Condica salajencelor!!![67]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

toate fetele.Alex e racit, fara nici un dubiu. Azi noapte l-am aspirat din ora in ora sa poata respira. Eu am facut toata noaptea gargara cu apa cu sare si nu ma mai ustura gatul. Si ma enerveaza ca dr. lui e de dupaamiaza azi. Vad io cum o sun sa vina ea la noi. Are si febra, aseara a avut in fund 37,9 La o ora avea in gurita (Bia, multam de suseta termometru) 37 cu 3. Sunt comparabile cele 2 masuratori? Nu stii? La doua ore scazuse in gurita pana la 36 cu 6. Amu dimineata a avut 38 cu 1. I-am pus iar supozitor cu paracetamol. of, Doamne sa treaca odata. Ma simt asa de vinovata. poate daca nu il scoteam afara zilnic nu se imbolnavea? Amu chiar alaltaieri nu l-am scos. Si totusi... Atatea intrebari: o fi luat de la noi? S-o fi racit afara? Va mai vin eu. Of, atata as mai avea de scris da nu imi sta capul. Fug la pui. Si Andrei e la fel de "beton" de racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti,vezi ca viu sa te bat.nu te mai invinovati draga.auzi era o vorba din batrani , cam adevarata zic eu , cica "unde nu intra aerul pe geam, intra doctorul pe usa".deci trebuie scos copilul la aer zilnic, acu daca-i urat afara, ploua si bate vant se sta in casa, da imbracat bine si cu geamu deschis , ca sa se aeriseasca omuletu.copilasii trebuie feriti de vant/curent si umezeala, in rest la aer cu ei.
cauzele racelii pot fi multe.poate o intrat in contact cu cineva beteag.si stai tu linistita ca nu e de la iesirea afara de marti, ca doar incubatioa e de 3-4 zile minim.
auzi , nu da rau, da nu e indicata aspirarea din ora in ora, ci cam de 2-3 ori pe zi, ca cica prin aspirare deasa se provoaca productia de mucozitati.
hai fruntea sus , ca trece.nu dispera ca-i transmiti lui alex.te tzuc apasat.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, am o rugaminte
Am aici
http://www.flickr.com/photos/23985892@N08/
lucrari pictate de RALUCA, cea mai mica dintre surorile cu probleme medicale care asteapta operatia...am facut un bazar la UMANITARE, la subiectul lor.
Daca aveti timp sa va uitati poate va plac, sau vreti sa faceti cadouri de Craciun Sau macar sa faceti nitica galerie
Ca nu mai stiu ce sa fac pentru ele, si am cam ajuns la limita...Cred ca dupa Craciun renunt la campania asta care ma solicita prea mult :(

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

salutare fetelor,
Oti, sanatate micutului Alex si imi pare rau ca a racit, off de la virusii astia
elvira join my group si eu incerc sa ma las de toigari, azi e a 10 zi fara tigara, doar cu nicorette guma. da doamne s-o tin tot asa!
nu mai fac atata galagie ca anu trecut ca mi-a purtat ghinion si m-am luat iarasi, sper ca anu asta sa ma tina!

adi, misto bancurile...mai baga

olim, un sfat prietenesc...baga banii la ciorap ca vin vremuri nashpa si se pare ca nu scapam cu una cu doua. la noi inca n-a ajuns valu si cand o ajunge, nici nu vreau sa-mi imaginez!
nu stiu cum percepeti voi, dar eu sunt foarte speriata caci avem credite si rate mari.sfatul americanilor e sa cumparam strictul necesar, chiar si acum in pragul Craciunului.
poate ne zici Miha la voi cum e perceputa criza.
va rog sa nu va suparati pe mine pentru aceste sfaturi, pina la urma fiecare face cum doreste, insa luand in considerare crizele mondiale anterioare e destul de nashpa situatia, cu atat mai mult la noi in Romania unde nu doare in cot pe nimeni , iar protectia sociala e o.

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

giulia, mare dreptate ai.deci nu-s defectaca si io-s speriata nitel, ca efectiv nu stiu cum se mananca criza asta? colegu ziceca is o prapastioasa si vad totul in negru. iar romanii parac-s anesteziati.nu constientizeaza ce ne asteapta.multi zic asa : ce criza? unde-i criza ca ne merge fuarte bine.pai frate e ok inca ca doar suntem in plina campanie electorala, plus ca urmeaza alegerile, da dupa vine "valea plangerii".ioi, oare chiar nu-s defecta?
succes in lupta cu tutunul.io inca nu am ganduri de astea, desi ar trebui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

haoleo, scrisai shio doo vorbe shi dadui iama prin voi.
ia hai la un raport toata lumea.
oti da o veste d'ala micu:)
doamne ajuta sa fie bine

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ELVIRA MULTA SANATE SA AI, AI GRIJA DE CORAZON CA NU ED E JOACA
miha intr-adevar ce repede trece vremea, drum bun si bafta la scoala
giulia ai dreptate cu criza, eu cumpar lui alex jucarii de pe ebay multe si la mai putin de jumate pretu uneori, si is noi toate.Aici se simte putin criza deocamdata in sat deoarece e zona agricola, si se lucreaza normal, cel putin pana acuma, si ce ma bucur ca are colegu salar fix, si asta e foarte bine pt transport.
oti temperatura in fundic se ia temp termmetru mai putin 0.5, iar la copii temperatura depana la 38.5 in fundic nu e mare ,mie asa imi zice pediatra.Nu te mai invinovatii de raceala lui Alex, ca a luat-o de la tine nu ca l-ai scos afara,a sa am patit anu trecut io cu Alex aveam 40 de febra si in 3 zile a fcut si el 39.5 de am fost in spital o zi sub supraveghere, si avea saracu numa o luna, da nu o fost nimic, i-o dat antibiotic si antitermice.Sanatate multa va doresc
am facut supa de rosii in oala si a iesit alex o adora papa o farfurie intreaga.
ma duc sa papam si mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sa va pun ceva fain, sper sa va placa
[http://es.youtube.com/user/almmeria]
nu stiu sa il pun altfel, bia help me

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

olim, ce scumpic e ALEX.nu se poate pune cu imagine direct , cred ca de ce e "es" inainte.

Mergi la inceput