LMA! Comori de nov-dec 04'(191)
Raspunsuri - Pagina 10
cassandra spune:
La multi ani! Diana, Iris , Razvan, Andrei, sa cresteti mari si frumosi!
Fulguletz, felicitari pt bebe Eric, sa fie sanatos si mancacios si sa te bucuri de cei doi nazdravani!
Wow, Onitza am vazut o mandrete de flacau
in pijamalute Thomas! De unde le-ati cumparat? Dragos e maaare fan Thomas si i-ar placea la nebunie!!!
Ionela, superbe fotografiile, iar chimonourile sunt fascinante, nu mai spun de posesoarele lor!
Fotografiile cu printesele parca sunt desprinse din povesti!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela roxana mariussimiuc(miha)mii de scuze ; am uitat sa-ti raspund; ai doi pui dulci foc, care seamana ffff. mult intre ei, iar tu esti chiar mama lor, nu cumva sora mai mare ??? ; sa te bucuri din plin de puiuti tai scumpi!!!![]() |
Multumesc Ionela!

O mare plecaciune in fata printeselor tale.
Sunt superbe!Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danette Iar sici sunt pozele de la petrecerea lui Iris: http://family.webshots.com/album/568874779lWIVZT |
Sa va fie de bine petrecerea! Pupam frumoasa si eleganta domnisoara si pe mamica ei la fel de frumoasa si eleganta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui cassandra Onitza am vazut o mandrete de flacau in pijamalute Thomas! De unde le-ati cumparat? Dragos e maaare fan Thomas si i-ar placea la nebunie!!! |
Eu i-am luat lui Robert de pe www.prichindel.com
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cassandra spune:
Multumesc, Miha
. Din pacate magazinul online inca nu e disponibil. Am incercat insa pe alte site-uri si am gasit.
try spune:
La multi ani, diana, multa sanatate si bucurii peste margini.
La multi ani, Iris, numai bucurii si sanatate multa. Sper ca au avut petreceri pe cinste pustoaicele voastre.
La multi ani pt razvan, andrei si nu in ultimul rand pentru Felix (poate mai vine Gazzella pe la noi), sa cresteti mari ca brazii, frumosi ca feti-frumosii si buni ca cei mai buni dintre oameni.
Sa traiasca ericutul, cel mai mic si mai mic dintre copilasii nostri. Mami sa aiba parte de laptic si sa se recupereze repede.
Adrianu’ meu iar a racit, i s-au umflat si ganglionii sub ureche, oarecum spre amigdale (sau o fi numai amigdalele – ii miroase gurita, dar nu are dificultati de inghitire, deci n-as zice totusi ca-s amigdalele) – e prima data. Dreptul e mai umflat ca stangul. A mai patit careva asa? Sa merg la dr. pt ganglionii astia? Sau trec ei de la sine?
Ionela, emily e o scumpete de fetita, nici nu pot spune-n cuvinte ce am simtit vazandu-i pozele in printesa. Arisa se vede ca-i mai mare si a constientizat totul, dar parca emily se credea printesa din povesti. Are o finete aparte, felicitari pt asa fete frumoase si bune.
Danette, pupici lui iris cea scumpa si dulce, o altfel de printesa, dar tot printesa, fara discutie.
monica-elizabet spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor sa fie sanatosi
Andreap, multa sanatate si tie si fetelor 
try
sanatate adrienutului 
abia astept pozici cu ericutul mic
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
Miha, super petrecere si tort. Iar m-am topit cand am vazut-o pe Amira.
Si Robert e un frumos, un "baiat de baiat".
Vladut e mereu cu gura la urechi, tare vesel mai este.
Pai sa stii ca si eu am crezut ca aveti parc auto acasa![]()
Ionele, am ramas mai ceva ca la dentist cand am vazut fotografiile.

