Condica salajencelor!!![67]
Raspunsuri - Pagina 16
olim spune:
salutare sid e la noi
ma bucur ca sutneti active, asa cum zice si adriana, te rog io mult da un ignore si delete bia
oti si io am facut duminica un chec
mai bine nu zic, da noi nu avem rexi sa il pape asa ca la gunoi
fetelor, al meu coleg s-a trezit duminica ca are permisu expirat de 3 luni asa ca ieri am fost la oras sa isi faca permisu, si in 5 minute avea dovada in mana, normal ca m-am dus io, ca el habar nu are hunde e traficul
si am facut si neste cumparaturi, am luat papa la alex, am prins o reducere de 25 % si are copilu lapte si borcanele pe 2 luni.Seara ii dau lapte cu orez si morcovi si doarme pana la 8.30 de la 8 seara, iar cu lapte normla, se trezea la 6.30
asa ca am luat vreo 20 de cutii
si normla neste jucarii la pui ca doar e saptamana lui![]()
asa am neste emotii, imi aduc aminte de momentele de anu trecut pe vremea asta cu apa rupta, alex nu venea.Noaptea asta la 0.20 are un an
amu dupa data sambata,.
ieri a primit din carrefour 1l lapte nestle cu cereale si un tortde 18 felii gratis
asa ca ieri am impartit tortul prin vecin, si colegu a luat aproape jumate cu el![]()
no ma duc in piata ca trebe sa ii cumpar deliei un hanorac ca acasa is 80 si aici 10 euro, si viu mai tarziu.
va doresc o zi excelenta tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit neata!!! ![]() ![]() ptr toata gasca si tutun ptr fumatoare.oti,ce lapte i-ai dat?acu io vreau sa te mai intreb ceva.se poate ! |
silvana_salajan spune:
Olimpia, sa iti traiasca voinicul! Ii uram si azi La multi ani! chiar daca dupa data mai tre sa asteptam.
Dar cu ce ocazie a primit acel tort din carfour? Ati participat la vreo tombola?Si cum e ala lapte cu orez si cu morcovi? Ceva pulbere care o amesteci cu apa si se face ca un gris? Hai lamureste-ma ca sunt in ceata. Noa,
si mai vin.Am o durere in gat de numa numa. Si Andrei e beteag cobza. Tuseste de numa, are niste mucoci verzi si putina febra. Suntem minunati. Sper sa nu se lipeasca ceva de piticut.
Bimilit spune:
olim,iar esti la piata? ce papi bun
?faine cadouri primiti voi in spania.hai ca mai sun 2 zile si-i cantam la multi ani si lui alez.repede trece timpul.
adriana, nasol ca va scoate netu
.
mihaela, tot vroiam sa-ti spun, da uit muica, uit
.in stanga paginii apar poze din albumele membrilor.ei bine am vazut multe din albumul tau.acu daca-mi permiti , vreau sa-ti spun o parere personala
si zau ca nu-s harnica azi si nu te periu
.deci sunt cateva poze cu tine si fetele.mai da pe tine te-o intinerit Silvia cam cu 15 ani.arati super de super, iar fetele se vede ca-s fericite.emanati fericire prin toti porii.

oti, stai ca ma intind acu cu neste explicatii
.tu ii faci seara baie la alex? uite eu am vazut foarte multi copilasi care erau agitati dupa baita si de aia mamele preferau sa le faca baie la amiaz.incearca si metoda asta 2-3 zile si vezi cum e.cu plansul la san , eu cred ca Alex e papacios si vrea 1-2 sa pape , da nu vine cum vrea el.papa putin, apoi renunta, desi nu s-a saturat , iar dupa o ora, 2 vrea iar san.a si mai plange si din cauza de colici, din moment ce se stramba nitel.io zic sa incerci o meoda, care parol ca nu prea e indicata, da ca sa elucidezi un mister
:la masa de seara nu-i mai da san ci doar lapte in sticluta , si-l pui la somn.is curioasa cat trage din sticla si la ce interval de timp se trezeste.zic ca nu-i indicat, ptr ca din sticla vine mai usor decat din san,plus ca laptele are alt gust.uite poate daca seara bea lapte din sticla, pana dimineata sporeste productia la tine.oricum 50 ml sa pape dupa san e cam mult, deci clar are nevoie de completare,desi daca stau sa ma gandesc a luat foarte bine in greutate.dar io nu as marsa pe lapte praf , m-as inarma cu rabdare si lichide si i-as da san la cerere.stiu e usor sa stau eu acasa si sa dau indicatii si sfaturi
, dar eu asa as face.
va pupez.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
oti, am uitat sa-ti zic ca Alex si matei sunt frati de lapte
.praslea al meu pana la 3 ani si 3 luni a baut NAN[1,2 si de la 1-3 ani]
Bimilit spune:
l-am gasit pe mosu
.adica am gasit cadouri pe net.nu-mi mai bat capu sa rascolesc magazinele.deci daca aveti nervi de otel
aruncati un ochiwww.tu.ro/tricouri/pana-mea.html#_culoare-4" target="_blank">aici,www.tu.ro/tricouri/pana-mea.html#_culoare-4" target="_blank">aici,www.tu.ro/tricouri/pana-mea.html#_culoare-4" target="_blank">aici,deci is tricouri si hanorace pe marimi si culori faine si cu un slogan betoooooonnnnnnnnnnnnnnnn
.
matei e indragostit de ursi asa ca uite www.jucariisijocuri.ro/iteddy-ursuletul-multimedia.html" target="_blank">aici ce i-am gasit, plus www.fan-jucarii.ro/?p=productsList&iCategory=22&sName=-b-Jucarii-pentru-baieti-b-" target="_blank">aici.
Bimilit spune:
nu pot edita mesajul de mai sus.la tricouri, setati voi modelul si culoarea .eu am ales hanorace la feciori, is doar pe negru si tricouri da pe rosu , iar mie tricou pe rosu si albastru, dar si un hanorac
.va place sloganu? da??????????
silvana_salajan spune:
Bia, 50 ml zici ca e mult? Hm, pe cutia de lapte praf zice ca o portie in luna a doua e de 150 ml. Despre baia facuta seara stiam si eu, am devansat cu vreo 2 ore treaba, si l-am imbaiat singura ca Vlad nu e acasa la ora aia. Adica nu singura, ca m-a ajutat Andrei.
Va
da mai viu.
olim spune:
oti laptele asta e en brik la 250 de ml si e lapte gata facut, in romania nu am vazut nicaieri
aici au toate firmele si is tat fel de combinatii, iar lui alex ii place cu morcovi si orez, amu i-am luat cu bostan si cereale si spanac si orez sa vedem cum ii mere.
si eu cat am stat acasa i-am dat NAN si o facut saracu alergie si am cumparataltu, da nu mai stiu cum se numeste, imi revin![]()
oti io cred ca ar trebui sa lasi laptele ca se obisnuieste cu sticla si nu o mai vrea titi, am cvitit ca prin simplu fapt ca ai lapte praf n casa poti pierde laptele tau, si ar fii pacat, a luat chiar bine in greutate.Io cred ca ar trebui sa nu te mai stresezi atata.
cu somnul este aici o carte a unui doctor renumit si merita sa o citesti, la noi a functionat, baie la 7.30 si apoi somn, si alex doarme de cand avea 2 saptamani pana dimineata la 6 cel putin ![]()
o caut si iti zic
olim spune:
oti incearca metoda doctorului Estivil, care da rezultate bune.
bia, am faost la piata si am dat un ohi la hanorac pt delia, i-am luat 2 la 10 euro ca cica in Romania alea is 800.000, m-am targuit cu baiatu si le-am luat ieftine.am papt si churo si amu ma duc sa prestez o supa de pui in oala pana nu se trezeste puiu
bai da ce preturi au la voi jucariile
sunt neste reduceri aici
de io pana dupa sarbatori nu mai plec la oras ca nu rezist, ieri am comis-o iara
o zas marius ca are puiu jucarii pe 3 ani

ptr toata gasca si tutun ptr fumatoare.oti,ce lapte i-ai dat?acu io vreau sa te mai intreb ceva.se poate