru unde sunt magazine multe, puteti incerca si acolo. Si cred ca mai e si ceva moll, dar nu mai stiu pe unde. Noi mergeam mai des in Nyregyhaza. Si mai mult la stranduri
decat la cumparaturi.
Bia, am pus oala in functiune, papica ii gata.
Oti, scumpul mic...va doresc sa domiti bine dupa ce se linisteste...Andrei poate dormi de el?
olim, cum mai e Alex?
Ma duc sa ma culc, va pup! 
vorbe de copil...
Hobby