LMA! Comori de nov-dec 04'(191)
Raspunsuri - Pagina 8
FELIS spune:
Sanatate la toti putiutii... am citit mai pe diagonala.... dar am reusit sa vad ca din pacate sunt multi copilasi bolnaviori... M<a bucur ca Sara e mai bine.
Eu...
inca racita...
tocmai fac 2 saptamani...
AM o tuse care ma seaca de energie... M-am saturat si de pastile si de siropuri si de ceaiuri cu miere si lamaie...
Bine macar ca i-a trecut lui Mihai...![]()
Am fost ieri si am sarbatorit-o pe finutza noastra care a facut 3 ani...
(de fapt face pe 25 nov) dar care e mai inalta decat Mihai care o sa faca acusica 4...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI IRIS!
LA MULTI ANI FELIX!
LA MULTI ANI RAZVAN!
Sa cresteti mari si frumosi! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
onitza spune:
Avem cateva poze cu Paul nazdravan si mami cu rochita noua!
![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ionela roxana spune:
Diana de Ochi verzi
Iris Miriam de Dantte
Razvan de Cristina Serban
Felix de Gazella
sa va bucurati din plin de puiutii vostrii, sa fie sanatosi si plin de noroc in viata!!!
ionela roxana spune:
Fulguletul cel voinic cred ca acum se bucura din plin de mirosul de laptic al micutului Erik pufos; sa ai un bebe somnoros si mancacios si o refacere perfecta, si sa ne aduci cat mai multe poze!!!
Felis sanatate muuuuulta
; ai grija de tine!
onitza mey seamana fiutu cu tine ca doua picaturi de apa, iar tu mami arati
; sotul si-a acordat parerea, o idee ceva?;
ai mare grija cu diabetul ca nu-i de joaca
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Am admirat o finuta cu rochita mov si o nasica fericita. Am vazut ca Amira a adormit in bratele nasului, ce dragut. Si ce parc auto ai Miha in casa |
Parcul auto era in dotarea locului de joaca.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
onitza spune:
IONELA, multumesc
ce ma bucur cand mi se spune ca Paul seamana cu mine
...sotul sa isi dea cu parerea in legatura cu ce? scuze, n-am inteles....![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
ONITZA .. am reusit sa vad pozitele... tale... E un dulce Paul si tu o frumoasa... Bruneta cu rochie neagra iti scoate in evidenta pielea alba... ziic ca tu esti alba ca zapada...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danette spune:
Va pup pe toate si va multumesc tare tare mult pentru gandurile si urarile vostre! (n-am putut sa ma culc pana nu am intrat putin pe DC)
Si din partea noastra: La multi ani cu sanatate si muuuuulte bucurii si impliniri pentru Diana, Razvan si Felix !!!
Am avut o zi tare incarcata dar frumoasa, ne-am bucurat din plin de ea. Maine o sa pun si pozele sa ne vedeti.