Condica salajencelor!!![67]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Hei, slaba miscare.Giulia, io sfaturi la fripturi nu pot sa iti dau, ca la noi Vlad le face. Da io stiu ca vinul il pune la sfarsit. Poate o fo batran porcu??? Bia, cu ce te lauzi azi?Mai io am ajuns la traume azi cu o reteta de biscuiti.Asa mi de ciuda, de un an veau sa ii fac si amu am dat chix. Am respectat reteta, si cand i-am pus in tava. s-au lati si au format un blat! Apoi in aluatul ramas am mai pus faina si i-am dres cumva da is dezamagita. E prima data dupa multa vreme cand nu imi iese ceva./oricum am fost in viteza, ca am facut 2 retete de biscuiti, cea a Adrianei de pe culi a iesit ca de fiecare data. Si cand am gatat cu biscuitii, am facut un pic de curat in curte la flori, am mai pus niste cepe de lalele in pamnt, pana nu ingheata afara.Si gata ziua.Andrei e racit, il doare gatul si tuseste putin, si ma intreaba mai inainte: mami, maine merg la scoala? Zic: da de ce sa nu mergi? Zice: ca is bolnav! Era plin de speranta ca nu va merge! Ei, zic, s-o gatat vremurile de la camin cand nu mergeai. amu tre sa mergi si asa bolnav. No, zice, numa am intrebat.Va , mai vin.Cami, lasa-mi PM cu adresa de mail a lui Lali.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va citesc...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

'neata. Sau 'na seara. Ca nu mai stiu ce vreme ii. Musiu Alex o hotarat ca noaptea incepe la 3 jumate...Amu mi s-o dus feciorii, ala mare e racit beton, sper sa nu se agraveze, desi are niste muci verzi de numa inca nu i-am dat decat nurofen. Sa vedem cum se prezinta azi, aseara o avut si un pic de febra. Ma ustura si pe mine gatul, iau si eu decasept.No ma duc sa imi continui somnul cat mai doarme Alex ca is zombi. Ma bucur ca am pus ieri cepele de lalele in pamant, ca amu ploua de numa asa ca nu le mai puteam pune azi. va doresc o zi minunata!A, era sa uit: cafea la toata lumea! Si tzighi la pofticiose.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna diminetaza !!!

Otilia , mersi de cafea. Mai ai putintica rabdare cu BB Alex , k isi va face el un program de somn. Incearca sa il tii seara mai mult timp treaz si poate , fiind mai obosit , va dormi mai mult .

Dimineata m-am trezit la ora 6, nu am mai avut somn asa k m-am pus pe gatit. Sunt nerabdatoare sa mergem sambata la shoping. Vad k Elvira nu ne da nici un semn. Bia, sper sa nu te razgandesti si sa ma lasi cu oki-n soare.

la toate fetele , fug la treaba , dar mai trec pe la voi !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Trezzzzzzzzziirrrrrrrrreeeeeeeeeeaaaaaaa salajence !!!!

La raport toata lumea ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor va pupez pi tate.
io ma retrag din activitatea forumistica o perioada.
am primit reclamtii cu privire la postarile mele.nu vreau sa incomodez pe nimeni.desi parol ca nu cred ca am facut atac la persoana.e dureros ca reclamtiile ne vizeaza pe toate . am stat si am cetit toate capitolele de la salajence si io chiar nu am gasit nik aberant si incriminator postat de salajence.a, ca poate nu o inteles persoana glumele, e partea a 2a.
o sa va cetesc din umbra.
nu uitati ca-mi sunteti dragi toate.o sa-mi beau in fiecare dimineata cafeaua cu voi. sa lasati si o tigara ptr mine.

Peseu: vreau doar sa-i spun persoanei din umbra ca astept cu nerabdare sa ne vedem fata in fata si am sa-i spun mai multe.nu cu cearta, ci cu calm.poate o sa constientizeze ca a gresit, dar si ca persista in greaseala.sincer"dusmanule" aveam o parere foarte buna despre tine.la un momendat chiar te-am apreciat ptr gandire si actiune.acum sant in dubiu, dar cine stie poate te reabilitezi in ochii mei si-om bea un cafei.

aveti grija de voi.
fiti atente ce postati.fiti atente ce emoticonuri folositi, ca si alea sunt interpretate.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Bia, sper ca e o gluma...

Mergi la inceput

Buna seara !

Bia, eu zic sa nu lasi sa te afecteze parerile unor oameni care nu au altceva de lucru decat sa ne citeasca pe noi . Asta inseana ca suntem persoane importante daca ne urmaresc din umbra . Uauuu ... ce bine ma simt .... ... dar oare ce urmareste cu adevarat acea persoana ??? Daca e asa cum spui tu si il intereseaza povestile noastrea , le mai si interpreteaza dupa bunul sau plac ar trebui sa aibe curajul sa intre si sa spuna care-i baiul ???? Este un forum public , il poate citi cine doreste , dar daca are ceva de comentat sa se logheze , daca stie ce inseamna asta , sa intre si sa spuna "ce-l/ce-o doare " . Corect , nu ???
Iar daca nu are nimic atunci "ciocu mic si joc de glezna" , sa-si pastreze comentariile pentru el si sa ne dea pace sa ne " destrabalam" in voie ici-sa.

Amu va astept la povesti !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

atat am de spus.

Mergi la inceput