LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Fulguletule drag, sa-ti traiasca minunea de baietel!
Sper sa nu te superi pe mine, am asteptat sa scrieti voi vesti, da nu le pot lasa pe fete sa astepte atat .
E asa o scumpete, o sa va convingeti puiului si mamicutei si baietilor care asteapta cuminti acasa.
La multi ani tuturor copilasilor, cadouri multe si petreceri pe masura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Felicitari Fulgule! Bine ai venit pe lume micutule Eric,sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii!
Asteptam poze cu nerabdare! Ce emotii...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

mariussimiuc(miha)mii de scuze; am uitat sa-ti raspund; ai doi pui dulci foc, care seamana ffff. mult intre ei, iar tu esti chiar mama lor, nu cumva sora mai mare???; sa te bucuri din plin de puiuti tai scumpi!!!

onitza parere din partea sotului in legatura cu rochita

si ca sa fiu la zi cu urarile

Andrei de Corina 75, sa fii sanatos si plin de noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

am pus poze noi, asta in caz daca doriti sa ne vizionati si daca nu ne-ati uitat
http://community.webshots.com/user/kizukaemily27

al doilea album este cel nou, intitulat "printesele"
primul cont la webshots mi s-a blocat, defapt a mai aparut o alta persoana cu numele meu si nu am mai putut de nici o culoare sa intrupe cel vechi, asa ca am fost nevoita sa-mi rafac albumul

vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Bine ai venit pe lume Eric si fie ca lumea asta sa-ti ofere numai bucurii si un car de noroc.
Feliciti Fulguleatzo..na ca ai facut-o si pe asta si te-oi vedea eu si pe tine cum o sa uzi de-acum incolo brazii de Craciun cu asa baieti. Va pupam si asteptam detalii si pozele sa curga ca mi-e un dor de bebelusi

Mergi la inceput

Ionela draga m-ai lasat cu gura cascata un buchetel de flori va trimitem de-aici de la noi la fiecare printesa in parte si va pupam cu drag ca tare frumosi mai sunteti. Asa poze n-am vzut in viata mea, super extraordinare si mai ales daca si cunosti persoanele din poze ( chiar daca cunostinta asta vine tot din poze)
Fetele sunt adevarate printese, nu-mi vine sa cred ce mari si frumoase sunt, la fel ca si mama lor de altfel; si in kimono-uri aratati super cu totii; sa stii ca ochii mei s-au bucurat enorm la vederea unor asa poze superbe. Iti spun inca o data ca n-am mai vazut asa poze superbe, super super .....na ca acum trebuie sa-mi cumpar si eu un kimono sa vad cum as arata in el..... Arisa in kimono-ul ala rosu arata super....o si vad ca o gheisa....apropo, mai sunt gheise in Japonia? mi-a placut tare filmul " Memoriile unei gheise" si pozele voastre imi aduc aminte de el
Pupici multi de la noi si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bine ai venit pe lume ERIC, sa ai o viatza presarata din plin de clipe minunate, sa fii sanatos si sa aduci bucurii cu carul parintilor tai!

Iar sici sunt pozele de la petrecerea lui Iris:
http://family.webshots.com/album/568874779lWIVZT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ionela, WHOAAAAA!... sunt superbe printesele
Extraordinare fotografiile!

Mergi la inceput

Dana pupici la Irisina de la Ada si Alexia. Super pozele, ce frumoasa e Iris si ce tort frumos a avut de ziua ei. Imi place si de mamica lui Iris, vesela , frumoasa si cu voie buna....si ce de zapada ati avut de ziua lui Iris. Si la noi a nins si a fost foarte frig, de azi avem temperaturi pozitive si cred ca vine si ploaia.
Ma bucur ca v-am mai vazut, sunteti la fel de frumoase ca intotdeuna si cochete si va pupam cu drag.
Apropo de culoarea neagra, eu pe Alexia nu o pot imbraca nici cum cu ceva negru ca nu-i place. I-am luat o fusta de blugi neagra dar sta acolo ca nu vreo sa o imbrace.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna ziua mamicilor! Sa va traiasca comorile!Comoara mea, Ioana, are aproape 4 ani si noaptea inca ii pun uneori pampers, iar daca nu ii pun neaparat ma trezesc la ora 2 si o pun pe olita. Ea nu se trezeste singura sa spuna ca o trece treaba mica, defapt cred ca nici nu-si da seama.
S-a mai confruntat vreuna duntre voi cu aceasta problema? Cum a-ti rezolvat-o?
Eu as vrea sa o dezobisnuiesc de a face pipi noaptea, nu sa o fac sa se trezeasca singura; consider ca e normal sa faca doar seara innainte de culcare si dimineata cand se trezeste.
Ce parere aveti?
Si inca ceva: e geloasa pe fratele mai mic, chiar daca ii dau atentie si ei; si i-am explicat ca el e mic si neajutorat si ea trebuie sa ma ajute nu sa ma incurce, sa nu i-l bata si sa nu i-l necajeasca ca el se sperie de ea si plange cand o vede, si i-am mai spus ca pe ea nimeni nu a suparat-o cand a fost asa mica ca si fratiorul ei, toti am iubit-o si am ocrotit-o si ca asa ar trebui sa faca si ea cu fratiorul ei.

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

poze noi cu Ionut

Mergi la inceput