Condica salajencelor!!![67]
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
seara colindelor
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
Bimilit spune:
Bimilit spune:
Bimilit spune:
dianaiulie2009 spune:
Poftiti la cafelutza !!!
Mihaela , o sa incerc sa vad pozele, dar la servici merge foaret rau net-ul.
Cami , sa ne spui unde pui pozici de la kef sa le putem vizion.
Olim, multa sanatate lui Alex !
Otilia, reteta de la prajitura nu o stiu , dar iti spun cam cum arat si poate iti dai seama . Deci , sunt 2 blaturi ( nu k de islere, ci blaturi k de tort ) de ciocolata rotunde prinse intre ele cu ceva gem sau crema ( nu mai retin exact ) , umplutura e cu visine , are , cred, ceva rom , marginile sunt date prin nuca prajita, iar deasupra este glazura de ciocolata .
Va doresc o saptamna frumoasa !!!
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
'neata!Miha am vazut pozele. Ce fain v-ati distrat. Pe aici nici urma de zapada. S-a dus toata.Adriana, nu cunosc reteta. Dar nu cred sa fie greu de facut. Eu am asa niste pititci, referitor la nuca in prajituri. Mi-a fost asa de rau de la o praji cu nuca o data de niste pasti, ca efeciv am zacut 2 zile. Si de atunci cand aud de nuca, fug cat ma tin picioarele. Deci, nici macar nu imi pot imagina ce gust are.
Ioo as vrea sa prestez azi vreo 2-3 ture de biscuiti ca sa ii avem la botez daca tot e Andrei acasa si va fi baby sitter. Amu oi vedea io ce a iesi.Va tzuc pe toate, mai vin.Olimpia, sananate micului Alex.
giulia71 spune:
Salutare,
Suntem bine si va dorim o saptamana frumoasa si plina de sanatate. Is pe fuga:((
Intrebare:am prestat in we o friptura din cotlet de porc la cuptor, am pus sare , ulei si am acoperit-o cu apa si un pahar de vin. Suna delicios, dar a iesit cizma
. Intrebare: unde am gresit?
Pup gashca!
"...mama prostilor e mereu gravida!"
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
tuluai greu merge forumu
.
giulia, parere de blonda
.trebuia sa acoperi friptura.puteai sa pui o folie de aluminiu peste tava din cuptor,intepata din loc in loc.stiu ca nu e indicata folia de aluminiu, da mici exceptii se accepta
.
o zi buna va doresc.
Peseu:adriana eu am mancat parji de aia.vezi ca se face la doamna bese.e bestiala
.eu tin minte ca era cu creama de oo amestecata cu visine , iar blaturile erau ciocolatoase rau si pufoase
.erau galzurate, iar pe margine tapetate cu nuca macinata.incearca acolo , poate ai noroc.