LMA! Comori de nov-dec 04'(191)
Raspunsuri - Pagina 11
roserb spune:
Ii urez si eu cu intarziere, dar din tot sufletul Irisinei , La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita ! Pozele sunt superbe, iar domnisoara o frumoasa ca de obicei.
La multi ani,Iustin, sa cresti mare si sanatos!
La multi ani,Nicholas!
Fulguleatzo, sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii, abia astept sa-l vad!
Eu nici nu am apucat sa pun poze de la petrecerea copiilor, sa vedem cand o sa reusesc!
Ionela, superbe pozele si fetele 
Mihnea e acasa, a facut un fel de laringita si e in tratamente, se bucura ca a luat o pauza de gradinita, desi ii place tare mult , uneori ii e cam greu cu sculatul dimineata.
In rest, noi cu activitatile obisnuite, servici si cam atat in timpul saptamanii si in we incercam sa conglomeram tot ce nu am apucat in timpul saptamanii, cam ca la balamuc, dar asta e.
Roxana&Co
miria_cristina spune:
Oooo, am ramas in urma cu evenimentele!!![]()
FULGULETZ - Sa-ti traiasca baiatul cel mic si sa fie sanatos si mancacios! Iar tu sa te refaci repejor!
DANETTE - La multi ani si numai fericire Irisinei!
Tare frumoasa este si tu la fel!
IONELA - Ar trebui sa fi o mamica tare mandra cu asa fete frumoase! Las ca necazurile vin si trec, tu sa fii mereu optimista!
Si mie mi-ar placea sa avem prin Bucuresti studiouri unde sa ne costumam si sa ne aranjam si sa facem poze asa reusite!![]()
ONITZA - Esti tare frumusica in rochita respectiva! De Paukica ce sa zic ca-i numai ochi!![]()

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC CEI 4 ANISORI!

ROSERB - Sanatate puiului ragusit!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
pe toate si pe copilashi
spor la pregatit petreceri in continuare fetelor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Otiliav spune:
Hello!
Iustin, Nicholas, Ioachim, sa fiti sanatosi si cuminti!
Am zis sa raspund si eu pana nu nasc.
Ionela, am vazut de ieri pozele si azi le-am revazut cu mare drag. Sunt superbe printesele, imi place tare mult poza de aici. Stiu ca sunt regizate pozele din studio dar din cand in cand mai trebuie sa trecem si pe acolo daca vrem poze mai deosebite.
[up] si pentru Diana cu bentita, ce dulce este aici cum gesticuleaza ea.
Am vazut si pozele Irisinei, ce petrecere. Tu mami arati foarte bine, esti si vesela, ai un tonus de invidiat.
Fulgule, refacere usoara si laptic mult. Sa fie bb sanatos, norocos, cuminte si necolicos!
Evident ca vrem pozeeeeeeee.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
38+
Pozele noastre
fulguletz spune:
ai mey ca vin si pozele...
...in seaa asta dupa alaptat...ca acu urla mey...
...e un mare mancau si am si laptic...
suntem bine, iei am ajuns acasa, david a fost super emotionat cand l-a vazut, a vrut sa-l ia in brate si sa ii cante un cantec![]()
revin ...
la multi ani sarbatoritilor de azi!
monica-elizabet spune:
fulguleeeeeee...bine ati venit 
sa fiti sanatosi cu totii abia astept pozele
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Otiliav spune:
Fulgule, bine ai revenit! Ai grija de mancacios!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
38+
Pozele noastre
andreap spune:
Salutare!!!
Fulguletz,felicitari!!!sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si frumosi
(soacra cu 2 nurori
)
Otilia..tu?????
Ionela,m-ai lasat 'masca' cu pozele...frumoase foc sunt fetele tale
danette,de Iris ce sa zic..frumoasa ca intotdeauna.sa va fie de bine petrecerea
Ploscariu,si Mariuca trebuie pusa pe olita altfel face pe ea.cu gelozia..are si ea momentele ei de crize....
Monica,esti OK?????ca nu prea mai spui nimic...
Sara e mai bine,nu se mai aude nici un 'suierat',dar mai afcem 2 sedinte de aerosoli si pana pe joi interzis la iesit afara si baie...
Mariuca are o stomatita urata,provocata cica de un virus herpetic.i-am luat si exudat,sa vedem.ii dau aciclovir si hexoral...ma mir ca nu a facut febra la cum arata gatul ei mititica
eu ma simt mai bine,raceala a cam trecut.
In rest..aglomerata rau,pe fuga...reusesc totusi s amai citesc cate ceva.
pupici la toata lumea
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
fulguletz spune:
revin cu amanunte tehnice...
..deci de ne-bunavoie si silit de o echipa de medici, asistente, etc s-a nascut Eric Gabriel, de 3300 , apgar 10, si 50 cm. un pui de fulguletz frumusel(zice cioara) si imaculat, ce sa mai![]()
poze chiar la semnatura (la eric)sau aici: http://picasaweb.google.de/zumperiox/EricNov08#5272703444664246242
otilico, pe cand sa ma pregatesc de galerie? 
si pe urma vine cassandra...
acu incercam sa ne acomodam unii cu altii...eu cu doi, cel mic cu cel mare, cel sotz cu cel mic, cel mic cu ...etc...o nebunie la noi in casa dar pana la urma o sa o scoatem noi la cap...
try, mey, facui ce facui si nici de data asta nu vazui dopu...asta sa fie neimplinirea mea in viatza![]()
va pup pe toate ca v-ati gandit la noi...
otilico, ma gandesc la tine...sa ne dai de stire musai...
sa nu ma stergeti de pe lista daca o sa scriu mai rar, ok?
mami de David(1 dec. 04) si ] Eric(20 nov.08)
Otiliav spune:
Ce blondut frumos ai ascuns in burtica.
grasunelul scump si cu ten roz. Imi place ca i-ati pus si Gabriel
are si nume sfant.
Dau de stire sigur, nu nasc eu asa tac-pac.
38+
Pozele noastre