Condica salajencelor!!![67]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

o melodie speciala ptr tuate salajencele mele

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

ne-am incalzit , dar continuam

Mergi la inceput

Mergi la inceput

pauza publicitara.
fug sa hranesc si spal feciorul mic din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

la muuuuulti aaani
pentru
DIANA
sot de CAMI
si ALEX

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

fetele, multumesc pentru urari

DIANA, , SANATATE MULTA SI ANI MULTI FERICITI IMPREUNA CU CEI DRAGI!

ALEX MIC, LA MULTI ANI SI TIE. UN EXTRAPUPIC SPECIAL

asteptam musafirii dupa amiaza, ma duc sa ma spal pe cap ca mi-am terminat de baut cafeluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI DIANA SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR!
LA MULTI ANI SOT DE CAMI!

o duminica excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Felor va multumesc, am intrat scurt ca sa va spun ca a fost super azi, am avut musafiri si am povestit, am ras...iar luni repetam figura, ca musai sa mergem la prietenii nostri toata gashka.

La noi e iarna de iarna, mama a facut azi un om de zapada cu Silvia, e in fata casei si maine ii fac poza, o sa incerc sa pun si poze de azi de la bataia cu zapada. Nu va spun ce fericite au fost fetele...o nebunie!

Diana a fost fericita ca a primit cadouri, s-a imbracat frumos si am pozat-o sufland in lumanari. Cam atat de la noi, mai viu cand mai pot asa scurt, pana am musafiri... la toate!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !!!

Mihaela , ma bucur ca a iesit totul bine si ca Diana s-a simtit minunat alaturi de invitati. Si la noi s-a asezat un strat subtire de tot de zapada . Andreea a inceput sa chiuie de fericire si ma tot intreaba cand poate iesi afara sa se joace cu zapada . Distractie palcuta in continuare . Cand ai timp sa ne spui cum a fost revederea !!!

Bia , foartteeeee frumoase piesele . Mi-am luat de-a dreptul o rochie rosie si am dansat
Cam asta e si ideea , sa scriu listuta si sa iau cam tot ce am nevoie de dincolo. Tu , amu chiar ma intreb daca nu am avea totusi nevoie de un translator , cum puii mei om sti noi care ce si cum ??? Hiiiii ??? Sau luam la nimereala , vorba ceea , cum ne-a fi norocul . Hai ca stiu unde e magazinul . Este o localitate la 60 km de Debrecen , apoi venim si intram in Tesco la Debrecen . Asa ca vezi cat ii spui dadacei tale ca absentezi ... se arata o zi taarrreeee lunga ...

Olim, cam slabuta miscare din Spania . Sper k totul e ok . Te asteptam cu povesti cand ai timp.

Otilia , iar faci ceva specialitati ??? Cam mult absentezi draga de la noi . Pun pariu k iar bucataresti tu ceva . lui Alex !!!

Elvira , nici o veste ??? Haide mai , nu ne mai fierbe !!!

Giulia, Ioana, Maria multi si cand aveti o farama de timp liber dati de veste si la noi !!!

Sa aveti parte de o duminica minunata alaturi de cei dragi voua !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

neata!!!
ptr toata gasca.

mihaela, vrem poze,vrem poze.cred ca a avut o chefuiala faina Diana,mai ales ca a fost si buni de fata.

adriana, io-s in tratative de a-l convinge pe colegu sa stea el cu feciorii.adica sa ma iexplic, el e de serviciu , da sa faca schimb , cu cineva ptr sambata .ii cam lunga povestea si nu o scriu aci ptr ca dusmanu sta la panda si pe langa faptul ca nu stie ceti printre randuri mai si interpreteaza aiurea postarile tuturora si parol ca nu are nici simtul umorului dezvoltat .oricum ideea e ca mergem .singurul lucru ce ne poate impiedica e vremea.ca daca ninge mult io nu ma bag la drum, nu de teama ci de timp.am pierde multa vreme pe drum si nu am avea timp suficient de shoppingarit.
bey, ce translator? ca doar scrie si-n engleza pe produse.iar ce-i de mancat in puii mei ca om vedea si noi.ca bag sama ca-s asezate frumos pe rafturi si nu om lua mancare de pisici sau caini.banu-i baza.iar la toale si jucarii suntem iexperte.

gasca la apel.

va lasa , ca la mine e dezastru , matei sta langa usa calare pe trotineta .si-a luat salopeta de fas pe el, in cap are casca de protectie ptr bicicleata , e in picioarele goale si zbiara ca vrea la zapada.cum pana mea sa-l duc cu trotineata?

Mergi la inceput