Condica salajencelor!!![67]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti, am vazut si eu ca s-or cam ieftinit tavile cu margini detasabile.ca si eu stiu ca erau mai scumpe.
soro, da ma faci mincinoasa pi fata? poti sa zici ca nu esti cum erai inainte de nastere la kg?io ti-am zis si ieri ca o sa mai slabesti inca mult si ghine.
da micutul print ce face? tuluai fain ii.

olimmmmmmmmmmmmmmm,la raport.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Nu te fac fato mincinoasa, am zis ca exagerezi. asa putin Is tare dezamagita de popcornul caramel. Ii naspa rau di tat. Sa nu va luati ca nu isi merita banii. Si miroase ca si kk lui Alex. Serios. Si caramelul ala e un praf zici ca mananci pocorn cu pamant si cu zaharina. Si mi-am luat 6 pachete, ca cica sa avem! Faina faza ce patutul. M-ai intrebat ce face praslea. Urla in patut si tace in brate Stii cum stau amu, nu? Scriu numa cu o mana. Astept sa vina Andrei de la scoala sa il servesc cu mirobolanta (vorba Cristinei) supa de taietei. A iesit buna rau.Apoi om iesi un pic la plimbare ca e soare afara, desi e vant, da amu am carut bengos .Olimpia, zi ceva!

Mergi la inceput

mai , io cred ca si de ploua , azi clar iesei la aer.
si tudor si-a luat pop corn cu caramel da a zis ca e stricat.ai mei prefera doar cu sare.

Mergi la inceput

dedicatie speciala ptr sarbatorit

desi nu-mi place interpretul, vorbele-mi zgandarira un neuron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La mult ani! OviSa fiti cu totii fericiti, pe insula fericirii, sau oiunde v-ati afla.Biaaaa, ti clar ca ieseam ca doar avem husa de ploaie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Biaaaa, ti clar ca ieseam ca doar avem husa de ploaie

deci nu-s defecta, ca tare bine seaman cu tine.

auzi, da permis ai? sa ai grija sa nu-ti pierzi rotile, ca io-s patita.atentie mare la viraje si gropi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI OVI!
Noi nu prea am dormit azi noapte, alex s-a tot trezit plangand, la 4 jumate i-am dat 50 ml de lapte ca mai mult nu o vrut, s-o trezit la 8 si nu o vrut lapte si la 10 opapat un borcan de fructe cu cereale.
La noi e vreme urata, ploua si bate tare vantu.Am facut o mancare de pui in oala
mai viu ca amu s-o trezit

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

OVI !!!

Mihaela , va doresc sa fiti fericiti , sa va bucurati de printese si sa nu mai trebuiasca sa stati despartiti unii de alti nici macar o clipa !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

La multi ani si de la mine Ovi!
Sa fiti fericiti si sa imbatraniti frumos!

Ce facti bey, cum o puneti de intalneala ca io nu sunt aici in week-endu ala prelungit. Tre sa plecam, e musai, la Bucuresti sa incheiem lucrarile , sa montam alarma la casa si sa vedem ce-a iesit. E prima noastra pauza lunga...a trecut ceva de cand n-am mai fost.

Ma duc sa gatesc si voi face asa niste ardei umpluti si un drob din carne de vitel la cuptor. M-au zapacit astia micii ai mei ca nu stiu ce sa le mai gatesc, am probeleme mari.

Olim sanatate micutului Alex!!!

Oti, eu m-am fript cu popkornu cu sare, avea la sare de am facut basici pa limba...produsele mamii lor, ca-si bat joc de noi. O fi ea numa 13 mii punga, da in vest pui pariu ca e mai ieftin si muuult mai bun.Da' , traim in romania...cui ii pasa?!
so, va tzuc apasat pi toate si mai viu io

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bia , dormi ?????????

Te-am sunat sa-ti spun ca mie imi surade ideea , din partea mea plecam linistite doar noi gagicile la shopingareala . Duc fetele la soacra , colegu e la inventar de dimi pana seara , asa ca .... sunt free ....
Cine se mai inscrie pe lista ???

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput