Condica salajencelor!!![67]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Pentru domnul/doamna cetitor din umbra, a nu se interpreta ca imi place beutura Ma rog, mai trag si io la masea, asa cam mult ce e drept, da numa ceai! Deci, fetele ce mai ziceti?Bia, treci la raport nu ma enerva! Ce ziceai cu delete??? Capul sus si privirea inainte! Hai va . iar o dormit asta micu toata ziua, si iar ma freaca la noapte de nu ma vad. Ce sa fac, sa nu il las sa doarma? Nici nu se stie juca sa ii distrag atentia cu vreo jucarie. Daca ii e somn, i se rupe cat ma tot maimutaresc eu la el, ca tot doarme. Deci, astept sa se regleze singur pe fusul orar al Romaniei. Deocamdata se crede la matusa-sa in SUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Sa inceapa keful si distractia , sa moara dusmanii de ciuda ....

Bebelushelor ... dans

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Mai io am ajuns la traume azi cu o reteta de biscuiti.Asa mi de ciuda, de un an veau sa ii fac si amu am dat chix. Am respectat reteta, si cand i-am pus in tava. s-au lati si au format un blat!

wow...nu-mi vine sa cred ca ti se intampla si tie asa ceva m-am amuzat teribil cand am citit si mi-a crescut stima de sine ( scazuta drastic in urma biscuitilor cu cereale pe care am vrut eu sa-i fac cu reteta ta, si care au iesit exact un blat...dar...mai bine nu spun la nimeni)

hai ca nu v-am aratat chiar de mult poze...sunt iar in perioada etno, v-ati dat seama, da?
http://www.flickr.com/photos/7859784@N04/3056138039/

Fug sa mai citesc din urma

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

fetelor va pupez pi tate.
io ma retrag din activitatea forumistica o perioada.
am primit reclamtii cu privire la postarile mele.nu vreau sa incomodez pe nimeni.desi parol ca nu cred ca am facut atac la persoana.e dureros ca reclamtiile ne vizeaza pe toate . fiti atente ce postati.fiti atente ce emoticonuri folositi, ca si alea sunt interpretate.

mno...citesc si eu o data pe saptamana si ce gasesc?!?!?!?!

BIA draga...da' sa se retraga dusmanu'si sa ne lasa in pace...
Daca are ceva de spus sa o faca aici,pe forum, daca nu sa nu mai citeasca
moamaaa...ce m-am enervat (mi-a trecut si scenarita intre timp,stiu ca nu eu te-am suparat :))
Te rog, nu-i da satisfactie...oricine ar fi si orice ti-ar fi spus...
Hai ,promit ca intru si eu mai des si bag fitile si dedicatii pt dusman...si cred ca reclamatiile lui /ei o sa aiba efectul contrar...nu numai ca te retragi tu,dar sarim toate cu tastele pe el/ea

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

deci va ador, nu scriu ca va ioubesc ca dau de si mi-oi auzi vorbe in sat ca-s pe invers.da daca-mi aud vorbe ca-s blonda nu ma supar.

Citat:
citat din mesajul lui diplodocus

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Mai io am ajuns la traume azi cu o reteta de biscuiti.Asa mi de ciuda, de un an veau sa ii fac si amu am dat chix. Am respectat reteta, si cand i-am pus in tava. s-au lati si au format un blat!

wow...nu-mi vine sa cred ca ti se intampla si tie asa ceva m-am amuzat teribil cand am citit si mi-a crescut stima de sine ( scazuta drastic in urma biscuitilor cu cereale pe care am vrut eu sa-i fac cu reteta ta, si care au iesit exact un blat...dar...mai bine nu spun la nimeni)

deci fata draga ti-a crescut pentru ca ai scapat prea mult praf de copt si ptr ca in casa estem cald.ma refeream la stima, nu la altceva.mai tie nu ti-au iesit biscuitii din cauza de oala minune sau "de mninune", ca eu una ti-am zis ca oala e ptr fiert/prajit nu copt.no, da nu-i bai mai incearaca, ca pana ma ajungi pe mine mai ai multttttttttttttttttttttttttttttttt....................ai reusit performantele mele? nu cred, da nici nu-ti doresc.eu am prestat candva ceva prajitura cu blat cam lichid .am pus-o in tava rotunda cu perete detasabil si io chiar am verificat daca am inchis-o bine , dar belea ca toata compozitia s-a scurs in cuptor.era un miros si-un fum in casa..............am ramas traumatizata pe viata.
in alta ordine de idei , vreau sa zic ca nu cred, ca a dat oti rateu , pana nu vad pentru ca eu is Toma necredinciosu.deci oti, ma faci un biscuite?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
blondo io sper ca tu ai glumit cu faza asta nu sau ai tras o cola calda ori cafeaua prea multa.
cum adica sa te retragi ca nu inteleg lasa sa ne vorbeasca lumea ca insemna ca suntem cititte cand nu ne-a mai ceti nimeni nu om mai exista
nu iti bate tu capu cu asta ca nu merita, da IGNORE.Cum adica se referea la toate, da cine ma cunoaste pe mine in persoana, nimeni, nici macar voi asa ca......Sa fie vreun moderator.... nu prea cre, nu?
asa dar treci blondi la gasca de la miezu noptii, ca iarna e sezatoare la noi, asa ca dau o cola mareeeeeeee.
pup gasca toate
bey io abia astept sa deschid netu sa vad ce faceti, ce mai zice alex cu fusu orar, ce mai gatati, ce mai zice miha, ce mai face adriana cu colegele, cum merge casa giuliei, cum e burticutza mariei, ce mai zice ioana, sa beau cola dimineata si voi amu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

miha scuze da io chiar nu te inteleg, cine te-o suparat asa tare
raspundemi pe email daca nu vrei aici, te rog

Mergi la inceput

bia promit ca nu iti mai zic blondi, dar eu iti ziceam asa frumos
apoi atata bai sa fie ca esti pe invers, sau poate bisexuala, s i Angelina e si Brad Pitt nu are obiectii asa ca

Mergi la inceput