Condica salajencelor!!![67]
Raspunsuri - Pagina 18
dianaiulie2009 spune:
Un batrīn merge la un vrajitor sa-l īntrebe daca poate sa-l scape de un blestem care-l urmareste de 40 de ani.
Vrajitorul īi spune: "Poate, dar trebuie sa-mi spui exact cuvintele care au fost rostite asupra ta."
Batrīnul spuse fara ezitare: "Acum va declar sot si sotie!"
De ce īnmoaie ardelenii pīinea īn zeama? Ca sa nu caste gura de doua ori.
La sedinta Consiliului Local Cluj, un consilier propune:
- Eu zic sa mai facem o statuie īn orasul nostru.
Imediat vin ideile:
- Sa fie o statuie cu taranul romān!
- Sa fie taranul īmbracat īn costum national!
- Īn mīna dreapta sa aiba o furca, sa se lupte cu ungurii!
- Īn mīna stīnga sa aiba un streang, sa stie ungurii ce-i asteapta!
- Si īn streang sa atīrne un ungur, sa fie mesajul clar!
Dupa o clipa de tacere, vorbeste Funar:
- Bine, dar sa schimbam ungurul īn fiecare zi.
- Unii pescuiesc fiindca le place acest sport, altii din
plictiseala, eu din cauza nervilor. Si dv.?
- Eu vreau sa prind peste.
Care-i diferenta dintre femeile cu varsta de 8, 18, 28, 38, 48 si 58 de ani.
8 - O duci in pat si apoi ii spui o poveste.
18 - Ii spui o poveste si apoi o duci in pat.
28 - Nu-i nevoie sa-i spui o poveste ca sa o duci in pat.
38 - Ea iti spune o poveste si te duce in pat.
48 - Tu ii spui o poveste ca sa eviti sa te duci in pat.
58 - Stai in pat toata ziua ca sa nu-i asculti povestea.
- Bula, cite porunci exista? - intreba profesorul.
- Zece, domnule profesor.
- Si ce se intimpla, daca nu respecti una dintre ele?
- Ramin noua...
O blonda asteapta autobuzul in ploaie. Un domn amabil opreste masina si o intreaba:
- Domnisoara pot sa va conduc acasa?
- Desigur, unde locuiti?
Doi prieteni discut#259;:
- Voi unde va petreceti vacanta?
- Fiul meu īn Elvetia, fiica mea īn India, nevasta-mea la Paris.
- Si tu?
- Eu cred ca la pīrnaie...
- Trezeste-te, draga, cred ca īn spatele casei e un hot, īncearca sa forteze geamul de la bucatarie.
- Lasa-l īn pace, poate reuseste sa-l deschida, eu m-am chinuit de vreo cīteva ori si nu am izbutit.
- Care este asemanarea dintre un Windows si un submarin?
- Cum deschizi o fereastra, cum ai o problema!
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Un ardelean si un oltean sunt implicati intr-un accident. Amandoi aveau viteza foarte mare. Masinile au fost facut praf, bucati din ele proiectate pe cateva sute de metri iar cei doi ies teferi, fara nicio zgarietura.
Se uita unul la altul, dupa care ardeleanu zice :
-Uite-te la masinile noastre, io cred ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim si sa deschidem o afacere impreuna.
-Daaaa... si io cred ca soarta a fost de vina.
La care ardeleanu zice :
-Hai ca aveam o sticla de vin in portbagaj, sa o caut si sa sarbatorim.
Gaseste sticla si ii da, prima data olteanului sa bea ca asa e frumos.
Bea olteanu aproape o juma din sticla, si apoi i-o da ardeleanului, la care ardeleanu zice :
-No... eu nu beu... eu astept Politia !!!
I: Care este asemanarea dintre o fata si o broasca?
R: Ambelor le este frica de barza.
Cand ii zambeste un roman unui ungur ? - ...cand il vede prin luneta.
I: Care-i diferenta intre chilotii bunicii si chilotii unei adolescente?
R: La chilotii bunicii trebuia sa desfaci snurul sa vezi fundul, iar la adolescenta trebuie sa desfaci fundul sa vezi snurul.
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Adriana,
ai reusit sa ma binedispui.Va
Bia, ma tot framanta un gand de cateva zile, da nu am avut timp sa il scriu. nu stiu unde am citit, ca cel putin pentru copii mici, spanacul congelat tre lasat sa se dezghete treptat, altfel cica ar fi nociv. Amu nu stiu unde am citit si cand ar trebui sa verificam asta. Mi-am adus aminte, atunci cand ai zis tu ca cel congelat are mai multe vitamine ca cel proaspat si m-am tot minunat.Va
si numai bine!Precis uit iar ceva, daca ma mai lasa praslea mai vin. E plin de muci, il aspir intr-o veselie. amu tat stau si ma gandesc unde o racit.
Sau o luat de la noi??? 

Am crezut ca daca suge nu se lipeste nika de el.
Amu saracu Andrei sufera cel mai mult ca nu il las sa se apropie de el prea mult. 
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Adriana, ai reusit sa ma binedispui. |
Ma bucur ca te-ai mai relaxat si tu un pik .
Va ![]() |
Si noi va

| Bia, ma tot framanta un gand de cateva zile, da nu am avut timp sa il scriu. nu stiu unde am citit, ca cel putin pentru copii mici, spanacul congelat tre lasat sa se dezghete treptat, altfel cica ar fi nociv. Amu nu stiu unde am citit si cand ar trebui sa verificam asta. Mi-am adus aminte, atunci cand ai zis tu ca cel congelat are mai multe vitamine ca cel proaspat si m-am tot minunat. Va si numai bine!![]() |
Si eu folosesc spanac congelat . Nu am stiut ca are vitamine mai multe decat cel proaspat si nici ca ar trebui sa-l las sa se dezghete singur
Am fugit la
!Noapte buna !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Bia, ma tot framanta un gand de cateva zile, da nu am avut timp sa il scriu. nu stiu unde am citit, ca cel putin pentru copii mici, spanacul congelat tre lasat sa se dezghete treptat, altfel cica ar fi nociv. Amu nu stiu unde am citit si cand ar trebui sa verificam asta. Mi-am adus aminte, atunci cand ai zis tu ca cel congelat are mai multe vitamine ca cel proaspat si m-am tot minunat. |
oti si eu pe net am cetit.auzi da pe punga scrie asa :A NU SE DECONGELA.se pune direct,inghetat in vasul de gatit.io ma stiu cat is de aiurita si nu as avea curajul sa las punga de spanac in frigider, de azi pe maine , ca sigur uit sa o gatesc
.sanatate lui ALEX.auzi soro, nu-i uscat aerul in camera la bb? pune un vas cu apa pe calorifer.of , ca ma oftic
.auzi vlad lucreaza maine? ca am umidificatoare de calorifer si-ti fac cadou de mos unu.e nou nout,sigilat in cutie.te sun maine sa vad de-l pot calca la job.adriana si pe tine te calc maine
.olim, esti totala cu negociatul la shopping.da mi-ai adus aminte de perdele.mihaela vrem perdelele-n fereastra,vrem perdelele-n fereastra
.bafta maine la laborator.spor la invatat.tzuc apasat tat clanu de salajeni
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
detalii despre spanac![]()
aici
dupa unele studii cica spanacul congelat e pus in pungi imediat dupa recoltare si asa se pastreaza tot in punga.cel din piata, nu prea e proaspat,iar vanzatorii il revigoreaza cu apa multa
.daca ai tu gradina si-l gatesti imediat dupa recoltare e ok.ma doare capu de mor
,sper ca ai inteles ce-am vrut sa spui.daca nu revin maine cu detalii
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mihaela_s spune:
Cum va spuneam, va citesc...dar nu am timp sa va raspund pe indelete...ei, las' ca or reveni ele vremurile bune...
.
Perdele am, a luat Ovi din IKEA. N-am avut timp sa umblam dupa suporturile alea pe care se pun...cum le zice? galerii parca...
(hehehe, le trag la masea, nu? asta e pentru urmaritoarea/torul din umbra
). Asa ca sunt inca in pungi.
Olim, mersi de ganduri, Bia mersi de aprecieri si de urari...esti tu dragutza, dar timpul trece si pentru mine, e drept ca mult mai relaxat si mai frumos de un timp incoace
.
adriana, super bancuri, am ras una buna! 
oti, sanatate la toti! Pai pui mic se poate raci ei el, nu e protejat 100%...insa tot e mai protejat cu laptic de la tine, asta e clar. I-ai mai dat lapte praf? 
Maine dimineata devreme pleaca mama si Cristina
, acum fac bagajele...
.
si somn usor! 
vorbe de copil...
Hobby
for2nity spune:
Buna dimineata fetele. Poftiti la cafeluta.
Fara tigari, pls, tre sa ma las. ![]()
In alta ordine de idei, ieri am fost in Bucuresti, (Adriana, musai sa vii sa vezi ce-am adus). Inainte de asta am citit, dar nu am prea scris pentru ca am fost cam deprimata, asta dupa ce am ajuns de urgenta la spital doctora mea suspectand un infarct la corasonul meu.S-a dovedit (pana la proba contrarie
) ca e perfect normal corasonul si mi-a pus dr o stampila cu nevralgie intercostala pe frunte. Inca n-am avut timp sa ma dumiresc cu ce se mananca asta, cert e ca e dureroasa, deocamdata insa, (dupa drumul de Bucuresti) ma simt ca noua. ![]()
Acum ma tirez la treaba, ca din asta am destula ![]()
pe toate.
Bimilit spune:
neata!!!
multam de cafei!
aoleu,elvira ce m-am speriat
.mai, da ai antecedente in familie? are cineva probleme cu inimioara?of, mai ,mai
.oare nu e bine sa mai consulti un dr? poate esti obosita si stresata.mno, musai relaxare.vad ca ti-a prins bine un drum de bucuresti.cand simti durere , sus in masina treci la o cura de shopping.ioi, tu fata ca m-ai pus pe ganduri.te tzuc apasat
.
Bimilit spune:
oti, cum sunteti?cum e Alex?hai baga 2 randuri sa stim de voi.
mihaela, of ce repede a trecut timpul.sa aiba zbor linistit mama si cristina.tie bafta la scoala.
va tzuc , da mai viu......