Condica salajencelor!!![67]
Raspunsuri - Pagina 7
Bimilit spune:
neata!!
LA MULTI ANI!!!
coleg de cami.
mulatm de cafei.
fetili .cica vine zapada la noi
.
adriana ptr tuse : ceai de scai vanat si ceai de ceapa.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit adriana ptr tuse : ceai de scai vanat si ceai de ceapa. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bine-ar fi daca ar si bea ceaiuri ...
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
'neata!

Diana! Sa cresti mare, fericita alaturi de cei dragi! 

Zolti! Sa fiti fericiti si sanatosi amandoi! Si in curand trei...Ioi tu fetelor ca fac cu capul. Asta micu nu a dormit azi noapte deloc, numai cand l-am pus langa mine in pat! Amu ma tem ca nu mai scap de el pana mere in armata! Sa vedeti ce urla cand e in patut! Cum il iau de acolo, nu il mai doare nika.
Dis de dimineata cand m-am trezit si m-am uitat afara, am vazut pe dealul din fata numit Sosdom (Adriana stie) zapada! O fi fost lapovita afara si acolo pe iarba nu s-o topit? Andrei cica da aici la noi cand o sa ninga???
Io deja m-am saturat de ea.Noa, fug ca urla urlatorul.
mihaela_s spune:
Multumim de urari, Diana va multumeste in mod special. 
Cu Hanna Montana a primit de la Cristina o gramada de lucruri, a fost comanda speciala, Bia dedicatia ta a picat le fix! 
Va pup, am treaba multa azi, dar n-am rezistat sa nu va citesc la cafelutza. 
sot de Cami! Sa traiti fericiti muuuulti ani! 
Un we fain sa aveti! 
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Am uitat sa va spun ca la noi a nins azi noapte, e prima zi de iarna...inca n-am vazut asa zapada aici. Am sa fac cateva poze sa vedeti si voi. Acum e soare si zapada straluceste tare frumos. E alb totul!
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Tot am mai uitat ceva...
Alex !!!! sa dormi bine si sa nu o superi [e mami. 
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha, merci! 
Sa aveti vreme faina si sa va simtiti bine!Heeeeeeeiii salajence! Pe unde umblati azi?
Bimilit spune:
bey, la cafei adunareaaaaaaaaaaaa.
oti, cica vine iarna in toata tara.am auzit ca-n maramu e prapad.
io iubesc zapada , da pe dealuri si campi doar.pe sosele si trotuare o urasc
.
mihaela, azi va chefuiti? pup apasat sarbatorita
, da si pe surioara ei
.
adriana, cum e paula?daca nu vrea ceai incearca cu PROSPAN.
is in zona...
Bimilit spune:
fetelor cica 27 de judete,inclusiv salaju ,au primit avertizari ptr ninsori si viscol
.
da ..........pe unde umblati?
hai sa va zic ce am patit ieri in Polus.cand defilam printre magazine, ne opreste un tip cu niste felicitari la mana.cica sunt de la firma X si strang bani ptr copilasii nevoiasi.io de buna credinta zic cat costa felicitarea?ca doar am mai luat asa ceva.tipu cica:pai fiecare da cat vrea.OK.ii dau o suma si plec.da ,mergand eu asa ma loveste "inspiratia"
:cum dovedete tipu cat a cansat pe zi din moment ce el nu taie chitanta?intorc felicitarea si vadca scria asa: costa doar 2 lei sa ajuti un suflet nevinovat.mai mi-e o ciuda, nu ptr bani ci ptr ecscrocii care profita de bunatatea oamenilor.normal era ca tipul sa-mi dea mai multe felicitari, adica echivalentul banilor dati de mine.mno, asta e.
dianaiulie2009 spune:
Si yo prin zona ... fara prea mare kef de nimik ... doar leneveala ...
" Carpe diem ! "