Condica salajencelor!!![67]
Raspunsuri - Pagina 20
olim spune:
am inteles
bia ma bucur ca ti-o placut dansatorul casei
samana cu colegu![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Olimpia, tare scump e Alex
Sa va traiasca!Elvira ai grija draga, cu sanatatea nu e de glumit. Bine ai facut ca te-ai lasat de fumat.Giulia, bravo si tie!Bia, macar pentru criza asta ai putea sa te lasi si tu. pune fata banii la ciorap,
in loc sa ii arunci in vant.
Am fost la dr. cu Alex. Cica e rinofaringita. I-o dat eurespal 3 ml de 3 ori pe zi si nurofen cate 2 ml de 2 ori pe zi, intercalat cu cele 2 supozitoare de paracetamol pe care i le-am dat eu. Si marti m-o chemat la control. Sper sa fie bine pana atunci. In rest, ce sa va spun? Nika special de zis. Astept sa vad ce mai ziceti voi.
dianaiulie2009 spune:
Buna seara la toata gashka de salajence !!!
Otilia , sanatate multa lui Alex ! Cine stie de unde o fi prins el virusi , se intampla draga k doar suntem in plina iarna imediat . Asa ca nu ai de ce sa te simti vinovata . Sanatate multa si lui Andrei ! Poate va ajuta DD si va trece pana marti .
Olim, am vazut si eu filmuletzul si va felicit pentru asa un copil frumos si mare dantzaush . Sa creasca mare , sa fie sanatos si sa va bucurati toata familia !
Elvira , dupa cum am mai discutat NO STRESSSSSSSSS !!!!
Las-o mai moale cu munca k nu te impinge nimeni de la spate.
O mie de
iti daruiesc pentru faptul k ai reusit sa lasi bagaul . Sper sa-ti tzina DD naravul si sa nu mai pui gura pe ele veci-pururi. Cred ca mami a ta e foarte mandra de tine si bucuroasa in acelasi timp. No vezi ce rau e ca nu am net la munca k as fi tecut azi pe la tine , dar asa o sa-mi fac maine la 4 cand ies timp si o sa vin musai-musai pe acolo. Auzi fato ... da ce puii mei e cu tf. mobile ale tale ???????? Toata ziua te-am sunat si imi intra mesageria pe aman2 . Ia vezi care-i baiul !!!
Bia, care-i treaba pentru week-end ??? Nu ai reusit sa rezolvi nimik ? Eu voi merge , totusi, pana la Cluj la JYSK si la DM . Daca reusesti sa vii si tu pove pe tf.
Giulia , multe
flo]
si tie pentru faptul ca te mentii tare pe pozitii !!! Drum bun maine si sa aveti mare grija de voi !
Am fugit sa pregatesc cina , poate reusesc sa mai trec pe la voi sa va mai bine dispun cu niste bancuri !!!
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Socrul meu a facut azi noapte atac de cord si e la spital. Inca nu stim care e starea lui...ne-a sunat dimineata devreme doamna care ii face mancare si curat ca a sunat-o la 3 noaptea si a fugit la el si cu el la spital apoi. Si-a revenit, vorbea si era la perfuzii. Am sa sun mai tarziu sa vad ce mai face, e greu ca e singur acolo...cruda e viata uneori...
Va pup, ma iertati ca sunt asa scurta, am sa revin...
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
miha
sanatate multa socrului tau
sa mai vii sa ne scrii.
bia daca meri la cluj sa nu uiti de scula
adriana
chiar cred ca e rau fara net, da amu am si io o intrebare unde lucrezi de ati ramas fara net, din cauza crizei sau alte motive![]()
elvira cum esti? lasa stresu ca nu face bine, viata mere mai departe si daca merem cu 20 de km la ora si cu 200, asa ca ai grija de tine, o mama numa una e
oti multa sanatate va doresc, ai grija si de tine in primul rand, ca daca tu esti bine si alex si andrei sunt
giulia, ce faci, la apel
tuc gasca,a stept sa se trezeasca prapaditu sa ii dau mancare si apoi la joaca.
is pe zona

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
Miha, imi pare rau de socrul tau. sper sa se faca bine...Fetelor, va astept aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130040