LMA! Comori de nov-dec 04'(191)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FULGULEEEE, mi-ai facut dimineata frumoasa cu minunea Eric, tare frumusel mai este mai mami!!!!! Un falcos, se vede ca ii place tzatzi, bravo, a, si vorba Otiliei de acum iti uram sa nu aiba colici M-au emotionat si pozele cu David care il tine pe Eric in brate, foarte frumosi flacai ai! Recuperare rapida si multumim ca ti=ai facut timp sa pui poze cu micul fomist!

OTILIA ma gandesc la tine si la bebelina, mai tine-o la caldurica unde ii este cel mai bine. Iar tu profita de timpul scurt pe care il mai ai cu un copil!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

buna mamici!

am primit acest mesaj, il dau mai departe, poate cineva reuseste sa-l ajute...

Vivien Varga: monica monica: cata alex: Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste. Multumesc.

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Fulgule sa-ti traiasca fulgusorul !E minunat!

Noi cu gradinita, Andrei tuseste usor dar incercam sa ignoram ,daca n-are febra mergem inainte.Educatoarea s- a plins ca nu e atent,are dreptate,dar am observat ca daca nu-l intereseaza tema respectiva nu-i pot capta atentia si pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

salutare!!!
doamne fulgutza ce minune am vazut!!! sa va traiasca, sa fie intr-un ceas cu noroc, sa fie mancacios si tu sa ai muult-mult laptic! . si ce-mi place de fratiorul lui mai mai mare, chiar se vede pe fetisoara lui dragutza ca e emotionat . refacere rapida pt tine si o de la mine cu mare drag

am avut o saptamana de concediu si fara net acasa asa ca am ramas in urma si cu evenimentele si cu lucrul la serviciu.

am sa urez cu tot dragul pt toti sarbatoritii care au fost:

dragos (cassandra)
alexandru (eliza5)
vladi (aime)
david-andrei (dama)
robert (miha)
diana (mihaela cu "ochi verzi")
iris (danette)
felix (gazzella)
ioachim (gandacica) ...ce-o mai fi facand ei?
iustin (dutzi)
darius (miche)
sa cresteti frumosi si sanatosi si sa aveti parte de multe lucruri frumoase in viata

cu mare rusine va spun ca nici la poze nu am apucat sa ma uit . am vazut-o doar pe frumoasa iris si mamica ei fericita si pe nazdravanii de robert si vladi ...frumoase torturi ati mai avut!!! dar ma asteptam de fapt. miha abia astept sa pot pune pozele sa "ma laud" cu torturile pe care le-am facut si au fost facute cu mare ajutor si inspiratie de la tine. azi cred ca ma mobilizez si le descarc pe calculatorul de la job ca acasa...mai greu

petrecerea noastra a fost frumoasa, s-au distrat bine piticii chiar daca nu au avut decat o prietena asa de varsta lot. in schimb ne-a "tatuat" bianca cu tatuajele hannei montana pe care le-a primit de la sora mea (nu putea sa reziste fetii ca deh e matusa principala )...a si de la mine a primnit-o si pe hanna montana ce era sa faca si mami ...tudor a fost dj pe laptop-ul cu muzica ....nu stiu ce sa ma fac cu cupilu asta ...le-am pus in brate o multime de oferte cu jucarii de la : cora, metro, selgros, auchan, quelle ca sa-si aleaga si sa-i scriem lui "mosu'"...el si-a ales navigator ca a lui tati si un aparat foto nu de jucarie ca sa poata face poze! no acum sa-l vad pe mosu' cum se descurca!

in rest sunt bine: nu tu raceala, nu alte probleme, saptamana trecuta i-am dus la "verificat" la medici: pediatra, chirurg pe tudor (pt o hernie ombilicala pe care o suspecta pediatra dar nu are nimic), analize, mai am de mers cu ei la oftalmolog si cam atat...sunt sanatosi slava Domnului, cred ca o mare importanta a avut-o si faptul ca au stat la tara atata timp.

va pup si va doresc o zi minunata....o sa mai vizualizez poze si poate revin si cu ale noastre de la petrecere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Fulguletuleeee felicitariiii!sa fiti sanatosi si sa-ti traiasca baietii!ce emotionanta e poza in care David il tine in brate pe Eric.si pufuletul cel mic seamana asa de bine cu David cand era bebe!mult laptic si odihna multa iti doresc!moamaaa ce mi s-a facut dor de un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...yuiiii ca am vazut poze cu un frumos si roz si-un fratior mai mare tare fericitFulgu, sa-ti traiasca baietii, sa fie sanatosi si veseli ca frumosi sunt.
Noi la 3 mergem iar la stomatolog, asa ca iar am emotii.I-am tot povestit c-o s-o "gadile-n" maseluta cu un aparat care face ca un bondarel...Va povestesc cum a reactionat.Apoi inca o tura si ne pune plombita.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Fulguletz, sa iti traiasca flacaii!!! Doamne ce scumpi sunt amandoi, iar Eric e ca un mic ingeras. Uff, inca un pic si sosim si noi!
Otilia, iti tinem pumnii, pt ca nici tu nu mai ai mult de asteptat!
Ochi_verzi, succes la stomatologie! Noi speram sa nu avem probleme atat de devreme pt ca nu stiu cum ar reactina Dragos la cat de urat face in toate cabinetele medicale unde l-am dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Multumim, Cassandra!
No ca am venit repede sa ma laud
Am avut o fetita tare cuminte.N-a scos niciun sunet, a stat sa-i faca d-ra cu "bondarul" si pt ca n-a mai durut-o de luni si nici acuma cand i-a lucrat, i-a si pus plombita.A si pupat-o la plecate si i-a spus ca ar vrea sa tot aiba asa copii cuminti.Am recompensat-o c-o carticica de colorat(aleasa de ea) si ne-am laudat la tati si mama mea, care deh m-au sunat ca aveau si ei emotii.
Sper sa nu mai ajungem repede pe acolo. Nu stiu totusi cum s-a cariat aceasta ca vorba aia ne spalam regulat, i dau calciu in lunile cu R, dar probabil cum mananca mai mult pe partea dreapta.

Sanatate bolnaviorilor!
Eu azi am ragusit brusc in ora de mate. Am inceput sa facem calcul oral si dintr-o data nu mai aveam voce, asa ca acum iau Homeovox din ora-n ora.Am colege care iau si preventiv ca noi ne mai trezim cu laringita.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mey, fulgule, cum stii tu sa faci numa' baieti frumosi. Sa-ti traiasca mezinul ca e tare dulce, iar David si mai dulce cand l-am vazut ce fatza afectuoasa avea cu bebelusu-n brate. Parca l-am vazut pe alex cand isi arata afectiuena fatza de adrian .Nimic nu-l misca mai tare decat sa-l vada pe frate-su venind si pupandu-l/imbratisandu-l. Se inmoaie tot si chiar daca l-a muscat si urla de zor cu 5 secudne inainte, se topeste tot si se imbuneaza cand adrian il pupa sau ii arata afectiune.

Bravo pt laptic si pt mancacios, s-o tienti tot asa si tu sa intri repede-n painea de mamica cu 2 flacai. Asteptam impresii cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
fulgule sa-ti traiasca amandoi printisorii amandoi sunt taaare frumushei...ce emotionant cum il tine davidutul pe eric in brate... pe toti refacere rapida cuscrela

andreap si sanatate multa si tie si fetelor
ce sa va mai zic mey ca v-am zapacit cu problemele mele...de-aia vb mai putin...ruxi iar mi-a tusit azi noapte de am stat si am pazit-o sa nu face vreo criza...n-a facut desi tusea rau da rau de tot...Doamne ajuta!

va pe toate si pe pitici

si nu in ultimul rand La multi ani! Darius, Michelina sa fiti sanatosi...fetelor care mai vb cu ea pliz sa o pupati si din partea mea...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput