Condica salajencelor!!![67]
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
oti, io folosesc doar spanac congelat .is fuatre incantata de el.plus ca se face repede , dar si ptr ca , paradoxal, are mai multe vitamine decat cel proaspat.
suna fain retata de maruntaie.si ai avut idee buna cu pusul pe aragaz, cred ca a iesit
.
puteai face si o tochitura cu atatea maruntaie, dar mai aveai nevoie de carnita de purcel si vitel si neste ardei.data viitoare incearca.iese ceva divin
.
io fierb oo-le si cartofii pe primul program.
stai ca-ti bag acum reteta de varza calita.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
varza aburita
se cumpara 2 verze .nu prea mari.mare atentie la cat is de indesate.io recomand varza romaneasca, ca aia di la vecini e cam groasa si rigida in frunza,plus ca are neste nervuri fuarte proeminente.
deci, avem varza acasa
.se curata capatina de primele 3-4 frunze.se taie varza in 2,4, 6 sau in cat vreti voi si se taie ca ptr salata astfel:ori se da pe razatoarea de varza, ori se baga la razatoarea electrica di la blender sau se taie cu cutitul.varza taiata se aseaza intr-un vas maricel.se presara peste varza sare si chiper si se amesteca bine, apoi se lasa la odihnit cat vrem noi.io am lasat-o pana mi-=am preagatit oala si am tras o tigara si-o dusca de cafei
.
deci scoatem oala din cutie.mai amu , nu-i musai ca voi sa va tineti oala in cutie , da nici sa mimati gesturile care le fac eu
io tin oala in cutie ptr ca nu mai am loc in casa .deci scoatem oala, montam cablul de alimentare la oala si priza.in oala punem 3 linguri de ulei di masline.PAUZA de cafei si tighi.revinnnnnnnnnnnn
.bonnnnnnnnnn, gata pauza publicitara , reluam activitatile casnice
.deci am pus uleiul in oala si dam START pe programul 2.luam vasul cu varza taiata si-l golim in oala.no, acu oala e cam plina, de abia punem capacul.da nu=i bai ca stam nitel, pana se incalzeste instalatia
.amestecam de 2 ori in oala.punem peste varza si 3 linguri de pasta de rosi[eu am pus pasta cirio, ca e groasa
si mie asta-mi place].montam capacul si-l punem peste oala.oricum presurizarea se face rapid ca e calda instalatia deja.in timpul asta eu am spalt 200 de grame de orez si am curatat 2 morcovi.abia am spalat morcovii ca oala deja mi=a dat semnalul ca e Gata treaba ei.am dat CANCEl si am asteptat depresurizarea cu o tigara in mana.booooooooonnnnnn,s-a efectuat depresurizarea.am ridicat capacul , am mai amestecat de 2 ori in oala si am inca nitica sare ca era mult prea dulce, dar am mai pus si putin cimbru macinat.no mancarea era gata , da eu am mai dat start pe primul program si am pus capacul ptr ca vroiam sa se combine bine di tat aromele.
pana si-a terminat oala treaba eu am dat morcovii pe razatoare si am mai bagat o tigara.cand a depresurizat oala , am facut scimb de vase si am prestat si un pilaf de orez ,pe post de garnitura.
cand fu gata orezu am schimbat iar oalele
.ca doar varza calita merge betoooon cu pulpa di porc afumata
.deci trasai si-o friptanie
.
dianaiulie2009 spune:
Otilia , am pus cartofii si ouale impreuna in oala si am fiert pe programul 2. Au fost ok toate.
Mai , nu m-am "spart" in figuri cu desertul , sunt made "Morar Company" . Colegele mele fac comanda in fiecare vineri la tot felul de prajituri,cozonaci,covrigei,checuri,samd si mi-au facut pofta. Sa vedeti ce "betivana" bestiala fac .... te lingi pe degete. Pe Craciun am comandat una asa k daca doriti sa o gustati va astept la colindat .
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Bia, cand treci pe la mine ??? Sau rezolvam sambata problema cu uscatorul ?
Stie careva cine presteaza reteta de prajitura "Sarutul negrilor " ???
Tanti care o facea a avut o nenororcire in familie si in acest an nu mai poate sa se lege sa mai faca prajituri . Mai asa e de buna ... mori , nu alta ...
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Eu ma retrag la
, nu ses tie ce zi ma asteapta maine .
Va spun noapte buna tuturor !!!
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Seara buna!
Nu prea am timp de povesti, sper sa ma intelegeti...am citit insa tot, asadar stiu si eu acum sa fac varza calita in oala minune, stiu ca mergeti la cumparaturi si stiu ce meniu a avut Oti azi
.
Io am sa va spun numai ca la noi e iarna adevarata, azi a nins si a viscolit toata ziua. Am fost afara, am fost in parc si la mare...
Aici sunt poze de ieri si de azi, daca aveti timp sa le vedeti.
Va pup si mai vin...
vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Bia, cand treci pe la mine ??? Sau rezolvam sambata problema cu uscatorul ?Stie careva cine presteaza reteta de prajitura "Sarutul negrilor " ???Tanti care o facea a avut o nenororcire in familie si in acest an nu mai poate sa se lege sa mai faca prajituri . Mai asa e de buna ... mori , nu alta ..." Carpe diem ! " |
Bia, si cum e varza? Nu are apa, e ca si cea calita pe foc, sau e mai moale? Ca berbantul asta al meu e tare pontos la varza.
si mai vin.
olim spune:
salutare
ce va invidiez ca aveti zapada
miha vazut pozele
ce fain tortul si bun cred
va doresc o saptamana excelenta tuturor
alex este mai bine, dar tot cu muci si antibiotic, insa avem coleg acasa si e mai usor.
va pup pe toate
fetelor, imi mai spuneti va rog titlul la carile despre copiiCOPII DE CRISTAL, sper ca am retinut bine numele, ca nu le gasesc sa le comand.
multam

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
piticutz spune:
Mihaela, super pozele! Ce v-ati mai bulgarit, se vede ca v-ati distrat! Si pozele cu pasarile sint frumoase.Si omul de zapada - simpatic foc.
Acuma m-am trezit, e 12 la amiaza.Aseara ne-am culcat tirziu, pe la 12 aproape, dupa ce ne-au plecat musafirii.Am avut si noi o zi frumoasa, ne-am simtit bine cu toti prietenii aici.(am facut poze, insa nu au iesit prea bine, aparatul foto s-a plimbat pe la mai multi si se pare ca nici unul nu il stie tine nemiscat sa nu iasa pozele "aburite"...)
Bimilit spune:
olim, baga un ochi www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2014" target="_blank">aici.eram precisa
ca ai coleg acasa.sanatate lui alex.
oti, iesi buna varza, chiar fuarte buna.a lasat foarte putina apa, dar punand pasta aia groasa de rosii a iesit bestial.deci nu-i un sos lichid.da depinde si de varza.daca iese prea apoasa repeti figura de la maruntaie.
cami sa va fie de bine petrecerea.baga pozele si asa "aburite".
mihaela, faine poze.tortul e bestial.tu l-ai facut? e ciocalatos si caspsunos?moama si ce distractie ati bagat la bulgareala
.ai niste fete superbe.doamne ce s-au mai intins , is lungute bine amandoua.io am mai zis si o mia zic Diana seamana foarte bine cu Cristina.
va pupez si salutez
.
Peseu:adriana io pot sa-ti fac rost de reteta negri in camasi albe.poate e acelasi lucru.baga detalii la sarut
? tuluai ce denumire are, imi zboara gandu la magarii
.