Sunt superbe printesele tale si tu si pozele sunt ca din poveste. Sotul meu le-a vazut si el...am ramas fara cuvinte, iar Diana vrea si ea rochie de printesa.![]()

Am vazut-o si pe Ioana in rochita cea noua cu feciorul ei frumos si ochios. Mami arati traznet!

Am admirat-o si pe Iris
a avut o petrecere foarte frumoasa.
Gabriela, nu stiu ce sa zic, nu stiu cum sa procedezi...
Noi am sarbatorit-o azi la gradi, pe Diana si nu-si mai incapea in pene. A fost foarte incantata si cuminte.
Azi am avut si prima experienta la stomatolog, un adevarat succes.

Are o carie, nu mare dar totusi adanca, la o maseluta si de sambata a cam suparat-o, nu o durea tare, dar totusi zicea c-o doare...dupa spalatul pe dinti sau in timpul mesei. Asa ca azi la dentist. Am mers la o domnisoara care stiu ca-i tare draguta si are rabdare cu piticii(cea la care merg eu de obicei e buna dar cam repezita si nu are rabdare cu copiii) Asa ca a "plimbat-o" cu scaunul, i-a dat cu aer in palma, apoi in masaletu, i-a curatat un pic cu un instrument si i-a pus medicament. Miercuri mergem din nou, atunci va folosi si freza, sper sa fie la fel de cuminte.O sa-i mai puna o tura de medicament si tura a treia a plombita. Eu am avut niste emotii mai mari ca ea.
Am completat albumul cu poze si este si un filmulet de la gradinita.
Mihaela si Diana 22.11.2004
diana2004 spune:
Try,mai multe boli ale copilariei debuteaza cu ganglioni mariti,daca poti mai bine du-l la dr pe Adrian,mai bine sa te duci degeba.
onitza spune:
LA MULTI ANI, ANDREI!!!!!
scuze de intarziere 
Am vazut pozici foaaarte frumoase, doua PRINTESE MINUNATE, sarbatorita noastra eleganta IRIS, solista DIANA, le-a vazut si Paul si incepuse: "Mami, veau si eu tolt-inimaua (tortul Irisinei
), veau si eu mitofon (Diana pazeste-te daca venim pe la tine ca iti fura Paul meseria
) - apropo, mai fetelor, sa-l vedeti ce canta fi-miu :"Hai tzurai si tzurai!"
...
ALEXANDRA , Paul a primit pijamalele cu Thomas.
Ma bucur ca ai gasit. 
LA MULTI ANI, IOACHIM!!!!!
Pupam dulce si pe mami Gandacica, ne e dor de tine!!!! 
LA MULTI ANI, NICHOLAS ALEXANDRU!!!

LA MULTI ANI, IUSTIN!!!
Sa cresteti mari, frumosi, cuminti, sa aveti parte numai de bucurii in viata!!!
ASteptam pozeeeeeeee.
Ieri a fost sedinta cu parintii la gradinita, m-am implicat destul de mult zic eu, voi merge sa cumpar impreuna cu alti 3 parinti cadourile pt copii, mai intai ne vom hotari ce anume , am convenit sa primeze totusi cadoul educativ, un joc de creativitate (astept idei , sugestiiiii) si ceva mai maruntel pe langa sa se bucure si mai mult de cadou, baieteii o masinuta, fetitele o papusica, probabil...bani se strang 50 ron/copil. In ultima saptmana de gradi, vin copilasii din grupa lui Paul sa colinde familia Cucu, adica pe noi, abia astept!!!! O sa fac atmosfera de sarbatoare, pregatesc baloane, colinde, o gustare, suc, si ma mai gandesc.
BUba mare e ca au hotarat educatoarele sa ii imbracam pe toti in COSTUME PO****RE, are cineva sa imi imprumute si mie va rog mult, un costum po****r pt Paul?????? Serbarea are loc in ultima saptamana de gradinita, nu s-au hotarat in ce zi, inca. Noutatile astea ar cam fi, Paul in continuare racit, sper sa ii treaca pana duminica atunci cand il vom serba. 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul