Condica salajencelor!!![67]
Raspunsuri - Pagina 15
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim bia promit ca nu iti mai zic blondi, dar eu iti ziceam asa frumos |
fato,poti sa-mi zici blondi sau cum vrei, nu ma supar .am specificat.
| citat din mesajul lui Bimilit daca-mi aud vorbe ca-s blonda nu ma supar |
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
olim, am postat asa la zapaceala. Am sa fiu aici pe baricade, dusmanul trebuie infruntat. Mai rau si urat din partea lui, este ca ne urmareste din umbra, macar sa fi avut curaj sa ne infrunte. Nu stiu cine e si de ce ne urmareste, poate ca suntem cele mai cool si mai amuzante de pe forum, altfel nu-mi explic
. Din atatea sute de subiecte, ne-a ales chiar pe noi...in fine. Noi sa fim sanatoase si sa ne vedem in continuare de ale noastre.
Io inca le am pe mama si pe sora mea aici, asa ca va-mpupez si sa fiti cuminti! 
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
blondi zi si mie cine te-o suparat asa rau, baga detalii pe pm ca amu mor de curiozitate
miha sper ca nu te-am suparat io
ca nu imi raspunzi![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Io inca le am pe mama si pe sora mea aici, asa ca va-mpupez si sa fiti cuminti! ![]() |
esti o fericita
.te invidiez.esti inconjurata de persoanele dragi tie.cred ca si fetele-s happy.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim blondi zi si mie cine te-o suparat asa rau, baga detalii pe pm ca amu mor de curiozitate ![]() miha sper ca nu te-am suparat io Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
fato, treci la o cola mare
m=a deranjat o persoana, necunoscuta de voi.care a cetit in zona si a interpreata inclusiv emoticonurile.
nu cred ca e suparata mihaela. e fara timp doar.acu are zoale
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui olim blondi zi si mie cine te-o suparat asa rau, baga detalii pe pm ca amu mor de curiozitate ![]() miha sper ca nu te-am suparat io Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
Nu, nici vorba...nu m-a suparat nimeni.

Am musafiri, am examene saptamana viitoare si sunt cam prinsa. Acu' le-am pus pe fete la nani si mai am cateva minute ragaz.
cu drag, mai vin io!Bia multzam de urari!

vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
blondi multam de cola
mai fetelor, apoi nu va mai stresati atata , mai ales tu bia.Ca o fii vreo complexata ce ne urmareste ca altfel avea curaju sa intre.
nu stiu daca v-am povestit da acum 2 ani la un subiect aici
cineva ii dadea detalii drege mele soacre de mesaje pe care le scriu, si ca la ora 1 noaptea is pe forum si nu am altceva de facut
soacra avea si orele scrise cand am intrat

si -o zis odata lui colegu ca am facut-o de cacao, cei drept ca avea dreptate, ii ofeream un consolodor sau vreo 3 negrii pe post, ca mi se parea cu lipsa activitate si hormoni la maxim.
si niu o avut curajus a imi zica madam, si l-o sunat pe colegu dupa ce plecasem din spania, si al meu io spus ca stie ca nu o suport si ca nu se mira de ce am scris ca am avut dreptate

si de atunci poate ma mai citeste
da nu comenteaza
miha sa stiic a si io te invidiezi ca o duci asa bine zilele astea
io am tras o cearta cu tata
da e ceva la ordinea zilei, adica odata pe luna mai nou
![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
'neata! Cafeluta e servita duamnelor
Ma bucur ca s-a reluat activitatea.
Deci: Ioana, e frumos draga sa te bucuri de necazul altuia?
Mai chiar nu stiu de ce nu au iesit, intelegeam sa se pleosteasca nitel, da sa se intinda in tava de tot, nu. Cert e ca mi-a mai intrat inca o data atata faina cat a scris, o fi gresit fata reteta? M-as mira, ca e aceeasi autoare ca si la biscuitii cu cereale, si e maire amatoare de biscuiti. Oricum, am dres-o pana la urma, dar cu ce nervi...Bia, dejeaba zici ca nu crezi pana nu vezi, ca io nu mai repet odata experienta numai ca sa te conving
Ca blatul biscuite l-am mancat eu cu Andrei si Rexi (pe unde era ars) asa ca nu am cum demonstra.
Dar daca vrei neaparat, mai incerc o reteta noua, si Dumnezeu cu mila. Ce o iesi, o iesi.
Aseara cand o inceput concertul, i-am facut domnului Alex 60 ml lapte si i l-am dat. S-o strambat de gust, nu i-o placut da l-o baut. Si o dormit dus! Nu tu plans, nu tu istericale, e drept ca tot pe la 2 o adormit, dar fara plansete si tipete. E posibil sa tipe la san, desi se aude ca inghite, din cauza ca nu vine asa cum ar vrea el? Ca alta explicatie logica nu vad... Mai ales dupa ce am vazut cum s-a calmat cu ce i-am dat... (nu l-a baut tot, doar cam 50 ml )Va
si mai vin.
Bimilit spune:
neata!!!

ptr toata gasca si tutun ptr fumatoare.
oti,ce lapte i-ai dat?acu io vreau sa te mai intreb ceva.se poate
? a plans la san in ultima vreme?sau doar la mesele urmate dupa lapticu din sticla?tu cum simti?ai laptic? Alex cat a luat in greutate sapt asta?
eu zic ca bb tau e un mancacios
.ca normal, dupa ce a supt la san si apoi lapticu din sticla trebuia sa doarma macar 3-4 ore.da e papacios si iubitor de titi.nu-i bai,dartie iti trebuie rabdare multa
.
dianaiulie2009 spune:
Bia , ma bucur ca folosesti "DELETE" si "IGNORE" si nu lasi sa te influenteze parerile si impresiile unora sau altora .
Va pupez pe toate si ne re-auzim mai tarziu !
" Carpe diem ! "