Condica salajencelor!!![67]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor mor aci de inima.asta micu urla in continuare ca vrea la zapada. a renuntat la trotineta , dupa nitica munca de lamurire ,da acu vrea cu skiboardu.in puii mei ca mai bine iesim cu trotineta.fug sa-l conving sa revina la sentimente mai bune.

va las sa ascultati o piesa faina

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Tu Bia , si Paula cu Andreea de dimi sunt "calare" pe geam sa iesim sa ne bulgarim . Hai sa merem pana pe Meses cu ei ... e acasa Flaviu ???

Clar , daca ninge nici eu nu ma leg de drum , poate totusi un Cluj oi baga ... ramane de vazut ...

Hai zi rpd , merem pe Meses ??? Am pove cu Raluca si a zis ca aseara au fost ei si era zapada de numa in varful Mesesului !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

adriana, n-am masini si nici coleg.
da io nu ma bag la Meses ca asta micu vrea doar cu trotinetasau tricicleta.toata vara le-o ignorat acu ca ii zapada vrea cu ele.mai si toata vara s-o tarat in casa cu o sanie de plastic,abia il convingeam sa nu iasa afara cu ea.sa mor de mai stiu ce sa fac cu el.sa-l vedeti cum ii imbracat acuma in trening ,cu o cizma de ploaie in piciorul drept, iar in stangu are un slap si in cap ii cu palarie de soare si sta calare pe trotineta si urla zapadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Biaaaaaaaaaaa, tere de tot Matei! super copil! Asta are o personalitate puternica. Asa ca lasa draga copilul cu trotineta afara. e daca e zapada? Ca nu are 3 m. lui Matei! Bia, din Hu sa nu uiti sa iti iei gelatina foi, pentu panna cotta adriana de bucatarit am bucatarit aseara, o cirba pe carne de vitel si spanac cu tocanita de maruntaie de pui. In afara de spanac, restul se facu in oala. Si iesira minunat!Iar azi noapte, am avut program pana la 3. Asa ca nu demult m-am trezit, ca si musiu a dormit pana la 11 si ceva. Va , va doresc o duminica excelenta! Sa nu va trimiteti maine copii la scoala, ca sunt liberi Asta daca nu cumva au ghinionul sa faca ei lectia la cercul pedagogic.[D]

Mergi la inceput

Trimis una bucata colegu cu doua bucati printese la zapada pe Meses .
Am pus oala in functiune.
Cautat meniuri pe culi.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Adriana, sa ne spui ce ai bucatarit. Io am sa ies putin cu praslea la aer, si am sa pun si husa de ploaie pe carut daca bate rau vantul. Pupici!

Mergi la inceput

Otilia , in oala am bagat prima data la fiert cartofi in coaja si oua.
Dupa ce s-a terminat , am pregatit cartofi frantuzesti pe care i-am nagat la cuptor. In oala am pus la fiert supica de legume cu taietei.
Aperitiv avem chec , covrigei cu cascaval, cornulete cu gem si fructe.
Cam atat !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

eu azi in oala, am prestat varza calita.fetelor a iesit bestiala.

moama adriana, ce de bunaciuni ai la desert.
am vazut pe net ca in oala asta se poate face si chec.care se baga la creatie?is curioasa cum iese?

oti, muica da si tu ai fost harnicuta.

ningeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Bia, zi iute cum ai facut varza calita. Ca am 2 verze care se strica si mi asa o lene sa le calesc pe foc.Adriana, suna bine cartofii cu oua. Vlad e mort dupa ei. Deci ii fierbi deodata? Pe ce program?Io am facut ireri un soooos din maruntaie de pui, de toate soiurile, ca sunt de la puii ce i-a taiat mami. De obicei caleam ceapa, puneam morcovii si pipotele si inimile, apa si catre sfarsit ficateii. Mie imi place ca sosul sa fie gros dar de ceapa! Eu faina nu pun in tocanita asta deloc. Si amu la oala le-am pus tate acolo, dar am calit vreo 5 min ceapa. Apa nu am pus deloc, am pus cam 2 linguri de ulei. Am selectat programul 3 ala cu puii si am asteptat. Cand s-o gatat, am transferat totul intr-o cratita si le-am mai pus putin pe foc, si am invartit energic sa se sparga ceapa care era oricum topita, da sa se faca sosul gros. Cu 3 linguri de smantana, nise magi si busuioc uscat, a iesit divin. Puteti incerca. Voiam sa fierb macaroane langa, da m-o inebunit Andrei ieri in Unicarmca vrea spanac. E prima data cand cumpar congelat, nu prea mi-a placut la gust. Are f. multa apa, eu obisnuiam sa il fac doar cu lapte. Amu mere si asta, o data de pofta.

Mergi la inceput

Asa. Si la desert, sa vedeti ca harnica am fost, am luat 4 prajituri de la cofetarie! Iar urla Alex, am fugit!Olimpia, cum e Alex? Hai zi ceva.

Mergi la inceput